[ ↓ skip to navigation ↓ ]

Helmikuu news

viimeksi päivitetty 27/02/2017
Kissojen ja koirien rakastama ruoka on saanut uuden ulkoasun. Pian löydät uuden pakkauksen eläintarvikeliikkeen hyllystä. Jos et vielä tunne liikkeitä, käytä myymälähakua.
viimeksi päivitetty 17/02/2015
Esittelyssä on UUSI c/d™ Urinary Stress Reduced Calorie -ruoka, jolla on samat kliinisesti todistetut hyödyt kuin alkuperäisellä c/d™ Urinary Stress -ruoalla – uutuudessa on vähemmän kaloreita, mikä auttaa kissaa pysymään ihannepainossaan. Lue lisää siitä, miten ruoka vaikuttaa...
viimeksi päivitetty 28/02/2014
Jos kissasi pissaa vääriin paikkoihin, kuten olohuoneen lattialle, se yrittää ehkä kertoa sinulle virtsaputken tai -rakon ongelmistaan. Näitä vaivoja kutsutaan virtsatiesairaudeksi. Virtsatiesairaus on yleinen, mutta myös erittäin kivulias ja hoitamattomana pahimmillaan hengenvaarallinen vaiva, joka voi olla merkki vakavammasta sairaudesta. Siksi on tärkeää ottaa viipymättä yhteyttä eläinlääkäriin.
viimeksi päivitetty 22/02/2013
“Työkoirat” ovat koiria, joita näkee yleensä joko poliisin apuna tai opaskoirina. Työkoiria, joita näkee harvemmin, ovat erittäin hyvin koulutetut etsintä- ja pelastuskoirat.
viimeksi päivitetty 22/02/2013
Jaatko sänkysi kissasi kanssa? Tuoreimman tutkimuksen mukaan yli 90 % kissanomistajista antaa kissojensa nukkua makuuhuoneessaan ja yli 50 % heistä antaa kissojen nukkua kanssaan samassa sängyssä.
[ ↑ skip to content ↑ ]