[ ↓ skip to navigation ↓ ]
 • Prescription Diet

  Prescription Diet™

  Kliinisesti testattu, terapeuttinen ravinto, joka lievittää lemmikkiesi tärkeimpiä terveysongelmia.

  LISÄTIETOJA
 • Science Plan


  Science Plan™

  Tieteellisesti kehitetty ravinto, joka sopii lemmikkisi ikään, kokoon ja herkkyyteen.

  LISÄTIETOJA
 • VetEssentials

  VetEssentials

  Ravinto, joka on erikseen muotoiltu vastaamaan lemmikkien olennaisiin terveystarpeisiin jokaisessa elämänvaiheessa.

  LISÄTIETOJA
 • Nature's Best

  Nature's Best™

  Täydellisen tasapainoinen ravinto terveellisistä korkean laadun aineksista.

  LISÄTIETOJA
Tilaa uutiset RSS-syötteenä

News

Elääkö koirasi täyttä elämää?

Jos lemmikilläsi on jäykät nivelet tai liikkuvuusongelmia, se ei valitettavasti pysty nauttimaan elämästä täysin rinnoin. On helppoa arvata, että koiran elämänlaatuun vaikuttaa se, pystyykö se hyppimään, kävelemään ja juoksemaan terveen nuoren koiran lailla. Niveliin ja liikkuvuuteen liittyvät sairaudet voivat tehdä lenkeistä ja leikistä nauttimisen mahdottomaksi. Ongelmat voivat hidastaa koiraasi tai saada sen vaikuttamaan ikäistään vanhemmalta. Onneksi saatavilla on nyt ravintoa, joka todistetusti pysäyttää nivelrikon etenemisen, parantaa liikkuvuutta ja lievittää nivelkipuja. Lue lisää...

Kissan makupalat tuottavat mielihyvää sinulle ja kissallesi! Makupalat auttavat vahvistamaan omistajan ja lemmikin läheistä suhdetta.

Kun kissasi täytyy pudottaa painoa, haluat pystyä palkitsemaan sitä onnistumisesta. Varmista, että kissallesi antamat makupalat ovat terveellisiä ja tukevat tavoitteita, joihin painonpudotusohjelmanne tähtää. Voit myös sisällyttää oikeanlaiset makupalat uuteen liikuntarutiiniin saadaksesi kissasi leikkimään ja liikkumaan pitempään!

Makupalat ovat tärkeitä

Tiesitkö, että makupalojen antaminen koirallesi on tärkeä osa sinun ja lemmikkisi välisen suhteen rakentamista? Muista kuitenkin, että vääränlaisten makupalojen antaminen väärään aikaan voi edistää lihomista tai palkita vahingossa huonoa käytöstä! Lue lisää siitä, miten voit antaa koirallesi sopivia makupaloja oikealla tavalla, oikeassa paikassa ja oikeaan aikaan.

Kaikki uutiset

[ ↑ skip to content ↑ ]