Hill'sin sitoumus
eläinten hyvinvointiin

  • Emme osallistu tutkimuksiin, jotka vaarantavat koirien ja kissojen terveyden. Kaikki Hill'sin tukemat tutkimukset on tarkoitettu säilyttämään eläinten terveys ja parantamaan sitä. Koirilla tai kissoilla ei tehdä eutanasiaa edellyttäviä kokeita.
  • Kun tutkimme, miten ravintoaine imeytyy, jakautuu, toimii, varastoituu tai vapautuu koiran tai kissan kehossa, soveltamamme eläinlääketieteen alan tutkimusmenetelmät vastaavat ihmisten vastaavia ravitsemus- tai lääketutkimusmenetelmiä. Hill's ei tue eikä tee sellaisia tutkimuksia, jotka aiheuttavat kipua koirille ja kissoille tai vahingoittavat niitä. Tämä perustuu käsitykseen, jonka mukaan ihmisille kipua aiheuttava toimi aiheuttaa sitä myös koirille ja kissoille.
  • Emme suorita tutkimuksia ilman vakuuttavia todisteita siitä, että voimme parantaa lemmikkieläinten terveyttä ja hyvinvointia. Näissä tutkimuksissa saavutetaan usein ravitsemusalan läpimurtoja, jotka parantavat miljoonien koirien ja kissojen elämää.
  • Pyrimme jatkuvasti löytämään keinoja, jotka vähentävät eläintutkimusten tarvetta. Testaus suoritetaan kotioloissa suurelle osalle ruokintatutkimuksiimme osallistuvista kissoista ja koirista. Eläinlääkärimme ja ravintofysiologimme ovat taitavia kehittämään eläinjärjestelmien simulaatiomalleja. Esimerkiksi hammashoidon tutkimuksessa olemme ottaneet käyttöön ainutlaatuisen keinosuun, jonka avulla tutkitaan uusien ruoanvalmistustekniikoiden tehokkuutta. Olemme kehittäneet myös ruoka-aineiden ravintosisältöön perustuvan matemaattisen kaavan, jonka avulla on mahdollista laskea kissan virtsan tarkka pH-arvo ilman eläinkokeita.
  • Vakuuttaaksemme lemmikkieläinten omistajat terapeuttisten ruokatuotteidemme turvallisuudesta ja tehokkuudesta tuemme tutkimuksia, joissa käytetään vain luonnollisella tavalla sairastuneita lemmikkieläimiä. Emme osallistu tutkimuksiin, joissa käytetään kirurgisia tai ei-kirurgisia menetelmiä sairaustilojen luomiseksi tai simuloimiseksi.
  • Hill's Pet Nutrition Centerin ja kaikkien Hill'sin tukemien ulkoisten tutkimuslaitosten on täytettävä tai ylitettävä kaikki eläinten hoitoa koskevat toimialan ohjeet. Kaikkia ulkopuolisissa laitoksissa suoritettavia tutkimuksia varten nimitämme ja rahoitamme lemmikkieläinten ”asiamiehiä”. He ovat vastuussa siitä, että tutkimuksissa eläimiä varmasti hoidetaan myötätuntoisesti. Tämän hellävaraisen käsittelyn kulmakiviä ovat liikunta ja sosiaalisesti virikkeinen ympäristö.
  • Tuemme ja rohkaisemme ihmisiä ottamaan lemmikeiksi tutkimuksiin osallistuneita koiria ja kissoja. Me myös kannustamme lemmikin omistajia tutustumaan ja ottamaan etukäteen selvää lemmikkieläimen hoidosta ennen uuden lemmikin tuomista kotiin.
  • Julkaisemme tutkimustuloksia lisätäksemme tietoa ravitsemuksellisesta terveydenhoidosta ja auttaaksemme estämään sellaisten tutkimusten tarpeetonta toistamista, jotka vaativat koirien ja kissojen käyttöä.
  • Hill's käyttää tietoja vain eläintutkimuksista, jotka ovat julkisia (jo aiemmin julkaistuja) tai joita tehtäessä on noudatettu sen Global Animal Welfare Policy -sääntöjä.