[ ↓ skip to navigation ↓ ]

In the last year news

viimeksi päivitetty
Erityisravinnon koostumus pohjautuu vuosikymmenien tutkimukseen ikääntymisestä – ruoalla voi olla käänteentekevä vaikutus yli 7-vuotiaaseen kissaasi! Science Plan™ Youthful Vitality on juuri sitä, mitä ikääntyvä kissa tarvitsee: sen valmistusaineet lisäävät energiaa ja elinvoimaisuutta ja tukevat aivojen toimintaa sekä turkin hyvinvointia.
viimeksi päivitetty 27/02/2017
Kissojen ja koirien rakastama ruoka on saanut uuden ulkoasun. Pian löydät uuden pakkauksen eläintarvikeliikkeen hyllystä. Jos et vielä tunne liikkeitä, käytä myymälähakua.
viimeksi päivitetty 18/01/2017
vJos koirallasi on ruoansulatuskanavan ongelmia, haluat luotettavimman avun. Onneksi oikean ruoan valitseminen on usein ratkaisu ongelmaan. Hill's™ Prescription Diet™ i/d™ -ruoka sisältää nyt uusia innovatiivisia raaka-aineita, jotka auttavat entistäkin tehokkaammin tavallisiin ruoansulatuskanavan ongelmiin.
viimeksi päivitetty 24/11/2016
Vaivaavatko munuais- ja nivelvaivat lemmikkiäsi? Nyt on olemassa ravinto, joka hoitaa molempia! Esittelemme AINOAN munuaissairauksien hoitoon suunnitellun ruokavalion, joka parantaa myös lemmikin liikkuvuutta. Se sisältää kaikki k/d™- ja j/d™-ruokien ominaisuudet: uusi Hill's™ Prescription Diet™ k/d™+Mobility -ruoka!
viimeksi päivitetty 10/10/2016
Le surpoids chez les chien devient un problème de plus en plus préoccupant, même pour les propriétaires les plus attentifs.
viimeksi päivitetty 12/01/2016
Nyt pienet koirat voivat vihdoin rentoutua! Stressi voi aiheuttaa ruoansulatusvaivoja tai pahentaa niitä. Onneksi oikeanlainen ruoka voi auttaa. Lue, miten UUSI Hill's™ Prescription Diet™ i/d™ Stress voi auttaa stressaantunutta koiraasi!
viimeksi päivitetty 21/12/2015
Tiesitkö, että kissasi ravitsemukselliset tarpeet muuttuvat steriloinnin/kastroinnin jälkeen? Kissat tarvitsevat vähemmän kaloreita ja kontrolloidusti mineraaleja liikakilojen, virtsarakon ongelmien ja muiden ongelmien välttämiseksi. Lisätietoja oikeanlaisesta ravitsemuksesta steriloinnin/kastroinnin jälkeen: Hill's™ Science Plan™ VetEssentials NeuteredCat!
viimeksi päivitetty 16/12/2015
Joulupyhät ovat hyvä aika osoittaa erityistä rakkautta rakkaalle haukullesi. Esittelemme neljä vinkkiä, joilla voit tehdä juhlasta koirallesi mieluisamman!
viimeksi päivitetty 16/12/2015
Joulupyhät ovat hyvä aika osoittaa lempikissallesi hieman erityishuomiota – lue alta vinkkimme, miten voit piristää kissaasi jouluna!
viimeksi päivitetty 07/12/2015
Virtsatieongelmat ovat aina ikäviä, etenkin lemmikeillä, koska ne eivät voi sanoin kertoa vaivoistaan. Onneksi koirat osaavat yleensä viestiä ongelmasta. On hyvä oppia tunnistamaan merkit! Lisäksi apua voi löytyä uudesta Prescription Diet™ -ruoasta! Lue lisää
viimeksi päivitetty 01/09/2015
Uusi helppolukuinen pakkausmalli tuodaan markkinoille toukokuussa 2015! Hill's™ Prescription Diet™ -pakkaus saa uuden upean ilmeen, johon kuuluu myös uusia hienoja ominaisuuksia. Lue lisää…
viimeksi päivitetty 29/07/2015
Haluat lemmikillesi parasta, ja haluat sen syövän mahdollisimman terveellistä ravintoa. Luonnolliset lemmikkieläinruoat kuulostavat siksi hyvältä. Mutta miten varmistua, että lemmikkisi saa niistä täysipainoisesti tarvitsemansa ravintoaineet?
viimeksi päivitetty 26/06/2015
Tiesitkö, että ylipaino voi altistaa kissan kasvaneelle virtsatievaivojen riskille? Enää ei tarvitse valita, kumpaa vaivaa hoitaisi ensin! Pyydä eläinlääkäriltäsi lisätietoja uudesta Hill's™ Prescription Diet™ Metabolic+Urinary -ravinnosta jo tänään! Lue lisää
viimeksi päivitetty 26/06/2015
Näiden vaivojen hoitaminen rinnakkain on erinomainen tapa tukea koiran aktivoitumista – painonpudotus helpottaa nivelten kuormitusta, ja kuormituksen väheneminen auttaa koiraa olemaan entistä aktiivisempi ja polttamaan enemmän kaloreita. Pyydä eläinlääkäriltäsi lisätietoja uudesta Hill's™ Prescription Diet™ Metabolic+Mobility -ravinnosta! Lue lisää
viimeksi päivitetty 09/03/2015
Prescription Diet™ k/d™ -kissanruoan koostumus sisältää nyt UUDEN ruokahalua parantavan innovaation: ruokahalua parantava Enhanced Appetite Trigger (EAT) Technology™ tekee k/d™-ruoasta entistäkin houkuttelevampaa! EAT Technology™ on kliinisesti testattua ruokaa, joka todistetusti lisää munuaissairaiden kissojen ruokahalua vetoamalla voimakkaasti näiden aisteihin. Nyt voit saada kissasi taas rakastamaan ruokailuhetkiä aivan kuten ennenkin!
viimeksi päivitetty 17/02/2015
Esittelyssä on UUSI c/d™ Urinary Stress Reduced Calorie -ruoka, jolla on samat kliinisesti todistetut hyödyt kuin alkuperäisellä c/d™ Urinary Stress -ruoalla – uutuudessa on vähemmän kaloreita, mikä auttaa kissaa pysymään ihannepainossaan. Lue lisää siitä, miten ruoka vaikuttaa...
viimeksi päivitetty 12/12/2014
Onko koirasi ruoansulatusvaivojen taustalla ruoka-aineyliherkkyys? Lue lisää ruoka-aineyliherkkyydestä ja sen hallinnasta.
viimeksi päivitetty 05/12/2014
Uusi Hill’s™ Science Plan™ Perfect Weight on herkullinen ja ravitseva ruoka, joka todistetusti auttaa lemmikkiäsi saavuttamaan terveellisen painon ja estää painoa nousemasta uudelleen, mutta pitää lemmikkisi kylläisenä ja tyytyväisenä. Lemmikin terveellisen painon ja pitkän iän välillä on suora yhteys. Näin ollen ruoka, joka auttaa lemmikkiä kuluttamaan liikakaloreita auttaa sitä myös nauttimaan pidemmästä elämästä. Lue koko artikkeli...
viimeksi päivitetty 08/07/2014
Jos lemmikilläsi on jäykät nivelet tai liikkuvuusongelmia, se ei valitettavasti pysty nauttimaan elämästä täysin rinnoin. On helppoa arvata, että koiran elämänlaatuun vaikuttaa se, pystyykö se hyppimään, kävelemään ja juoksemaan terveen nuoren koiran lailla. Niveliin ja liikkuvuuteen liittyvät sairaudet voivat tehdä lenkeistä ja leikistä nauttimisen mahdottomaksi. Ongelmat voivat hidastaa koiraasi tai saada sen vaikuttamaan ikäistään vanhemmalta. Onneksi saatavilla on nyt ravintoa, joka todistetusti pysäyttää nivelrikon etenemisen, parantaa liikkuvuutta ja lievittää nivelkipuja. Lue lisää...
viimeksi päivitetty 25/06/2014
Tiesitkö, että makupalojen antaminen koirallesi on tärkeä osa sinun ja lemmikkisi välisen suhteen rakentamista? Muista kuitenkin, että vääränlaisten makupalojen antaminen väärään aikaan voi edistää lihomista tai palkita vahingossa huonoa käytöstä! Lue lisää siitä, miten voit antaa koirallesi sopivia makupaloja oikealla tavalla, oikeassa paikassa ja oikeaan aikaan.
viimeksi päivitetty 25/06/2014
Kun kissasi täytyy pudottaa painoa, haluat pystyä palkitsemaan sitä onnistumisesta. Varmista, että kissallesi antamat makupalat ovat terveellisiä ja tukevat tavoitteita, joihin painonpudotusohjelmanne tähtää. Voit myös sisällyttää oikeanlaiset makupalat uuteen liikuntarutiiniin saadaksesi kissasi leikkimään ja liikkumaan pitempään!
viimeksi päivitetty 09/06/2014
Kaikki koirat rakastavat herkkuja – myös sinun koirasi!
viimeksi päivitetty 21/05/2014
Stressi – vaiva on tuttu jokaiselle, jopa lemmikeillemme. Stressi voi vaikuttaa kissasi terveyteen ja jopa johtaa eräisiin virtsatieongelmiin. Miksi kissat sitten stressaantuvat?
viimeksi päivitetty 28/03/2014
Pissaako kissasi hiekkalaatikkonsa ulkopuolelle? Pinnisteleekö se virtsatessaan? Jos vastaus on kyllä, kissallasi saattaa olla alempien virtsateiden sairaus (FLUTD) – yleinen mutta vakava ja kivulias vaiva, joka voidaan silti usein hoitaa vain ruokavaliota muuttamalla.
viimeksi päivitetty 13/03/2014
Jos kissallasi on virtsatievaivoja, mieltäsi rauhoittaa tieto, että eläinlääkärin suosittelema oikeanlainen ravinto voi helpottaa lemmikkisi oloa ja pitää vaivat loitolla. UUSI Hill’s™ Prescription Diet™ c/d™ Urinary Stress -ravinto sisältää stressiä lievittäviä ainesosia: sen on kliinisesti todistettu vähentävän kissojen tavallisiin alavirtsatievaivoihin kuuluvan idiopaattisen kystiitin uusiutumista.
viimeksi päivitetty 28/02/2014
Jos kissasi pissaa vääriin paikkoihin, kuten olohuoneen lattialle, se yrittää ehkä kertoa sinulle virtsaputken tai -rakon ongelmistaan. Näitä vaivoja kutsutaan virtsatiesairaudeksi. Virtsatiesairaus on yleinen, mutta myös erittäin kivulias ja hoitamattomana pahimmillaan hengenvaarallinen vaiva, joka voi olla merkki vakavammasta sairaudesta. Siksi on tärkeää ottaa viipymättä yhteyttä eläinlääkäriin.
viimeksi päivitetty 7/11/2013
Hill’s™ Prescription Diet™ y/d™ -ruoasta on nyt saatavilla uusi, herkullisempi vaihtoehto. Kliinisesti tutkittu koostumus vaikuttaa kissasi kilpirauhasen toimintaan jo 3 viikossa!
viimeksi päivitetty 19/09/2013
Kun koiralla on ruoka-aineallergia, sen syynä ovat melkein aina ravinnon sisältämät proteiinit. Kutinan hallitsemiseksi Hill’s on kehittänyt Hill’s™ Prescription Diet™ z/d™ ULTRA -ravinnon, jonka hydrolysoitu proteiini hillitsee koiran ihoon, turkkiin ja vatsaan vaikuttavia allergisia reaktioita.
viimeksi päivitetty 03/06/2013
Onko lemmikistäsi tulosssa seniorikissa? Kissojen vanhetessa niiden aineenvaihdunta ja aktiivisuus muuttuvat samoin kuin niiden ravitsemukselliset tarpeet. Lue, miten vanhenevan kissasi tarpeet muuttuvat.
viimeksi päivitetty 30/04/2013
y/dTM oli todellinen läpimurtoinnovaatio Ison-Britannian eläinlääkäreiden mielestä, kun riippumatton tutkimuslaitos CM research teki tammikuussa 2013 tutkimuksen 343 eläinlääkärille. y/dTM: tä pidettiin parhaana uutena tuotteena vuonna 2012 ja se oli paljon muita edellä. 31 % eläinlääkäreistä äänesti y/dTM: tä eli yli kolme kertaa enemmän, kuin seuraavaksi ehdotettu tuote.
viimeksi päivitetty 22/02/2013
“Työkoirat” ovat koiria, joita näkee yleensä joko poliisin apuna tai opaskoirina. Työkoiria, joita näkee harvemmin, ovat erittäin hyvin koulutetut etsintä- ja pelastuskoirat.
viimeksi päivitetty 22/02/2013
Jaatko sänkysi kissasi kanssa? Tuoreimman tutkimuksen mukaan yli 90 % kissanomistajista antaa kissojensa nukkua makuuhuoneessaan ja yli 50 % heistä antaa kissojen nukkua kanssaan samassa sängyssä.
viimeksi päivitetty 11/05/2011 13:00:00
Tervetuloa uusituille Hill’s-internetsivuille. Olemme luoneet sivuille täysin uuden ilmeen tehdäksemme niistä miellyttävämmät käyttää ja helpottaaksemme sinua löytämään tietoa kuinka Hill’s voi auttaa pitämään huolta lemmikistäsi vieläkin paremmin.
viimeksi päivitetty
viimeksi päivitetty
A proper pet diet is completely different from a human diet, although many pet owners do not full appreciate that. The facts are that what is good to eat for humans is not always okay to feed their beloved pets.
viimeksi päivitetty 19/01/2011 15:42:00
The Pet Professors answer pet owners' question - from pets' point of view. Ask your own question at www.facebook.com/PetProfessors!
viimeksi päivitetty 15/07/2013
Kun kissat saavuttavat 11 vuoden iän, ne luokitellaan yleensä vanhoiksi kissoiksi. Tälle ajanjaksolle on usein ominaista, että sekä kissan fysiikassa että käytöksessä tapahtuu useita muutoksia. Omistajan on hyvä olla tästä tietoinen, jotta voitte viettää tulevat vuodet yhdessä parhaalla mahdollisella tavalla.
viimeksi päivitetty 31/07/2012 13:02:00
Kysyimme Lyndalta muutaman kysymyksen hänen työstään ja siitä, miltä koirien ja kissojen kanssa työskentely tuntuu.
[ ↑ skip to content ↑ ]