[ ↓ skip to navigation ↓ ]

Joulukuu news

viimeksi päivitetty 12/12/2017
On yleinen väärinkäsitys, että kissoja pitäisi palkita säännöllisesti maidolla. Totuus on, että useimmat kissat ovat laktoosi-intolerantteja, joten heille lehmänmaito voi aiheuttaa merkittäviä terveysongelmia. Maito ei ole osa kissan ruokavaliota, ja monet kissat kärsivätkin vatsavaivoista tai muista siihen liittyvistä ongelmista, koska heidän omistajansa luulevat hellittelevänsä niitä maidolla.
viimeksi päivitetty 21/12/2015
Tiesitkö, että kissasi ravitsemukselliset tarpeet muuttuvat steriloinnin/kastroinnin jälkeen? Kissat tarvitsevat vähemmän kaloreita ja kontrolloidusti mineraaleja liikakilojen, virtsarakon ongelmien ja muiden ongelmien välttämiseksi. Lisätietoja oikeanlaisesta ravitsemuksesta steriloinnin/kastroinnin jälkeen: Hill's™ Science Plan™ VetEssentials NeuteredCat!
viimeksi päivitetty 16/12/2015
Joulupyhät ovat hyvä aika osoittaa erityistä rakkautta rakkaalle haukullesi. Esittelemme neljä vinkkiä, joilla voit tehdä juhlasta koirallesi mieluisamman!
viimeksi päivitetty 16/12/2015
Joulupyhät ovat hyvä aika osoittaa lempikissallesi hieman erityishuomiota – lue alta vinkkimme, miten voit piristää kissaasi jouluna!
viimeksi päivitetty 07/12/2015
Virtsatieongelmat ovat aina ikäviä, etenkin lemmikeillä, koska ne eivät voi sanoin kertoa vaivoistaan. Onneksi koirat osaavat yleensä viestiä ongelmasta. On hyvä oppia tunnistamaan merkit! Lisäksi apua voi löytyä uudesta Prescription Diet™ -ruoasta! Lue lisää
viimeksi päivitetty 05/12/2014
Uusi Hill’s™ Science Plan™ Perfect Weight on herkullinen ja ravitseva ruoka, joka todistetusti auttaa lemmikkiäsi saavuttamaan terveellisen painon ja estää painoa nousemasta uudelleen, mutta pitää lemmikkisi kylläisenä ja tyytyväisenä. Lemmikin terveellisen painon ja pitkän iän välillä on suora yhteys. Näin ollen ruoka, joka auttaa lemmikkiä kuluttamaan liikakaloreita auttaa sitä myös nauttimaan pidemmästä elämästä. Lue koko artikkeli...
viimeksi päivitetty 12/12/2014
Onko koirasi ruoansulatusvaivojen taustalla ruoka-aineyliherkkyys? Lue lisää ruoka-aineyliherkkyydestä ja sen hallinnasta.
[ ↑ skip to content ↑ ]