[ ↓ skip to navigation ↓ ]

Käyttöehdot


Henkilökohtaisten tietojesi kerääjä on Hill's Pet Nutrition Manufacturing, s.r.o., IČ: 27580792 ("Ylläpitäjä"). Säilytämme tietojanne tietokannassamme ja käytämme niitä ylläpitääksemme käyttäjäprofiilianne, vastataksemme kysymyksiinne koskien yhtiötämme ja sen tuotteita & palveluita, ottaaksemme teihin yhteyttä mikäli voitatte kampanjoissamme tai tapahtumissamme, jotka edellyttävät rekisteröitymistä, sekä markkinointitarkoituksiin, joita ovat muun muassa uutiskirjeet, tarjoukset, tutkimukset ja muu tiedonvälitys sähköpostitse. Henkilökohtaisten tietojen luovuttaminen on vapaaehtoista. Kerättyjä henkilökohtaisia tietoja voidaan jakaa Hill's Pet Nutrition konsernin sisällä, sekä palveluntarjoajille, jotka käsittelevät henkilötietoja puolestamme. Jotkut niistä voivat sijaita EU:n ulkopuolisissa maissa, joten annatte suostumuksen, että saatamme siirtää henkilökohtaisia tietojasi myös EU:n ulkopuolelle. Henkilökohtaisia tietojanne käsitellään voimassaolevien lakien mukaan. Teillä on oikeus tarkistaa tallentamamme henkilökohtaiset tiedot, oikaista, poistaa ja vastustaa niitä, sekä muut tietosuojalain mukaiset oikeudet.

Voita vuodeksi Hill's Science Plan -lemmikinruokaa

Kilpailun osallistumisehdot
 1. Voittaja arvotaan kuukausittain.
 2. Kilpailu on voimassa toistaiseksi.
 3. Kilpailuun saavat osallistua 18 vuotta täyttäneet Iso-Britannian, Mansaaren, Kanaalisaarten, Irlannin tasavallan, Itävallan, Belgian, Tanskan, Suomen, Ranskan (pois lukien merentakaiset territoriot), Saksan, Kreikan, Alankomaiden, Italian, Luxemburgin, Norjan, Portugalin, Ruotsin, Espanjan ja Sveitsin kansalaiset, mutta eivät Hill's Pet Nutritionin työntekijät, heidän perheenjäsenensä, agentit eivätkä kampanjan kanssa työnsä puolesta tekemisiin joutuvat henkilöt. Kampanja on voimassa maissa, joissa se on laillinen.
 4. Ei ostopakkoa. Vain yksi osallistuminen henkilöä kohti.
 5. Osallistuakseen tähän kuukausittaiseen ilmaiseen arvontaan henkilön tulee rekisteröityä verkossa.
 6. Rekisteröidyttyäsi osallistut seuraavaan ja sitä seuraaviin kuukausipalkinnon arvontoihin 12 kuukauden ajan. Yksi henkilö on oikeutettu voittamaan vain kerran.
 7. Kilpailuaika loppuu jokaisen kalenterikuukauden viimeisenä päivänä ja voittaja arvotaan riippumattomien valvojien läsnä ollessa. Joka kuukausi kilpailun voittajille ilmoitetaan sähköpostitse voitosta. Voittajalla on 30 päivää aikaa vastata viestiin lunastaakseen palkintonsa.
 8. Vain voittaneeseen osallistujaan otetaan yhteyttä.
 9. Voittajien tiedot ovat saatavilla kirjallisesta pyynnöstä kilpailun järjestäjältä. Kilpailunjärjestä ei ryhdy muuhun tätä kampanjaa koskevaan kirjeenvaihtoon.
 10. Kuukausittain arvottava palkinto: Vuodeksi Hill's Science Plan -ruokaa, alkaen siitä päivästä jolloin voitosta ilmoitetaan palkinnon saajalle.
 11. Palkintoa ei voi vaihtaa tai muuttaa rahaksi.
 12. Kilpailunjärjestäjä ei vastaa osallistumisista jotka ovat käyttökelvottomia teknisen vian takia. Todiste rekisteröinnistä ei kelpaa todisteeksi osallistumisesta kilpailuun.
 13. Kilpailun järjestäjän päätös on lopullinen, eikä siitä käydä keskustelua.

Kilpailunjärjestäjä: Hill's Pet Suomi/Berner Oy, PL 15, 00131 HELSINKI


[ ↑ skip to content ↑ ]