[ ↓ skip to navigation ↓ ]

Auta kissaasi säilyttämään
ketteryytensä
steriloinnin jälkeen1

Steriloidut kissat
ansaitsevat tulla
ruokituiksi erityisravinnolla

 • Sisältää paljon L-karnitiinia, jonka on kliinisesti todistettu auttavan pitämään kissat hyväkuntoisina ja aktiivisina.
 • Kontrolloidut kivennäisainetasot ja pH-arvo tukevat munuaisten toimintaa ja virtsateiden terveyttä, varsinkin vanhemmilla kissoilla.
 • Monet herkulliset maut tarjoavat kissoille niiden kaipaamaa vaihtelua.

UUTUUS: Science Plan™ Sterilised Cat
Tender Chunks in Gravy Pouches
-annospussivalikoimassa on 2 uutta makua

Ei ole mikään salaisuus, että kissat rakastavat vaihtelua. Siksi Hill's tarjoaa steriloiduille kissoille tarkoitetuista Science Plan™ Tender Chunks in Gravy -annospusseista nyt 4 herkullista makuvaihtoehtoa.

 • Täysravinto auttaa pitämään steriloidut kissat hyväkuntoisina ja terveinä: se pitää aikuisten kissojen painon kurissa ja virtsatiet terveinä.
 • Herkullinen makuvalikoima tarjoaa myös ainutlaatuisia ravitsemuksellisia etuja.
 • Annospussiruoka auttaa ylläpitämään kissojen nestetasapainoa, mikä ehkäisee terveysongelmien (kuten virtsatiekivien) syntyä.
Kaikki tuotteet steriloiduille kissoille

Erityistarpeet

Monet vastuuntuntoiset lemmikkieläinten omistajat leikkauttavat kissansa välttääkseen epätoivottuja raskauksia ja auttaakseen kontrolloimaan lemmikkieläinten määrää (muiden käyttäytymiseen ja terveyteen liittyvien vaikutusten lisäksi).

Leikatuilla kissoilla on silti tavallista suurempi riski kärsiä kahdesta eri terveysongelmasta. Hyvä uutinen on, että erityinen, leikatuille kissoille tarkoitettu ravinto tarjoaa tähän ongelmaan ratkaisun auttaen vähentämään näitä riskejä.

Leikatuille kissoille
tarkoitettu ainutlaatuinen koostumus

L-karnitiini

Polttaa rasvaa ja kasvattaa lihasmassaa

L-karnitiinia käytetään laajalti ihmisten ravitsemuslisänä. Se edesauttaa rasvan käyttöä energianlähteenä. L-karnitiini toimii välittäjänä rasvakertymien kulkeutuessa soluihin, missä ne käytetään tuottamaan energiaa. Näin keho ei käytä energiantuotossa hyväkseen lihaksia, joten lihasmassa säilyy rasvattomana.

Kliinisesti tutkittu L-karnitiinitaso, joka auttaa laihtumaan ja ylläpitämään kehon rasvatonta massaa, on kissoilla 500 mg/kg1, 2. Tämä on juuri se L-karnitiinimäärä, jonka kissasi saa uudesta Hill's™ Science Plan™ Sterilised Cat -ruoasta!

Vähentää virtsakiviriskiä

Struviittikivet ovat nuorilla kissoilla yleisimmin esiintyvä virtsakivityyppi. Ne koostuvat fosforista, magnesiumista ja ammoniakista ja esiintyvät yleensä emäksisessä virtsassa. Molekyylit muodostuvat näiden eri korkea-affiniteettisten ionien sähköstaattisen vetovoiman seurauksena. Useat molekyylit sitoutuvat toisiinsa, jolloin tuloksena on (mikroskooppinen) struviittikide. Kun kiteet sitoutuvat yhteen, ne muodostavat (makroskooppisen) kiven. Siksi on tärkeää vähentää näiden kivennäisaineiden erittymistä virtsaan vähentämällä niiden saantia.

Virtsan pH-arvon muuttaminen auttaa estämään kivien muodustumisen, koska alhaisempi pH-arvo heikentää ionien välistä affiniteettia, mikä taas vähentää näiden ionien taipumusta sitoutua toisiinsa ja muodostaa struviittikristalleja ja -kiviä.

Täsmäravintoa
Joka päivä, jokaisessa elämänvaiheessa

Rekisteröidy tänään, niin saat 5 € alennusta
seuraavasta Hill's™-ruokaostoksestasi

Kokeile ruokaa, jota eläinlääkärit syöttävät lemmikeilleen, ja pysy ajan tasalla uutisista ja koiran hoidosta kuukausittaisen uutiskirjeemme avulla. Hyödy rekisteröityneiden Hill's-käyttäjien eduista jo tänään – muista, että sinulla on mahdollisuus VOITTAA ILMAISET lemmikkieläinruoat vuodeksi.

Rekisteröidy nyt

Käyttöehdot

Mistä voin ostaa Science Plan™ -ruokaa

Hill’s™ Science Plan™ -ruokia on saatavilla verkkokaupasta, eläinlääkärin vastaanotolta ja lähimmästä lemmikkieläinkaupasta. Paikanna lähin kauppa tai tee ostoksesi verkossa nopeaa ja kätevää kotitoimitusta varten.

 1. Steriloiduiksi/kastroiduiksi kissoiksi määritellään kissat, jotka eläinlääkäri on kirurgisesti leikannut lisääntymisen ehkäisemiseksi (virallisesti tätä kutsutaan kastraatioksi).
 2. Scarlett JM, Donoghue S. Obesity in cats: Prevalence and Prognosis. Vet Clin Nutr. 1996; 3 (4): 128–132.
 3. Hill’sin tutkimus, lähteinä käytetty eläinlääkäreitä Isossa-Britanniassa, Ranskassa ja Saksassa.
 4. Rijnberk A. Clinical Endocrinology of Dogs and Cats, Kluwer Academic Publishers, Dordrecht, the Netherlands, 1996; sivut 139–140 ja 153–156.
 5. Flynn MF, Hardie EM, Armstrong PJ. Effect of ovariohysterectomy on maintenance energy requirements in cats JAVMA 1996; 209 (9): 1572–1581.
 6. Fettman MJ, Stanton CA, Bank LL, Hamar DW. Effects of neutering on body weight, metabolic rate and glucose tolerance of domestic cats. Res. Vet. Sci. 1997; 62: 131–136.
 7. Lekcharoensuk C, Lulich JP, Osborne CA. et al. Association between patient-related factors and risk fact of calcium oxalate and magnesium ammonium phosphate urolithiasis. JAVMA 2000; 217 (4): 520–525.
[ ↑ skip to content ↑ ]