[ ↓ skip to navigation ↓ ]

Maaliskuu news

viimeksi päivitetty 09/03/2015
Prescription Diet™ k/d™ -kissanruoan koostumus sisältää nyt UUDEN ruokahalua parantavan innovaation: ruokahalua parantava Enhanced Appetite Trigger (EAT) Technology™ tekee k/d™-ruoasta entistäkin houkuttelevampaa! EAT Technology™ on kliinisesti testattua ruokaa, joka todistetusti lisää munuaissairaiden kissojen ruokahalua vetoamalla voimakkaasti näiden aisteihin. Nyt voit saada kissasi taas rakastamaan ruokailuhetkiä aivan kuten ennenkin!
viimeksi päivitetty 28/03/2014
Pissaako kissasi hiekkalaatikkonsa ulkopuolelle? Pinnisteleekö se virtsatessaan? Jos vastaus on kyllä, kissallasi saattaa olla alempien virtsateiden sairaus (FLUTD) – yleinen mutta vakava ja kivulias vaiva, joka voidaan silti usein hoitaa vain ruokavaliota muuttamalla.
viimeksi päivitetty 13/03/2014
Jos kissallasi on virtsatievaivoja, mieltäsi rauhoittaa tieto, että eläinlääkärin suosittelema oikeanlainen ravinto voi helpottaa lemmikkisi oloa ja pitää vaivat loitolla. UUSI Hill’s™ Prescription Diet™ c/d™ Urinary Stress -ravinto sisältää stressiä lievittäviä ainesosia: sen on kliinisesti todistettu vähentävän kissojen tavallisiin alavirtsatievaivoihin kuuluvan idiopaattisen kystiitin uusiutumista.
[ ↑ skip to content ↑ ]