[ ↓ skip to navigation ↓ ]

HiII’sin tarina


Original K/D Can

Ensimmäinen Hill's-lemmikkieläinruoka

Mark Morris oli poikkeuksellinen eläinlääkäri. Hänen mielestään ihmisen tuli huolehtia lemmikkien terveydestä yhtä hyvin kuin omastaan. Hän avasi ensimmäisenä eläinlääkärin vastaanoton lemmikkieläimiä varten. Ennen sitä eläinlääkärit hoitivat lähinnä vain maatilojen eläimiä, työhevosia ja -koiria.

Mark Morris näki yhteyden lemmikkien huonon ravitsemuksen ja sairastelun välillä ja kehitti lemmikeille tarkoitetun ruuan, joka oli parempaa kuin mikään muu. Liiketoiminta oli aluksi pientä - Morris valmisti ruuan itse yhdessä vaimonsa kanssa ja myi sitä asiakkailleen.
Buddy and his owner

 

Buddy. Ensimmäinen Hill's-lemmikki


Morrisin liiketoiminta tuli käännekohtaan, kun hän tapasi sokean miehen nimeltään Morris Frank. Opaskoira Buddy oli Frankin elämän tärkein asia, mutta koiralla oli munuaissairaus. Koska Frank oli kuullut Morrisin ainutlaatuisista lemmikkieläinruuista, hän kysyi voisiko Morris auttaa.

Morris tiesi, että tuolloin monet lemmikkieläinruuat sisälsivät paljon suolaa ja niiden ravintoarvo oli vähäinen - ja suola on vaarallista lemmikin munuaisille. Niinpä Morris alkoi kehittämään ruokaa, jolla Buddy saataisiin parempaan kuntoon.

Tämän ruuan nimeksi tuli Prescription Diet k/d. Se oli ensimmäinen Hill'sin lemmikkieläinruoka, joka pääsi kaupalliseen levitykseen. k/d-ruuan ansiosta Frank ja Buddy elivät vielä monia vuosia yhdessä. Tästä syystä pidämme Buddya kaikkien aikojen ensimmäisenä Hill's-lemmikkinä.

 


Yhä useammat eläinlääkärit suosittelevat useammin Hill'siä kuin muuta lemmikkieläinruokaa

Hill'sin lemmikkieläinruuan kehitti eläinlääkäri. Sen maine eläinlääkärien keskuudessa on ylivoimainen. Eläinlääkärit luottavat meihin, koska he tietävät, että eläinlääketieteen ammattilaiset ovat kehittäneet kaikki lemmikkieläinruokamme vain kaikkein parhaimmista, kliinisesti testatuista aineksista.

Sinunkin lemmikistäsi voi tulla Hill's-lemmikki.

Eläinlääkärit tekevät yhä kehitystyötä lemmikkieläinruokiemme parissa. Ruokiemme avulla lemmikkieläimet ja niiden omistajat voivat nauttia yhteiselämästään mahdollisimman pitkään.


[ ↑ skip to content ↑ ]