[ ↓ skip to navigation ↓ ]

Aikuisen koiran hoito

'Olet sitä mitä syöt' pätee myös koiriin. Lue lisää tieteestä täsmällisen ravitsemuksen takana ja siitä, miksi se on niin tärkeää koirasi pitämiselle hyvässä kunnossa.

Eläminen muiden lemmikkien ja ihmisten kanssa

Oikeanlaisilla valmisteluilla, koiran ja vauvan yhteiselon pitäisi olla täysin ongelmatonta. On luonnollisesti jännittävää saattaa uusi vauva maailmaan, mutta koirasi ei aina jaa innostustasi kanssasi.

LISÄTIETOJA

Käyttäytyminen

Ukkosenpelko on yleinen koirilla esiintyvä fobia. Sen merkkejä ovat yleensä piiloutuminen, ulina, haukkuminen, raapiminen tai jopa virtsaaminen.

LISÄTIETOJA

Käytännön neuvoja

Avain koiran kanssa lentämiseen on hyvä valmistelu. Varmista, että tiedät kohdemaan karanteenivaatimukset. Vaatimus voi olla jopa 6 kuukautta, mikä on paljon enemmän kuin useimmilla ihmisillä on lomaa! Lemmikkieläinten matkustuslainsäädäntö on voimassa EU:n alueella.

LISÄTIETOJA

Terveys ja hyvinvointi

Sinun ja perheesi rinnalla koirasi eläinlääkäri on tärkein henkilö sen elämässä. Loppujen lopuksi eläinlääkäri on vastuussa koiran terveydestä sen koko elämän ajan. Miten valitset eläinlääkärin, joka tarjoaa parhaan mahdollisen hoidon? Yksi parhaista tavoista löytää eläinlääkäri on ystävän suosittelemana.

LISÄTIETOJA

[ ↑ skip to content ↑ ]