[ ↓ skip to navigation ↓ ]

Onko kissallasi herkkä vatsa?

Kissa saattaa kärsiä herkästä vatsasta ja vatsallaan makaaminen saattaa aiheuttaa ruuansulatusongelmia. On monia näkyviä merkkejä, joista tunnistaa, onko koiralla herkkä ruuansulatus. Nämä sisältävät enemmän tai vähemmän usein toistuvaa oksentelua, ilmavaivoja, voimakasta hajua tai ajoittaisesti päästeltävää ulostetta. Nämä oireet voi myös johtua ruuansulatukselle epäsopivasta ruuasta. Jos arvelet kissallasi olevan herkkä ruuansulatuselimistö, on eduksi käyttää ravintoa, joka on erityisesti tarkoitettu herkästä ruuansulatuksesta kärsivälle kissalle, jotta se voi nauttia täysipainoisesti aktiivisesta ja terveestä elämästä.

Hill's™ Science Plan™ Sensitive Stomach –ruoka sisältää korkealaatuisia raaka-aineita, kuten kananmunaa, kanaa ja riisiä, jotka ovat helposti sulavia ja auttaa varmistamaan ravintoaineiden imeytymisen. Ruoka sisältää ihanteellisen tasapainon hyvin pilkkoutuvaa proteiinia ja rasvaa sekä ainutlaatuisen kuituseoksen suoliston terveyden ylläpitämiseksi. Tämä hellävaraiseen ruuansulatukseen kehitetty ravinto auttaa ylläpitämään sekä turkin kiiltoa että ihannepainoa.

Jos oireet pahentuvat tai ovat nähtävissä useammin, tai jos kissan on vaikea ylläpitää ihannepainoa, ota yhteyttä eläinlääkäriin selvittääksesi, ettei syy ole jossain muussa.

Hill's Science Plan Sensitive Stomach, jossa on tervettä immuunijärjestelmää tukeva kliinisesti todistettu antioksidanttikoostumus, sopii päivittäiseen ruokintaan aikuiselle kissalle, jolla on herkkä ruuansulatus.

Paina tästä ja saat lisätietoa.

[ ↑ skip to content ↑ ]