[ ↓ skip to navigation ↓ ]

Kuinka y/d™
toimii?

Kilpirauhasen liikatoiminta on kissoille tavallinen hormonitoiminnan häiriö, josta kärsivät varsinkin ikääntyvät lemmikit. Jos kissasi kärsii kilpirauhasen liikatoiminnasta, sen kilpirauhanen tuottaa liikaa kilpirauhashormonia, mikä ei ole kissalle hyväksi. Kilpirauhanen saattaa tällöin olla suurentunut.

Yleisiä kilpirauhasen liikatoimintaan liittyviä merkkejä ovat painon putoaminen, lisääntynyt ruokahalu, lisääntynyt janoisuus, yliaktiivisuus, ripuli ja/tai oksentelu, huono ihon ja turkin kunto.

Jos kilpirauhasen liikatoiminta jätetään hoitamatta, se voi aiheuttaa vakavia ongelmia ja voi johtaa jopa kuolemaan. Onneksi sairaus on kuitenkin helposti hallittavissa, ja se voidaan pitää kurissa asianmukaisella hoidolla.

Prescription Diet™ y/d™ Feline on ensimmäinen kliinisesti tutkittu lemmikinruoka, jonka on osoitettu tukevan kissan kilpirauhasen terveyttä ilman lääkkeitä, radioaktiivista jodia tai leikkausta.

Katso lyhyt video y/d™:stä

 

Koska muun ravinnon jodipitoisuus voi vaikuttaa y/d™:hen, on tärkeää, ettei kissa syö muita lemmikkieläinruokia, ruoantähteitä eikä herkkupaloja.

[ ↑ skip to content ↑ ]