Alt Text

Prescription Diet™ j/d™ Feline Minced with Chicken

Hill's™ Prescription Diet™ Feline j/d™ -ruuan on kliinisesti todistettu parantavan liikkuvuutta jo 30 päivässä. Ruoka sisältää oikeassa suhteessa ravintoaineita ja omega-3-rasvahappoja.

Lue lisää

Tuotetiedot

 • Keskeiset hyödyt

  Kliinisesti tutkittua ravintoa, joka voi muuttaa lemmikkisi elämän.

  Hill's™ Prescription Diet™ Feline j/d™ -ruuan on kliinisesti todistettu parantavan liikkuvuutta jo 30 päivässä. Ruoka sisältää oikeassa suhteessa ravintoaineita ja omega-3-rasvahappoja.

  • Ruuan on kliinisesti todistettu auttavan kissaasi kävelemään, juoksemaan, leikkimään ja kiipeämään rappuja. Huomaat eron jo 30 päivässä.
  • Ruoka auttaa lievittämään nivelkipuja ja ylläpitämään nivelruston terveyttä, jotta kissasi voi kävellä, juosta ja leikkiä.
  • Ruokaan on lisätty kalaöljystä saatavaa omega-3-rasvahappo EPA:a sekä glukosamiinia ja kondroitiinisulfaattia, jotka auttavat pitämään rustot terveinä.


  • Ota yhteyttä eläinlääkäriin, niin saat lisätietoa ja ohjeita.

  Alt Text

  100 % takuu. Olemme varmoja, että lemmikkisi pitää Hill's Prescription Diet -ruoista. Olemme niin varmoja, että tarjoamme 100-prosenttisen takuun: jos et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin.*

 • Ruokintaopas

  Ruokintaohjeet ihannepainon ylläpitämiseksi.

  Nämä annokset ovat ainoastaan ohjeellisia aloitusannoksia, koska kissojen tarpeet vaihtelevat.1,2 Säädä ruokintamäärä ihannepainon ylläpitämiseksi.

  Paino kg Säilyke 156 g
  2 3/4 - 1
  3 1 - 1 1/3
  4 1 1/4 - 1 2/3
  5 1 1/2 - 2
  6 1 2/3 - 2 1/4
  7 + 1/3 per kg

  Ruokintaohje, märkä ja kuiva

  Paino kg Säilyke 156 g kuivaruoka, grammaa
  2 1/2 15
  3 1/2 25
  4 1/2 35
  5 1 25
  6 1 35
  7 + 1 6 - 7 per kg

 • Valmistusaineet

  Korkealaatuista proteiinia ja huolella valittuja valmistusaineita.

  Minced with Chicken (vähintään 7 %): Sianmaksa, sianliha, kananliha, maissitärkkelys, kuivattu hera, selluloosa, lihauute, vehnäjauho, eläinrasva, kalaöljy, kasviöljy, soijakuitu, maissigluteenijauho, kivennäiset, riisijauho, kananrusto (glukosamiinin ja kondroitiinisulfaatin lähde), kuivattu hiiva, tauriini, L-karnitiini, vitamiinit ja hivenaineet.

Prescription Diet®

Groundbreaking nutrition that can save the lives of sick pets and comfort the people who care for them.

Find Out More