[ ↓ skip to navigation ↓ ]

Kesäkuu news

viimeksi päivitetty 26/06/2015
Tiesitkö, että ylipaino voi altistaa kissan kasvaneelle virtsatievaivojen riskille? Enää ei tarvitse valita, kumpaa vaivaa hoitaisi ensin! Pyydä eläinlääkäriltäsi lisätietoja uudesta Hill's™ Prescription Diet™ Metabolic+Urinary -ravinnosta jo tänään! Lue lisää
viimeksi päivitetty 26/06/2015
Näiden vaivojen hoitaminen rinnakkain on erinomainen tapa tukea koiran aktivoitumista – painonpudotus helpottaa nivelten kuormitusta, ja kuormituksen väheneminen auttaa koiraa olemaan entistä aktiivisempi ja polttamaan enemmän kaloreita. Pyydä eläinlääkäriltäsi lisätietoja uudesta Hill's™ Prescription Diet™ Metabolic+Mobility -ravinnosta! Lue lisää
viimeksi päivitetty 25/06/2014
Tiesitkö, että makupalojen antaminen koirallesi on tärkeä osa sinun ja lemmikkisi välisen suhteen rakentamista? Muista kuitenkin, että vääränlaisten makupalojen antaminen väärään aikaan voi edistää lihomista tai palkita vahingossa huonoa käytöstä! Lue lisää siitä, miten voit antaa koirallesi sopivia makupaloja oikealla tavalla, oikeassa paikassa ja oikeaan aikaan.
viimeksi päivitetty 25/06/2014
Kun kissasi täytyy pudottaa painoa, haluat pystyä palkitsemaan sitä onnistumisesta. Varmista, että kissallesi antamat makupalat ovat terveellisiä ja tukevat tavoitteita, joihin painonpudotusohjelmanne tähtää. Voit myös sisällyttää oikeanlaiset makupalat uuteen liikuntarutiiniin saadaksesi kissasi leikkimään ja liikkumaan pitempään!
viimeksi päivitetty 09/06/2014
Kaikki koirat rakastavat herkkuja – myös sinun koirasi!
viimeksi päivitetty 03/06/2013
Onko lemmikistäsi tulosssa seniorikissa? Kissojen vanhetessa niiden aineenvaihdunta ja aktiivisuus muuttuvat samoin kuin niiden ravitsemukselliset tarpeet. Lue, miten vanhenevan kissasi tarpeet muuttuvat.
viimeksi päivitetty
viimeksi päivitetty 15/07/2013
Kun kissat saavuttavat 11 vuoden iän, ne luokitellaan yleensä vanhoiksi kissoiksi. Tälle ajanjaksolle on usein ominaista, että sekä kissan fysiikassa että käytöksessä tapahtuu useita muutoksia. Omistajan on hyvä olla tästä tietoinen, jotta voitte viettää tulevat vuodet yhdessä parhaalla mahdollisella tavalla.
viimeksi päivitetty
When you arrive home with a new playful kitten, you have to think about how to keep him in good cat health for the remainder of his life.
viimeksi päivitetty 22/06/2009 12:15:00
We love our cats and we want the best for them in everything, especially when it comes to cat nutrition. In order to make sure we give them the best, it really helps to know just what they need for a healthy diet. Humans are omnivores, we get our nutrition from protein as well as plant based foods. Cats are carnivores; they have totally different nutritional needs to their owners.
[ ↑ skip to content ↑ ]