[ ↓ skip to navigation ↓ ]
The power of precise nutrition

Miksi huolellisesti tasapainotetulla ravinnolla on merkitystä?

Tiettyjen ravintoaineiden liiallinen tai liian vähäinen saanti voi vaikuttaa lemmikkisi terveyteen ja hyvinvointiin. Siksi on tärkeää ruokkia lemmikkiä laadukkaista raaka-aineista valmistetulla huolellisesti tasapainotetulla ravinnolla. Ruokkimalla Hill’s™ Science Plan™ia voit olla varma, että lemmikkisi saa ravintoa, joka auttaa pitämään sen terveenä.

Lisää ravinnon tärkeydestäVastaa lemmikkisi yksilöllisiin tarpeisiin

Lemmikeillä on yksilöllisiä ravitsemustarpeita, jotka riippuvat niiden iästä, koosta ja herkkyydestä. Hill’s Science Plan -valikoima auttaa varmistamaan pennuille parhaan mahdollisen alun elämään, aikuisille lemmikeille hyvän elinikäisen peruskunnon ja ikääntyville lemmikeille vilkkauden ja ketteryyden ylläpitämisen.

Hae Science Plan -tuote lemmikkisi yksilöllisiin tarpeisiinSisältää kliinisesti todistettuja antioksidantteja

Kaikki Science Plan -tuotteet sisältävät kliinisesti todistetun antioksidanttikoostumuksen, joka auttaa ylläpitämään immuunijärjestelmän terveyttä, mikä on olennaista lemmikin elinikäiselle hyvinvoinnille.

Antioksidanttien hyödyistäHuolellisesti tasapainotetulla ravinnolla on paras hinta-laatusuhde

Jos ruoka on ravinteikasta ja hyvin sulavaa kuten Hill's-ruuat, lemmikin ei tarvitse syödä suurta määrää saadakseen kaikki tarvitsemansa ravintoaineet. Tästä syystä Hill’s Science Plan -pussi riittää pidemmäksi aikaa kuin saatat kuvitella – ja säästät kustannuksissa.

Me Hill'sillä olemme myös lemmikinomistajia, joten emme tee kompromisseja laadussa. Käytämme vain korkealuokkaisia raaka-aineita valmistaessa maukkaita tuotteita. Itseasiassa, olemme niin varmoja, että lemmikkisi ihastuu Hill’s Science Planiin, että tarjoamme 100% tyytyväisyystakuun - tai saat rahasi takaisin.

Liikuta hiirtäsi pakkausten alapuolella ja paina saadaksesi lisätietoja tuotteesta

[ ↑ skip to content ↑ ]