Tuotetiedot

 • Keskeiset hyödyt

  Kliinisesti tutkittua ravintoa, joka voi muuttaa lemmikkisi elämän.

  Ainoastaan eläinlääkäriltä saatava HILL'S VET ESSENTIALS DENTAL HEALTH Mature Adult 7+ - kissojen kanaa sisältävä kuivaruoka on edistyksellistä ravintoa ikääntyvälle kissallesi sisältäen viisi tärkeää hyötyä terveydelle. Ainutlaatuinen kliinisesti todistettu nappulateknologia tukee hampaiden ja ikenien terveyttä. Suuremmat nappulat sisältävät yksisuuntaista nappulateknologiaa, joka puhdistaa hampaat ja toimii hammasharjan tapaan.

  • Hampaiden terveys: Kliinisesti todistettu nappulateknologia vähentää plakin ja hammaskiven muodostumista sekä tukee hampaiden ja ikenien terveyttä
  • Ruoansulatus: Optimaalinen yhdistelmä kuituja edistää ruoansulatusjärjestelmän terveyttä
  • Virtsateiden terveys: Auttaa tukemaan virtsateiden terveyttä
  • Paino: Ruoan L-karnitiini pitoisuuden sekä kuitupitoisuuden on kliinisesti todistettu auttavan säilyttämään ihannepainon
  • Tärkeät elimet: Säädellyt kivennäisainepitoisuudet tukevat tärkeiden elinten toimintaa


  KESKEISET OMINAISUUDET   KESKEISET HYÖDYT
  Proteiini; kalsium; fosfori; natrium Säädelty Synergistinen yhdistelmä raaka-aineita tukee aktiivisuustasoa
  Energiapitoisuus; rasva Vähennetty Ehkäisee lihomista.
  Kuitu Runsaasti Tarjoaa lisäravintoa auttaen hillitsemään ruokahalua. Auttaa poistamaan karvat ruoansulatusjärjestelmästä sekä vähentää karvapallojen muodostumista. Auttaa ylläpitämään säännöllistä suolentoimintaa.
  Nappulateknologia Kliinisesti todistettu nappulateknologia matriisikuidulla Kuidut puhdistavat hampaiden pinnat vähentäen plakkia ja hammaskiveä sekä pitäen hampaat ja ikenet terveinä.
  L-karnitiini Sisältää kliinisesti todetuissa määrissä Edistää rasvan polttamista energiaksi nopeuttaen painonpudotusta.
  Omega-6-rasvahapot Runsaasti Tukee ihon ja turkin terveyttä.
  Magnesium; fosfori; natrium; kalsium Säädelty Tukee virtsateiden terveyttä.
  Virtsan tavoite pH Happamuus: pH 6.4-6.6 Tukee virtsateiden terveyttä tässä elämänvaiheessa.
  Ensiluokkainen antioksidanttinen koostumus. Ensiluokkainen antioksidanttien taso on kliinisesti todistettu Neutralisoi vapaita radikaaleja ja auttaa tukemaan immuunijärjestelmää.

  100 % takuu. Olemme varmoja, että lemmikkisi pitää Hill's VetEssentials -ruoista. Olemme niin varmoja, että tarjoamme 100-prosenttisen takuun: jos et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin.*

  Suositellaan käytettäväksi:

  Vanhemmat aikuiset yli 7-vuotiaat kissat.


  Ei suositella käytettäväksi:

  Alle 6-kuukautiset kissanpennut.

  Tiineet tai imettävät kissat. Tiineille ja imettäville kissoille pitää antaa HILL'S VET ESSENTIALS GROWTH Kitten Food -ruokaa 


  Lisätietoja:

  Terveellisillä valinnoilla on merkitystä, niin itsellesi kuin lemmikillesi. Hill's on yli 75 vuoden ajan tutkinut ja jakanut tietoa, miten edistää lemmikkien terveyttä ja hyvinvointia.

  Ainoastaan eläinlääkäriltä saatavilla oleva HILL'S VET ESSENTIALS -lemmikkiruokien koostumus on ainutlaatuinen sisältäen viisi tärkeää hyötyä lemmikkisi terveydelle. Laadukas ravinto, säännöllinen liikunta ja eläinlääkäritarkastukset maksimoivat lemmikkisi mahdollisuudet onnelliseen ja terveeseen elämään.

  Valmistettu Euroopassa kansainvälisistä luotettavista raaka-aineista.

  Valmistamme lemmikkiruokamme laadukkaimmista raaka-aineista. Käytettyjen raaka-aineiden tulee täyttää tiukat puhtautta ja ravintoainepitoisuutta koskevat vaatimuksemme.

  Voit vaikuttaa löytöeläinkodeissa olevien lemmikkien elämään. Hankkiessasi HILL'S VET ESSENTIALS -tuotteita autat ruokkimaan päivittäin yli 100 000 koditonta lemmikkiä 365 päivää vuodessa. Lue lisää osoitteessa hillsfoodshelterlove.com.

  100 % tyytyväisyystakuu. Olemme varmoja, että lemmikkisi pitää HILL'S VET ESSENTIALS -ruoista. Olemme niin varmoja, että tarjoamme 100 % rahat takaisin takuun.*


  Muita mahdollisesti käytettäviä tuotteita

  Hill'sin valikoimaan kuuluvat erilaiset kuiva- ja märkäruoat vastaamaan kissasi yksilöllisiä tarpeita. Tarjolla on monia herkullisia makuvaihtoehtoja, joita kissasi tulee rakastamaan. 

   


 • Ruokintaopas

  Roukintaohjeet ihannepainon ylläpitämiseksi.

  HYÖDYLLISIÄ VINKKEJÄ

  • Säädä ruokintamäärää tarpeen mukaan lemmikin ihannepainon ylläpitämiseksi. Mikäli epäselvyyksiä ilmenee, ota yhteyttä eläinlääkäriin.
  • Syötätkö tätä ruokaa ensimmäistä kertaa? Sekoita uutta ruokaa lemmikkisi aikaisempaan ruokaan yhä suuremmassa suhteessa 7 päivän ajan.
  • Varmista aina, että raikasta vettä on saatavilla!
  • Lemmikkisi ravintotarpeet voivat muuttua lemmikkisi ikääntyessä. Kysy eläinlääkäriltäsi asiasta jokaisen käynnin yhteydessä.
  • Pidä pakkaukset lemmikkiesi ja lastesi ulottumattomissa tukehtumisvaaran välttämiseksi.

  Ruokintaopas

  Paino (kg) Kuivaruoka (g)
  2 35
  3 50
  4 60
  5 70
  6 80
  7 + 13 per kg

 • Valmistusaineet

  Korkealaatuista proteiinia ja huolella valittuja valmistusaineita.

  KOOSTUMUS: kana- (14 %) ja kalkkunajauho (siipikarja yhteensä 22%), maissigluteeni, maissi, panimoriisi, eläinrasva, selluloosa, kuivattu juurikasmassa, kivennäisaineet, lihauute, tonnikalajauho, kasviöljy.

 • Ravintosisältö

  3646 kcal/kg (365 kcal/100g)

  Ravintoaine Kuiva-aineessa1
  %
  Proteiini 34.7
  Rasva 18.9
  Hiilihydraatit 32.4
  Raaka kuitu 8.3
  Kalsium 0.90
  Kalium 0.84
  Natrium 0.33
  Magnesium 0.067
  Tauriini 0.20
  C-vitamiini 113 ppm
  E-vitamiini 354 IU/kg
  Omega-3-rasvahapot 0.29
  Omega-6-rasvahapot 3.49

  Viitteet

  1Ravintoarvojen vertailu tuotteiden välillä, joiden kosteuspitoisuus on vaihtelee.

Healthy Advantage®

Preventative nutrition with 5 essential health benefits for your healthy pet.

Find Out More