[ ↓ skip to navigation ↓ ]

Ravitsemus ja
ruokkiminen

Kuinka siirryt muusta ravinnosta Hill’s™ Science Plan™ Senior 11+ Healthy Ageing -kissanruokaan

cat

Kuten kaikki tiedämme, muutokset eivät ole aina helppoja. Otetaan esimerkiksi kissaystäväsi — hän kasvaa ja muuttuu pennusta aikuiseksi, sitten ikääntyväksi ja lopulta vanhaksi kissaksi. Jokainen uuteen elämänvaiheeseen siirtyminen on vaatinut muutoksia kissasi ruokavalioon terveyden ja oikeanlaisen ravitsemuksen ylläpitämiseksi.

Sen lisäksi, että on tärkeää vaihtaa kissasi ruoka vanhoille kissoille tarkoitettuun ravintoon, on myös tärkeää tehdä siirtyminen oikein.

Etene hitaasti. Liian nopea siirtyminen uuteen kissanruokaan voi johtaa oksenteluun tai ripuliin. On tärkeää vaihtaa kissanruoka vähitellen nykyisestä uuteen, jotta vältytään uuden ruuan aiheuttamilta vatsavaivoilta.

Ole kärsivällinen. Kärsivällisenä pysyminen voi olla helpommin sanottu kuin tehty, mutta maltillinen asenne auttaa varmistamaan, että vanheneva kissasi hyväksyy uuden ruuan. Jos uusi kissanruoka on eri muotoista kuin kissan nykyinen ruoka, voi kestää kauemmin, että kissa hyväksyy uuden muodon. Tässä tapauksessa tarvitaan paljolti kärsivällisyyttä!

Älä unohda vettä. Jos vaihdat säilykkeistä kuivaan kissanruokaan, on tärkeää, että kissa juo riittävästi vettä ummetuksen välttämiseksi. Tässä tapauksessa siirtymäaika voi kestää seitsemän päivää tai kauemminkin.

Siirtymäajan ruokintaohjeet

Päivää Nykyinen ruoka Science Plan™ Senior 11+ Healthy Ageing -kissanruoka
1-2 75 % 25 %
3-4 50 % 50 %
5-6 25 % 75 %
7 100 %

Nämä ovat vain yleisluonteisia ohjeita. Eläinlääkäri antaa kissasi tarpeisiin mukautetut ohjeet uuteen ravintoon siirtymiseksi.

Hill’s™ Science Plan™ Senior 11+ Healthy Ageing -kissanruoka, päivittäiset ruokintaohjeet

Seuraavat määrät ovat vain suositus. Vanheneva kissa voi tarvita enemmän tai vähemmän ruokaa oikean painon ylläpitämiseksi. Sovita määrää tarpeen mukaan. Jos olet epävarma, kysy neuvoa eläinlääkäriltä.

 • Pidä puhdasta vettä aina saatavilla!
Paino Kuivaruuan määrä päivässä
2 kg 25 - 35 g
3 kg 35 - 50 g
4 kg 45 - 60 g
5 kg 55 - 75 g
6 kg+ 11 g / kg

Siirry Hill’s™ Science Plan™ Senior 11+ Healthy Ageing -kissanruokaan vähitellen ja auta vanhenevaa kissaasi taistelemaan ikääntymisen mukanaan tuomia muutoksia vastaan. Lue lisää siitä, kuinka suuri vaikutus tällä voi olla vanhalle kissalle.

 • Erityistarpeet

  Vanhoilla kissoilla on tarve puolustautua puolustautua ikääntymisen mukanaan tuomia muutoksia vastaan.

  Ravitsemukselliset tarpeet
 • UUSI Senior 11+ Healthy Ageing

  Saatavana sekä kuivana että märkäruokana herkullisissa annospusseissa.

  Tuotevalikoima
 • 10 parasta terveysvinkkiä

  Terveysvinkkejä vanhoille kissoille pitkää ja tervettä elämää varten.

  Lue artikkeli
[ ↑ skip to content ↑ ]