[ ↓ skip to navigation ↓ ]

Antioksidantit

Uhkana vapaat radikaalit

Solut ovat jatkuvasti vapaitten radikaalien hyökkäysten kohteena. Vapaat radikaalit syntyvät kehon aineenvaihdunnan sivutuotteina tai ne voivat olla suoraan kehon ulkopuolisia yhdisteitä, kuten saasteet. Vapaat radikaalit aiheuttavat vahinkoja solujen solukalvoille, entsyymeille ja DNA:lle. Vapaat radikaalit ovat erityisen vahingollisia hermoston soluille, sekä immuunijärjestelmälle, ja niiden arvellaan myös vaikuttavan monien sairauksien puhkeamiseen ja etenemiseen, sekä ennenaikaiseen ikääntymiseen.

Mitä apua on antioksidanteista

Antioksidantit auttavat estämään vapaita radikaaleja vahingoittamasta soluja. Vaikka elimistön normaali antioksidanttipuolustusjärjestelmä tarjoaa jonkin verran suojaa vapailta radikaaleilta, voidaan ravinnon antioksidantteja lisäämällä luoda ylimääräinen ”suojakilpi”, joka tukee luonnollista puolustusjärjestelmää.

Kliinisesti tutkitut antioksidantit

Hill's™ Science Plan™ -ruokien ainutlaatuinen antioksidanttikoostumus sisältää E- & C-vitamiineja, beetakaroteenia ja seleeniä, ja sen on kliinisesti todistettu auttavan ylläpitämään lemmikkisi terveyttä, vähentämään sairastumisriskiä ja vahvistavan immuunivastetta.

Kissan- ja koiranpentujen suojaaminen

Koska kissan- ja koiranpennut tarvitsevat erityistä suojaa vapailta radikaaleilta, Hill's™ Science Plan™ Healthy Developement™ -ruoat sisältävät kliinisesti tutkittuja antioksidantteja tukemaan pennun tervettä immuunijärjestelmää elämän alusta alkaen.

[ ↑ skip to content ↑ ]