[ ↓ skip to navigation ↓ ]

Logojemme selitykset

Clinically Proven

Kliinisesti todistetut antioksidantit

Hill's™ Science Plan™ -tuotteiden ainutlaatuinen kliinisesti todistettu antioksidanttikoostumus auttaa ylläpitämään lemmikin terveyttä. E- ja C-vitamiinien on kliinisesti todistettu auttavan neutraloimaan vapaita radikaaleja (ikääntymiseen liittyen), vahvistamaan immuunijärjestelmää ja rakentamaan vahvaa puolustuskykyä.


100% tyytyväisyystakuu

Olemme niin varmoja, että lemmikkisi pitää Hill's™ -ruuasta, että annamme sille täyden tyytyväisyystakuun. Jos lemmikksi ei pidä mausta tai ole tyytyväinen, voit joko palauttaa tuotteen liikkeeseen tai ottaa yhteyttä Hill'siin ja saat rahasi takaisin.


Hyvänmakuista ruokaa vain 0,51 € päivässä*

Jos ruoka on ravinteikasta ja hyvin sulavaa, kuten Hill's-ruuat, lemmikin ei tarvitse syödä suurta määrää saadakseen kaikki tarvitsemansa ravintoaineet. Tästä syystä Hill's Science Plan –pussi riittää pidemmäksi aikaa ja maksaa vähemmän kuin saatat kuvitella – tarkista itse ruokintaoppaastamme. Simerkiksi 3,5kg pussi Science Plan™ Sterilised Cat –ruokaa riittää keskikokoiselle 4-kiloiselle kissalle 64 päiväksi, jolloin ruokintakustannus on vain 0,51 €/päivä.*


*Perustuu keskikokoisen 4-kiloisen kissan päivittäiseen 55g:n ruokintasuositukseen 3,5kg:n pussista suositushinnalla 32,50 €.

[ ↑ skip to content ↑ ]