[ ↓ skip to navigation ↓ ]

Living with other pets and humans

Living with other pets and humans

Tee "syyslukukauden" alusta hauska myös kissallesi!

Vaikka perheessäsi ei olisikaan syksyllä kouluun palaavia lapsia, syyskauden alussa huoleton kesälomafiilis vaihtuu väistämättä totisempaan työhönpaluutunnelmaan. Lue miten voit tehdä siirtymäkaudesta helpomman myös nelijalkaisille perheenjäsenille!

LISÄTIETOJA

Kissanpennun esitteleminen kissalle

"Tervehdi uutta sisartasi!" Uuden kissanpennun tuominen kotiin on aivan erityistä ja jännittävää aikaa koko perheelle... paitsi ehkä jo kotona olevalle kissalle! Huolimatta siitä, kuinka hyväluontoinen sinulla jo kotona oleva kissa on, se on kuitenkin kissa ja on siksi vaistomaisesti hyvin tietoinen reviiristään ja paikastaan tarkassa sosiaalisessa nokkimisjärjestyksessä.

LISÄTIETOJA

Kissa ja vauva

Miten kissasi reagoi uuteen tulokkaaseen talossa ja miten varmistat, että kissa ja vauva tulevat toimeen? Eläinlääkäri ja käytösasiantuntija Francesca Riccomini neuvoo, miten valmistaa perheen kissaa uuteen tulokkaaseen. Monille omistajille kissa on tasavertainen perheenjäsen ja sillä on tasavertainen oikeus kodin tarjoamiin resursseihin. Kissatermein tämä käsittää ihmisen huomion, jota vaaditaan melkein aina, kun joku on kotona. Joten - voivatko kissa ja vauva tulla toimeen? Huomion keskipiste On tavallista, että kissaa on hellitty, jopa hemmoteltu ja siitä on tullut perheen 'vauva'.

LISÄTIETOJA

Uuden kissan tutustuttaminen

Uuden kissan tai kissanpennun esitteleminen vakinaiselle kissa-asukkaalle voi olla melko hermoja koettelevaa. Haluaisit, että se toivottaisi uuden kissan tervetulleeksi taloon ja ne tulisivat toimeen keskenään, mutta tämä harvoin käy helposti - vaikka syy uuden kissan hankkimiseen olisikin se, että se pitäisi vanhalle kissalle seuraa.

LISÄTIETOJA

Leikkiminen kissan kanssa

Kissan kanssa leikkiminen on tärkeä osa sen terveyden ylläpitämistä. Se myös vahvistaa sidettä sinun ja kissan välillä. Onneksi, sillä ne rakastavat leikkimistä! Yksinleikin mahdollisuuksien tarjoaminen on erittäin tärkeää sisäkissoille, varsinkin jos ne viettävät suuren osan päivästään itsekseen.

LISÄTIETOJA

Kissat ja lapset

Harva asia elämässä on lapselle yhtä ihastuttava kuin karvainen ystävä, ja onneksi useimmat kissat rakastavat huomiota, jota nuorimmaiset niille avokätisesti antavat. Lapset ja kissat voivat elää ja leikkiä yhdessä hienosti toinen toistaan kunnioittaen. Hyvin pieniä lapsia ei koskaan pitäisi jättää yksin kissan kanssa. He saattavat olla kömpelöitä ja vahingossa pelästyttää tai satuttaa kissaa, erityisesti herkkää kissanpentua.

LISÄTIETOJA

[ ↑ skip to content ↑ ]