[ ↓ skip to navigation ↓ ]

Koiranpennusta huolehtiminen

Uusi koiranpentu talossa? Tämä on hyvä aloituspaikka, josta saat vinkkejä koulutukseen, käytännön ohjeita, terveysneuvoja sekä tietoa ravitsemuksesta. Niiden avulla koiranpentusi pääsee elämässään parhaaseen mahdolliseen alkuun.

Koiranpentujen mukana ei tule käyttöohjetta

Uusi koiranpentu talossa on hauska ja jännittävä, mutta kuten uusi vauva, sekään ei tule käyttöohjekirja mukanaan. Olemme siksi koonneet muutamia perusasioita, jotka sinun tulisi tietää ensimmäisinä päivinä ja viikkoina. Muutto kotiisi on koiranpennustasi jännittävää, mutta se voi olla myös raskasta.

LISÄTIETOJA

Koiranpennun koulutus ja käyttäytyminen

Everyone wants a puppy that's well behaved, happy and sociable, but you'll only get from him what you give. That's why it's very important to start training early. Indeed, training will have probably started before you've collected him; your puppy may have been taught some basic obedience as well as toilet training.

LISÄTIETOJA

Käytännön neuvoja

eminen Ensimmäisen kasvuvuotensa kuukausien ja viikkojen aikana koiranpentusi kerää paljon erilaisia kokemuksia, joista suurin osa on onnellisia ja miellyttäviä, mutta eivät kaikki. Listasimme joitakin mahdollisia vaaratilanteita ja neuvoja niiden välttämiseen. Valmistautumalla jo muutaman päivän etukäteen, koirasi ei joudu kokemaan mitään ikävää. Joulu - ei niin kovin mukavaa aikaa koiranpennulle Joulu saattaa, ikävä kyllä, olla yksi pahimmista hetkistä tuoda uusi koiranpentu kotiisi ja elämääsi.

LISÄTIETOJA

Terveys ja hyvinvointi

Kaikki koiranpennut kehittyvät rodusta riippumatta samalla tavoin - ne käyvät läpi samat kehitysvaiheet pennusta täysikasvuiseksi. Sinua varmasti kiinnostaa, mitä eri kehitysvaiheissa tapahtuu, ja on myös tärkeää tietää mihin pentu missäkin elämänvaiheessa pystyy.

LISÄTIETOJA

[ ↑ skip to content ↑ ]