[ ↓ skip to navigation ↓ ]

Miksi valita Hill's
lemmikkieläinruoat
?

Me Hill'sillä ymmärrämme sinun ja lemmikkisi välisen suhteen ainutlaatuisuuden. Teemme parhaamme tarjotaksemme lemmikillesi parasta mahdollista ravintoa, jotta sinä ja lemmikkisi voitte viettää monta tervettä ja onnellista vuotta yhdessä.

Parhaiden raaka-aineiden ja jatkuvan tuotekehityksen ansiosta olemme kehittäneet ruokavalioita, joiden ravintokoostumus on optimaalinen eri elämänvaiheisiin ja sairaustiloihin. Ehkä tämä selittää sen, miksi eläinlääkärit käyttävät omille lemmikeilleen Hill's-ruokaa.


Keitä olemme?

Hill's on omistautunut auttamaan lemmikkejä elämään täyttä elämää hellän hoidon ja laadukkaan ravinnon avulla. Toimintamme perusta on taata lemmikeille terve ja onnellinen elämä.

Tutustu

Mistä Hill's-tarina alkoi?


Mitä Hill's
edustaa?

Tehtävänämme on rikastuttaa ja pidentää ihmisen ja hänen lemmikkinsä ainutlaatuista suhdetta.

Lue lisää

tehtävästämme, filosofiastamme ja visiostamme


Sitoumuksemme eläinten hyvinvointiin

Kaikki Hill's tutkimuskeskuksen palveluksessa olevat lemmikit elävät rakastavassa, turvallisessa, puhtaassa sekä virikkeelliisessä ja leikkimismahdollisuuksia tarjoavassa ympäristössä. Ravintoteknologian kehittämiseen lemmikkien pidemmän ja terveemmän elämän mahdollistamiseksi käytämme ainoastaan noninvasiivisia ja inhimillisiä tutkimusmenetelmiä.

Tutustu

Arvoihimme

Olemme sitoutuneet parempaan ravintoon

Laajoihin kliinisiin tutkimuksiin perustuvat Hill's-ruoat ovat korkealaatuisia ja ne on kehitetty vastaamaan moniin erityistarpeisiin.

Tutustu

ravintoa koskevaan filosofiaamme


JÄTÄ KERTOMUKSESI Millainen on sinun lemmikkisi tarina?

Sitoumus laatuun ja turvallisuuteen

Hill's on sitoutunut noudattamaan lemmikkieläinruokien valmistuksessa ja pakkauksessa korkeimpia laatu- ja turvallisuusvaatimuksia.

Lue lisää

Hill'sin palkintoja voittaneista standardeista

Sitoutuminen kestävään kehitykseen

Hill's on sitoutunut kestävään kehitykseen monin erin tavoin. Sitoutumisella tarkoitamme lemmikkien lisäksi myös ihmisiä ja ympäristöä koko tuotantoprosessissa.

Lue lisää

Hill'sin sitoumuksesta kestävyyteen

Omistaudumme lemmikeille ja tuemme lemmikkieläinten hyväntekeväisyystyötä Suomessa, Iso-Britanniassa ja muualla Euroopassa.

Hill'sin tekemä työ on omistettu kaikille lemmikeille. Sen vuoksi tuemme hyväntekeväisyys- ja turvakotityötä pelastamalla lähes miljoona koiraa ja kissaa joka vuosi maailmanlaajuisesti.

Lue lisää

hyväntekeväisyystyöstämme Iso-Britanniassa

(5/5)

"Hill's vet large puppy on ollut kaikkien alkutaipalella. Välillä kokeiltu muuta mutta palattu Hill's ruokaan. Science plan....ja nyt Ideal Balance. Kokemuksien myötä erinomainen ruoka. Massaa tulee kun käyttävät sen hyväkseen eikä kaikki tule ulos. Korvat pysyvät siistinä (yksi korvavaivainen) ja turkki saa hienon kiillon. Hill's edustajan suosituksesta kokeillaan nyt Ideal Balancea. Tuote hintansa väärtti."

– A. Fagerström Vilma-koiran kanssa

Lue lisää
(5/5)

"Vilho n. 10-vuotias. Saapui meille n. 1-v ikäisenä huonoista oloista. Vilho syönyt molempia ja nyt on ollut kokeilussa Ideal Balance märkäruoka. Vilho on ollut erittäin tyytyväinen Hills ruokiin niin laadun, kuin maun suhteen."

– P. Lampinen Vilho-kissan kanssa

Lue lisää
(5/5)

"Vili on 4-vuotias kultainennoutaja, joka liikkuu paljon metsässä, merellä ja pihalla. Hill's Science Plan on Vilin lempiruokaa. Turkki ja hampaat ovat terveen kiiltävät ja yleinen elinvoima ja tyytyväisyys on helppo huomata."

– K. Eerola Vili-koiran kanssa

Lue lisää
[ ↑ skip to content ↑ ]