[ ↓ skip to navigation ↓ ]

Miksi on tärkeää, että j/d on kliinisesti todistettu toimivaksi?

Hill's™ Prescription Diet™ j/d™:n teho on todistettu useissa kliinisissä tutkimuksissa, jotka perustuvat riippumattomien asiantuntijoiden, yliopistojen ja organisaatioiden tieteelliseen testaukseen ja tutkimukseen maailmanlaajuisesti.

Paitsi, että voimme käyttää 'kliinisesti todistettu' -termiä vakuuttavasti, se tarkoittaa myös sitä, että voit olla varma, että Hill's™ Prescription Diet™ j/d™ todella toimittaa kaikki sen lupaamat terveyshyödyt. .

Esimerkiksi väitteemme -

Kliinisten todisteiden mukaan Hill's™ Prescription Diet™ j/d™ auttaa kissaa kävelemään, juoksemaan ja hyppäämään paremmin jopa 28 päivässä¹

- pohjautuu seuraaviin tutkimuksiin:

-1. Sparkes A, Allen TA, Fritsch D, and Hahn KA. Effective dietary management of spontaneous appendicular osteoarthritis in cats. Julkaisematon.

- 2. Innes J, Gabriel N, Vaughan-Thomas A. Feline Arthritis: Changes in Articular Cartilage, Development of a Degradation Model, and Testing of Candidate Nutrients. In: Proceedings of Hill's Global Mobility Symposium Sunny Isles Beach, Florida, USA April 23–25, 2008: 24–28.

KOKEILE 28 PÄIVÄN OHJELMAA

Omistaudumme lemmikkien hyvään hoitoon

Koska eläimet ja lemmikinomistajat ovat meille tärkeitä, kaikki tutkimukset, mihin Hill's osallistuu tai sponsoroi, ovat tarkoin valvottuja, jotta lemmikkejä kohdellaan inhimillisesti ja hoidetaan hyvin.

[ ↑ skip to content ↑ ]