[ ↓ skip to navigation ↓ ]

Eläminen muiden lemmikkien ja ihmisten

Tee "syyslukukauden" alusta hauska myös koirallesi!

Vaikka perheessäsi ei olisikaan syksyllä kouluun palaavia lapsia, syyskauden alussa huoleton kesälomafiilis vaihtuu väistämättä totisempaan työhönpaluutunnelmaan. Lue miten voit tehdä siirtymäkaudesta helpomman myös nelijalkaisille perheenjäsenille!

LISÄTIETOJA

Muistilista järkevään koiranomistajuuteen

Oletko täydellinen vasta-alkaja vai jo varsinainen veteraani, kun kyse on järkevästä koiranomistajuudesta? Oli vastaus kumpi tahansa, voit hyötyä käytännöllisestä muistilistastamme, joka auttaa sinua tulemaan vastuullisemmaksi koiranomistajaksi. Näiden käytännön menetelmien avulla pystyt huolehtimaan nelijalkaisesta ystävästäsi paremmin...

LISÄTIETOJA

Koiran ja uuden vauvan tutustuminen

Oikeanlaisilla valmisteluilla, koiran ja vauvan yhteiselon pitäisi olla täysin ongelmatonta. On luonnollisesti jännittävää saattaa uusi vauva maailmaan, mutta koirasi ei aina jaa innostustasi kanssasi.

LISÄTIETOJA

Koirat ja vuorovaikutus

Avain koirasi vuorovaikutukseen toisten koirien kanssa, eli sosiaalistamiseen, on tutustuminen ja kokemukset. Onko koirasi rauhallinen, itsevarma ja hallittavissa, kun se kohtaa toisia koiria tai ihmisiä? Joillakin koirilla on erikoisia oikkuja.

LISÄTIETOJA

Playing with your dog

Like great nutrition and a loving home, playtime is essential to your dog's well-being. It provides exercise, stimulation, fun and superb interaction. And playtime is especially important if your pet spends extended periods alone.

LISÄTIETOJA

Eroahdistus

Jos sinun täytyy jättää koirasi yksin, sille voi tulla eroahdistusta. Tämä johtuu yleensä liiasta riippuvuudesta omistajaan. Syynä voi olla liian aikainen emosta vieroittaminen, hylkääminen tai yksinkertaisesti koiran persoonallisuus.

LISÄTIETOJA

[ ↑ skip to content ↑ ]