[ ↓ skip to navigation ↓ ]

Käytännön neuvoja

Käytännön neuvoja yleisiin ongelmiin koiran kanssa

Terapiakoirat ihmisten apuna

Koiria pidetään hyvinä seuralaisina, eikä syyttä. Niiden vuorovaikutuskyky ihmisten kanssa on yksi syy, miksi koiria käytetään eläinavusteisessa terapiassa.

LISÄTIETOJA

Lentäminen koiran kanssa

Avain koiran kanssa lentämiseen on hyvä valmistelu. Varmista, että tiedät kohdemaan karanteenivaatimukset. Vaatimus voi olla jopa 6 kuukautta, mikä on paljon enemmän kuin useimmilla ihmisillä on lomaa! Lemmikkieläinten matkustuslainsäädäntö on voimassa EU:n alueella.

LISÄTIETOJA

Miten saan pidettyä koiran haukkumisen aisoissa?

Koiran äänekkyyden kurissapitäminen on tärkeä osa vastuullista koiran omistamista. Liiallinen haukkuminen ärsyttää lisäksi myös naapureita. Ensimmäinen askel ongelman ratkaisussa on ymmärtää, miksi koirat haukkuvat.

LISÄTIETOJA

Kuinka huollat koirasi turkkia ja peset koirasi

Saatat itse olla innokkaampi kylvettämään koiraasi, kuin mitä koirasi on kylpemään – varsinkin silloin kun hän on lenkillä käynyt kieriskelemässä jossakin epämiellyttävässä. Jotta elämä olisi helpompaa teille molemmille, annamme muutamia neuvoja joiden avulla kokemuksesta tulee mahdollisimman mukava. Valitse paras paikka koirasi pesemiseen.

LISÄTIETOJA

Matkustaminen koiran kanssa

Matkustaminen koiran kanssa on todella hauskaa, kun vain teet oikeat järjestelyt sitä varten. Heikko etukäteissuunnittelu saattaa tehdä kokemuksesta stressaavan sekä sinulle että lemmikillesi.

LISÄTIETOJA

”Hymyä huuleen!” Opi ottamaan täydellinen kuva koirastasi

Jokainen koira on ainutlaatuinen ja omistajiensa silmissä tietysti myös maailman kaunein. Näin pitääkin olla. Mutta miten saada koiran erityislaatuinen luonne ja yksilöllinen olemus vangittua kuvaan, jota voi säilyttää muistona tulevien vuosien ajan? Tästä on onneksi tullut helpompaa kuin koskaan aikaisemmin edullisten digikameroiden ansiosta.

LISÄTIETOJA

[ ↑ skip to content ↑ ]