[ ↓ skip to navigation ↓ ]

Kirjoita koko nimesi, sähköpostiosoitteesi ja lemmikkisi nimi. * Vaadittu tieto.

Jaa tarinasi. *

Voimmeko ottaa sinuun yhteyttä tarinaasi koskien? *

Lataa valokuva ja/tai video lemmikistäsi. Tiedoston enimmäiskoko on 5 Mt

Jaa tarinasi. *

Jaa onnistumisesi!

Eläinlääkäreiden suosittelema

Siihen on syynsä, miksi eläinlääkärit ympäri maailman suosittelevat Hill'siä. Haluaisimme kuulla Hill's-tuotteisiin liittyvän menestystarinasi!

TARINAN JULKAISUA VERKOSSA KOSKEVAT EHDOT

Annan täten Hill's Pet Nutrition, Inc.:lle ("Mainostaja") sekä sen sisar- ja tytäryrityksille sekä heidän edustajilleen, lisenssinhaltijoilleen, toiminnanjatkajilleen, agenteilleen ja lainopillisille edustajilleen (tässä yhdessä "Lisensoidut tahot") oikeuden käyttää, julkaista ja varata tekijänoikeudet seuraaviin: nimi, kotikaupunki, tarinat, ja/tai valokuvat, videot ja muut sähköiset ja/tai digitaaliset tallenteet tai kuvat itsestäni ja/tai lemmikeistäni (tällaisia kuvia, videoita ja muita sähköisiä ja/tai digitaalisia tallenteita tai kuvia kutsutaan tässä nimellä "Kuvat"), jotka minä olen lähettänyt verkon kautta tänä päivänä Mainostajan verkkosivuston kautta, rajoittamattomaan maailmanlaajuiseen käyttöön kaikissa medioissa ja kaikentyyppisissä mainoksissa ja Mainostajan Hill's-merkkisen lemmikkiruoan mainoksissa ja promootioissa.

Hyväksyn, että Lisensoiduilla tahoilla on oikeus ilmoittaa ladattujen tarinoiden (tai eri sanoin ilmaistujen tarinoiden, joiden tarkoitus on sama) olevan minulta peräisin, ja joiden tässä vahvistan olevan kuvaus henkilökohtaisesta kokemuksestani.

Vahvistan myös että: (a) lähetetyt kuvat esittävät vain minua ja/tai lemmikkiäni eikä niissä ole muita henkilöitä tai lemmikkejä, joita en omista; (b) minulla on kuvien omistusoikeus; ja (c) olen vähintään 18-vuotias ja minulla on täydet oikeudet luovuttaa oikeudet Lisensoiduille tahoille, kuten yllä on selitetty. Hyväksyn ja ymmärrän, että lähettämistäni kuvista voi tulla Lisensoitujen tahojen omaisuutta, eikä niitä palauteta minulle.

Hyväksyn, että minulle ei tarvitse lähettää mitään mainosta tai muuta materiaalia lisähyväksyntää varten, ennen kuin Lisensoitu taho voi käyttää materiaaleja.

Vapautan Lisensoidut tahot kaikista vaateista, veloista, vaatimuksista, toimista tai toimien syistä, haasteista, rahasummista, vahinkovaatimuksista ja kaikentyyppisistä velvollisuuksista, jotka ovat saattaneet syntyä siitä, että Lisensoitu taho käyttää luovuttamiani oikeuksia kuten tässä on määritetty. Hyväksyn myös, että Lisensoidulle taholle ei aiheudu vaikeuksia ja suojaan Lisensoituja tahoja kaikilta kustannuksilta ja velvollisuuksilta, joita Lisensoiduille tahoille voi tulla minkä tahansa vaateen tai vaateiden puolustuksessa, mukaan lukien kohtuulliset asianajopalkkiot.

Mikään tässä ei muodosta Lisensoidulle taholle velvollisuutta käyttää tässä luovutettuja oikeuksia.

[ ↑ skip to content ↑ ]