[ ↓ skip to navigation ↓ ]

Älä unohda liikuntaa

Koirien liikkuvuus on eriasteista ja jotkut reagoivat j/d:hen nopeammin kuin toiset. Vain liikkuvuusongelmat eivät ole yleensä hyvä syy liikunnan lopettamiseen. Itse asiassa kevyt liikunta on hyväksi koirallesi, jotta sen nivelet pysyvät liikkuvina ja jotta varmistetaan ihannepainossa pysyminen.

Pidä koira hyvässä kunnossa

Mikäli koirallasi on ylipainoa, nivelten kuormitus kasvaa ja eläinlääkäri saattaa suositella Hill's Prescription Diet Reduced Calorie Canine –ruokavaliota, joka auttaa ylläpitämään koiran ihannepainoa liikkuvuushoidon aikana.

Konrolloidusti liikuntaa

Koirat juoksevat ja juoksevat avoimessa tilassa mielellään, vaikka nivelet eivät kestäisi enempää; mutta kirmailu maksaa hintansa jälkeenpäin ilmenevänä kipuna ja ontumisena. Anna koirasi juosta hetki vapaana ja kiinnitä sen jälkeen talutushihnaan, jolloin voit kontrolloida liikunnan määrää, jotta se saa purkaa energiaansa ja pitää nivelet liikkuvina ilman vahinkojen pahenemista.

LUE LISÄÄ

Kyllä ja ei: vinkkejä liikuntaan

Kyllä! Koirankylpylään uimaan

Tarkista, onko lähistöllänne koirakylpylää. Se on oiva tapa hoitaa koiran lihaksistoa kevyellä liikunnalla ja ilman nivelille aiheutuvaa kuormitusta. Se on myös myös suunnattoman nautinnollinen tapa vahvistaa sinun ja koirasi välistä sidettä.

LUE LISÄÄ

EI! Liian tehokasta liikuntaa

Jos koirallasi on liikkuvuusongelmia, sinun tulee kokeilla ja pitää minimissään sellaiset liikuntamuodot, jotka kuormittavat sen niveliä. Niin paljon kun se tykkääkin ottaa tennispallon kiinni ilmasta, alastulon aiheuttama isku on kivulias nivelille.

LUE LISÄÄ
[ ↑ skip to content ↑ ]