[ ↓ skip to navigation ↓ ]

The risks of excessive salt intake

Suola on tärkeä osa kissan ruokavaliota ja sillä on elintärkeä merkitys sen terveydelle. Suola (tai natriumkloridi) ylläpitää kehon nestetasapainoa ja on tarpeellinen elimistön ja hermoston toiminnalle.

Suolaa saatetaan lisätä tuotteisiin tuomaan lisämakua.

Liiallinen suolan määrä voi johtaa verenpaineen nousuun ja pahentaa sydänsairauksien oireita sekä munuaissairauksista kärsivillä kissoilla hypertensiota. Erityisesti iäkkäämmillä kissoilla nämä saattavat olla nähtävissä vaikka omistaja ei olisi tietoinen niistä.

Ruoka voi olla herkullista ilman tarpeettoman suurta suolamäärääkin. Me Hill's™illä kontrolloimme tarkasti ruokien suolapitoisuuksia. Tiedämme, että eri rotuisten ja elämänvaiheissa olevien kissojen yksilölliset ravintotarpeet edellyttää, että ruokavalion vitamiinien, kivennäisaineiden ja raaka-aineiden tulee olla tasapainossa.

Hill's™ Science Plan™ -ruokaa syöttämällä voit olla varma, että kissasi saa juuri oikean määrän ravintoaineita ilman liiallisen suolamäärän aiheuttamia riskejä. Ja mikä vielä parempaa - kissat rakastavat ruuan makua - takuulla.

[ ↑ skip to content ↑ ]