[ ↓ skip to navigation ↓ ]

Sitoudumme Iaatuun ja
turvallisuuteenTuotekehittely

Yli 150 eläinlääkäriä, ravintotutkijaa, laboratorioteknikkoa ja ravintofysiologia Hill's™- yhtiössä kehittävät Science Plan™- ja Prescription Diet™ - lemmikkiruokia lemmikkisi jokaiseen tarpeeseen, olipa se sitten terve tai sairas. Jokaisen ainesosan turvallisuus analysoidaan ennen kuin se lisätään lemmikkisi ruokaan. Analysoimme tuotteidemme ainesosaprofiilista yli 100 eri ravintoainetta, jotta lemmikkisi saa tarkan ja täsmällisen yhdistelmän, jota se tarvitsee.


Ainesosien hankinta


Tarkastamme kaikki ainesosat mikrobiologisesti, sensorisesti, kemiallisesti sekä ulkoisesti, jotta voit saada mielenrauhan ruokkiessasi lemmikkiäsi Hill's-ruuilla. Vain ne ainesosien hankkijat, joiden raaka-aineet läpäisevät tiukimmat laatuvaatimukset, hyväksytään Hill's-yhtiössä. Kaikkien eri alihankkijoiden tuotantotilat hyväksytään erikseen, jotta ainesosien koostumuksen laatu voidaan varmistaa.


Tuotteen valmistus


Tuotteen laatu on jatkuvan tarkkailun alla ja sitä dokumentoidaan elektronisesti koko valmistusprosessin ajan lukuisten laatutarkastusten avulla. Suoritamme vuosittaisen Quality Systems -valvontatarkastuksen kaikille valmistuslaitteistoillemme taataksemme korkean laadun, jota lemmikkisi tarvitsee.
Vaadimme Hyvän valmistuksen käytäntöä (Good Manufacturing Practices) (GMP) ja American Institute of Baking (AIB) :n standardien noudattamista, jotta lemmikkisi ruoka olisi tuotettu puhtaissa ja hygieenisissä olosuhteissa.


Valmis tuote


Suoritamme päivittäin turvallisuustarkastuksia kaikissa Hill's Science Plan ja Hill's Prescription Diet -lemmikkiruokatuotannoissa varmistaaksemme lemmikkisi ruuan turvallisuuden. Kaikki Hill's-lemmikkiruokatuotteet on seulottu metallin ja vieraiden materiaalien varalta. Kaikki valmiit tuotteet tutkitaan ja testataan fyysisesti varmistaaksemme, että lemmikkisi saa ehjän ja valmiin tuotteen käyttöönsä.[ ↑ skip to content ↑ ]