[ ↓ skip to navigation ↓ ]

Tammikuu news

viimeksi päivitetty 18/01/2017
vJos koirallasi on ruoansulatuskanavan ongelmia, haluat luotettavimman avun. Onneksi oikean ruoan valitseminen on usein ratkaisu ongelmaan. Hill's™ Prescription Diet™ i/d™ -ruoka sisältää nyt uusia innovatiivisia raaka-aineita, jotka auttavat entistäkin tehokkaammin tavallisiin ruoansulatuskanavan ongelmiin.
viimeksi päivitetty 12/01/2016
Nyt pienet koirat voivat vihdoin rentoutua! Stressi voi aiheuttaa ruoansulatusvaivoja tai pahentaa niitä. Onneksi oikeanlainen ruoka voi auttaa. Lue, miten UUSI Hill's™ Prescription Diet™ i/d™ Stress voi auttaa stressaantunutta koiraasi!
viimeksi päivitetty
A proper pet diet is completely different from a human diet, although many pet owners do not full appreciate that. The facts are that what is good to eat for humans is not always okay to feed their beloved pets.
viimeksi päivitetty 22/02/2013
“Työkoirat” ovat koiria, joita näkee yleensä joko poliisin apuna tai opaskoirina. Työkoiria, joita näkee harvemmin, ovat erittäin hyvin koulutetut etsintä- ja pelastuskoirat.
viimeksi päivitetty 22/02/2013
Jaatko sänkysi kissasi kanssa? Tuoreimman tutkimuksen mukaan yli 90 % kissanomistajista antaa kissojensa nukkua makuuhuoneessaan ja yli 50 % heistä antaa kissojen nukkua kanssaan samassa sängyssä.
[ ↑ skip to content ↑ ]