[ ↓ skip to navigation ↓ ]

Laaja j/d-tuotevalikoima

Hill's™ Prescription Diet™ j/d™ -valikoimasta löytyy kaikenkokoisille, -rotuisille ja -painoisille koirille tuote, jota eläinlääkäri voi sinulle erityisesti suositella.

j/d Canine

Prescription Diet™ j/d™ Canine

Runsaasti omega-3-rasvahappoja, erityisesti EPA:a, sisältävän j/d Canine -ruokavalion on kliinisesti todistettu auttavan koiraasi kävelemään, juoksemaan ja hyppäämään paremmin jopa 21 päivässä1.

Lisätietoa ruokintasuosituksesta
j/d Canine

Prescription Diet™ j/d™ Canine Wet (säilyke)

Hill's™ Prescription Diet™ j/d™ Caninen on kliinisesti todistettu parantavan liikkuvuutta jopa 21 päivässä, se sisältää ihanteellisen tasapainon terveellisiä ravintoaineita, EPAa (omega-3-rasvahappo) ja kokonaisomegarasvahappoja.

Lisätietoa ruokintasuosituksesta
j/d Canine Mini

Prescription Diet™ j/d™ Canine Mini

Erityisesti pienirotuisille ja pienileukaisille koirille, kuten yorkshirenterrierit, kääpiösnautserit ja shih-tzut, suunnitellussa j/d Mini -tuotteessa on pienemmät nappulat, mutta kaikki samat hyödyt kuin tavallisessa j/d Canine -tuotteessa.

Lisätietoa ruokintasuosituksesta
j/d Canine Reduced Calorie

Prescription Diet™ j/d™ Canine Reduced Calorie

Koska painonnousu on yksi liikkuvuusongelmien pääsyistä, j/d Canine Reduced Calorie on suunniteltu erityisesti ylipainoisille koirille. Se tarjoaa samat kliinisesti todistetut hyödyt kuin tavallinen j/d Canine, mutta sisältää vähemmän kaloreita ja auttaa polttamaan rasvaa tehokkaammin. Saatavana myös pienille koirille.

Lisätietoa ruokintasuosituksesta

Ja tottakai, kaikilla Hill's™ Prescription Diet™ j/d™ -tuotteilla on 100% tyytyväisyystakuu – mikäli koirasi ei pidä tuotteen mausta tai ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin.

1.Fritsch D, Allen TA, Dodd CE, et al. Dose-titration effects of fish oil omega-3 fatty acids in osteoarthritic dogs. Julkaisematon

[ ↑ skip to content ↑ ]