[ ↓ skip to navigation ↓ ]

Aikuisen koiran hoito

'Olet sitä mitä syöt' pätee myös koiriin. Lue lisää tieteestä täsmällisen ravitsemuksen takana ja siitä, miksi se on niin tärkeää koirasi pitämiselle hyvässä kunnossa.

Miten paljon liikuntaa koirani tarvitsee?

Voi olla hankalaa tietää, kuinka paljon liikuntaa koira tarkalleen tarvitsee. Liian suuri määrä voi aiheuttaa uupumista tai vamman, mutta vähäinen liikunta voi johtaa lihomiseen, tylsistymiseen ja energian patoutumiseen. Mikä määrä liikuntaa on sopiva määrä? Ota selvää...

LISÄTIETOJA

Sopivaa ravintoa koiralle joka elämänvaiheessa

Koiran ruokinta tarkoittaa lopulta sitä, että sille annetaan kupillinen koiranruokaa kerran päivässä. Eikös se ole niin yksinkertaista? Ei aivan. Koiran ravitsemukselliset tarpeet vaihtelevat suuresti sen rodusta, iästä ja kunnosta riippuen. Siksi on erityisen tärkeää antaa koiralle kuhunkin elämänvaiheeseen sopivaa ravintoa.

LISÄTIETOJA

Koiran hammashoito – ilman hammasharjaa!

Koirien hammashoito on tärkeää yleisterveyden kannalta, mutta koiran hampaiden harjaus voi olla sangen haastavaa. Onneksi on olemassa muita tapoja, joilla voit hoitaa koiran hampaita! Lue asiasta enemmän.

LISÄTIETOJA

Iloiset leikkihetket koirasi kanssa

Leikkiminen pitää lemmikit nuorekkaina, aktiivisina ja tyytyväisinä. Yhdessä touhuaminen myös vahvistaa lemmikin ja omistajan välistä suhdetta. Varaa siis päivittäin aikaa vuorovaikutteisille leikeille. Lisää leikkimisestä

LISÄTIETOJA

Hyvää turkinhoitoa – koirille!

Turkinhoito ei kuulu vain koiranäyttelyihin: kaikki koirat hyötyvät hyvästä turkinhoidosta! Se pitää lemmikin raikkaan tuoksuisena (tai poistaa ainakin märän koiran hajun), minkä lisäksi se auttaa koiraa pysymään terveempänä ja voi auttaa sinua huomaamaan mahdolliset ongelmat. Lue ohjeemme koirien hyvään turkinhoitoon!

LISÄTIETOJA

Olisiko aika saada lemmikki hyvään kuntoon?

Ihannepainossa pysyminen auttaa ylläpitämään koiran yleisterveyttä: on helppoa pitää lemmikki hyvässä kunnossa, jos yhdistät säännöllisen liikunnan Hill's™ VetEssentials -koiranruokiin, joissa on mullistava painonhallintakoostumus. Lisää painosta

LISÄTIETOJA

Eläminen muiden lemmikkien ja ihmisten kanssa

Oikeanlaisilla valmisteluilla, koiran ja vauvan yhteiselon pitäisi olla täysin ongelmatonta. On luonnollisesti jännittävää saattaa uusi vauva maailmaan, mutta koirasi ei aina jaa innostustasi kanssasi.

LISÄTIETOJA

Käyttäytyminen

Ukkosenpelko on yleinen koirilla esiintyvä fobia. Sen merkkejä ovat yleensä piiloutuminen, ulina, haukkuminen, raapiminen tai jopa virtsaaminen.

LISÄTIETOJA

Käytännön neuvoja

Avain koiran kanssa lentämiseen on hyvä valmistelu. Varmista, että tiedät kohdemaan karanteenivaatimukset. Vaatimus voi olla jopa 6 kuukautta, mikä on paljon enemmän kuin useimmilla ihmisillä on lomaa! Lemmikkieläinten matkustuslainsäädäntö on voimassa EU:n alueella.

LISÄTIETOJA

Terveys ja hyvinvointi

Sinun ja perheesi rinnalla koirasi eläinlääkäri on tärkein henkilö sen elämässä. Loppujen lopuksi eläinlääkäri on vastuussa koiran terveydestä sen koko elämän ajan. Miten valitset eläinlääkärin, joka tarjoaa parhaan mahdollisen hoidon? Yksi parhaista tavoista löytää eläinlääkäri on ystävän suosittelemana.

LISÄTIETOJA

[ ↑ skip to content ↑ ]