[ ↓ skip to navigation ↓ ]

Käytännön neuvoja

Käytännön neuvoja yleisiin ongelmiin koiranpennun kanssa

Vuodenajat

eminen Ensimmäisen kasvuvuotensa kuukausien ja viikkojen aikana koiranpentusi kerää paljon erilaisia kokemuksia, joista suurin osa on onnellisia ja miellyttäviä, mutta eivät kaikki. Listasimme joitakin mahdollisia vaaratilanteita ja neuvoja niiden välttämiseen. Valmistautumalla jo muutaman päivän etukäteen, koirasi ei joudu kokemaan mitään ikävää. Joulu - ei niin kovin mukavaa aikaa koiranpennulle Joulu saattaa, ikävä kyllä, olla yksi pahimmista hetkistä tuoda uusi koiranpentu kotiisi ja elämääsi

LISÄTIETOJA

Koirat ja ukkonen

Ukkosenpelko on yleinen fobia koirilla. Se ilmenee usein piiloutumisena, ulinana, haukkumisena, raapimisena tai jopa virtsaamisena.

LISÄTIETOJA

Erossaoloaika

Sinun ei koskaan tulisi jättää koiranpentua pitkäksi ajaksi yksin kotiin. Eläinsuojeluyhdistysten tilastojen mukaan huomattava määrä koirista stressaantuu, meluaa, tuhoaa ja sotkee paikkoja jäätyään yksin kotiin.

LISÄTIETOJA

Matkustaminen koiranpennun kanssa

Koiranpennun kanssa voi nykyisin lähteä lomalle lähes minne vain. Itse asiassa useimmista lehtipisteistä löydät julkaisuja, jotka listaavat lomakohteita, joihin sinä ja lemmikkisi olette tervetulleita.

LISÄTIETOJA

Koiranpennun henkilöllisyys

Kuten olemme maininneet, laki vaatii, että koiranpennullasi on pannassaan laatta, jossa on yhteystietosi selkeästi näkyvillä. On myös muita toimenpiteitä, joilla voit varmistaa, että pentusi palaa turvallisesti kotiin, jos se eksyy. Lisää informaatiota artikkelissa 'Mikrosirun asentaminen'.

LISÄTIETOJA

[ ↑ skip to content ↑ ]