[ ↓ skip to navigation ↓ ]

Aikuisen kissan hoito

Me kaikki tiedämme, kuinka tarkkoja kissat ovat siitä, mitä ne syövät. Lue lisää tieteestä täsmällisen ravitsemuksen takana ja siitä, miksi se on niin tärkeää kissasi pitämiselle hyvässä kunnossa.

Käytännön neuvoja

Jokainen kissa on ainutlaatuinen ja omistajansa silmissä kaunein maanpäällä oleva eläin. Ja juuri näin sen pitääkin olla. Mutta miten vangita valokuvaan juuri se ilme ja persoonallisuus, joka tekee kissastasi erityisen? Onneksi nykyisin on saatavilla digitaalikameroita, jotka tekevät tehtävästä helpomman kuin koskaan… Tekniikka, jolla saat otettua kissastasi hienon kuvan, muistuttaa paljon sitä tapaa, miten kuvaisit mitä tahansa villieläintä - ääretöntä kärsivällisyyttä; joustavuutta valaistuksen ja valotuksen suhteen; eläimen tunnetilan huomiointia; ja useampaakin useampaa otosta! Digitaalikameralla kuvatessa ei haittaa kuinka monta kuvaa otat, voit räpsiä kuvia sydämesi pohjasta - mitä enemmän kuvia otat, sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on saada juuri se täydellinen kuva.

LISÄTIETOJA

Käyttäytyminen

Jotkut kissat ovat erittäin nirsoja vedestään. Jätät niille kuppiin raikasta vettä pitkin päivää, mutta sillä sekunnilla kun avaat hanan, ne ryntäävät juomaan.

LISÄTIETOJA

Living with other pets and humans

"Tervehdi uutta sisartasi!" Uuden kissanpennun tuominen kotiin on aivan erityistä ja jännittävää aikaa koko perheelle... paitsi ehkä jo kotona olevalle kissalle! Huolimatta siitä, kuinka hyväluontoinen sinulla jo kotona oleva kissa on, se on kuitenkin kissa ja on siksi vaistomaisesti hyvin tietoinen reviiristään ja paikastaan tarkassa sosiaalisessa nokkimisjärjestyksessä.

LISÄTIETOJA

Terveys ja hyvinvointi

Kissat rakastavat kissanminttua. Se on täysin vaaratonta - eikä vahingoita kissaasi.

LISÄTIETOJA

[ ↑ skip to content ↑ ]