Tuotetiedot

 • Keskeiset hyödyt

  Kliinisesti tutkittua ravintoa, joka voi muuttaa lemmikkisi elämän.

  Ainoastaan eläinlääkäriltä saatava HILL'S VET ESSENTIALS DENTAL HEALTH Mature Adult 7+ Small & Mini - koirien kanaa sisältävä kuivaruoka on edistyksellistä ravintoa pienelle ikääntyvälle koirallesi sisältäen viisi tärkeää hyötyä terveydelle. Ainutlaatuinen kliinisesti todistettu nappulateknologia tukee hampaiden ja ikenien terveyttä. Suuremmat nappulat sisältävät yksisuuntaista nappulateknologiaa, joka puhdistaa hampaat ja toimii hammasharjan tapaan.

  • Hampaiden terveys: Kliinisesti todistettu nappulateknologia vähentää plakin ja hammaskiven muodostumista sekä tukee hampaiden ja ikenien terveyttä
  • Ruoansulatus: Optimaalinen yhdistelmä kuituja, sisältäen prebioottisia kuituja, edistää ruoansulatusjärjestelmän terveyttä
  • Paino: Ruoan L-karnitiini pitoisuuden sekä kuitupitoisuuden on kliinisesti todistettu auttavan ihannepainon ylläpitämiseen
  • Luusto ja nivelet: Tukee nivelten terveyttä, parantaa liikkuvuutta sekä mahdollistaa aktiivisen liikkumisen
  • Vastustuskyky: Sisältää runsaasti antidioksidantteja tukemaan luontaista vastustuskykyä


  KESKEISET OMINAISUUDET   KESKEISET HYÖDYT
  Proteiini; kalsium; fosfori; natrium Säädelty Ihanteellinen tasapaino tukemaan hyvää terveyttä. Vältä liiallista käyttöä, koska voi heikentää terveyttä.
  Energiapitoisuus; rasva Säädelty Ehkäisee painon nousua
  Nappulateknologia Kliinisesti todistettu nappulateknologia matriisikuidulla Kuidut puhdistavat hampaiden pinnat vähentäen plakkia ja hammaskiveä sekä pitäen hampaat ja ikenet terveinä.
  Nappulan koko Suurempi Oikeankokoinen nappula pienille ja minikoirille. Parantaa hampaiden terveyttä.
  Kuitu Runsaasti Tarjoaa lisäravintoa auttaen hillitsemään ruokahalua. Auttaa ylläpitämään säännöllistä suolentoimintaa.
  Prebioottiset kuidut Lisätty Edistää ruoansulatusjärjestelmän terveyttä.
  L-karnitiini Kliinisesti todistettu taso Tukee hyvää energiatasoa ja aktiivisuutta
  Glukosamiini & kondroitiinisulfaatti Rikastettu Tukee nivelten terveyttä, parantaa liikkuvuutta sekä mahdollistaa aktiivisen liikkumisen
  Omega-6-rasvahapot Korkea Tukee ihon terveyttä ja antaa turkille kiiltoa.

  100 % takuu. Olemme varmoja, että lemmikkisi pitää Hill's VetEssentials -ruoista. Olemme niin varmoja, että tarjoamme 100-prosenttisen takuun: jos et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin.*

  Suositellaan käytettäväksi:

  • Vanhemmat aikuiset pienet ja minikoirat 7 vuodesta alkaen.

  Ei suositella käytettäväksi:

  Koiranpennut ja tiineet tai imettävät koirat.

  Tiineille tai imettäville koirille pitää antaa HILL'S VET ESSENTIALS GROWTH Puppy -kuivaruokaa (muuta kuin VET ESSENTIALS GROWTH Large Breed Puppy -ruoka).


  Lisätietoja:

  Terveellisillä valinnoilla on merkitystä, niin itsellesi kuin lemmikillesi. Hill's on yli 75 vuoden ajan tutkinut ja jakanut tietoa, miten edistää lemmikkien terveyttä ja hyvinvointia.

  Ainoastaan eläinlääkäriltä saatavilla oleva HILL'S VET ESSENTIALS -lemmikkiruokien koostumus on ainutlaatuinen sisältäen viisi tärkeää hyötyä lemmikkisi terveydelle. Laadukas ravinto, säännöllinen liikunta ja eläinlääkäritarkastukset maksimoivat lemmikkisi mahdollisuudet onnelliseen ja terveeseen elämään.

  Valmistettu Euroopassa kansainvälisistä luotettavista raaka-aineista.

  Valmistamme lemmikkiruokamme laadukkaimmista raaka-aineista. Käytettyjen raaka-aineiden tulee täyttää tiukat puhtautta ja ravintoainepitoisuutta koskevat vaatimuksemme.

  Voit vaikuttaa löytöeläinkodeissa olevien lemmikkien elämään. Hankkiessasi HILL'S VET ESSENTIALS -tuotteita autat ruokkimaan päivittäin yli 100 000 koditonta lemmikkiä 365 päivää vuodessa. Lue lisää osoitteessa hillsfoodshelterlove.com.

  100 % tyytyväisyystakuu. Olemme varmoja, että lemmikkisi pitää HILL'S VET ESSENTIALS -ruoista. Olemme niin varmoja, että tarjoamme 100 % rahat takaisin takuun.*


  Muita mahdollisesti käytettäviä tuotteita

  Hill'sin valikoimaan kuuluvat erilaiset kuiva- ja märkäruoat sekä makupalat vastaamaan koirasi yksilöllisiä tarpeita. Tarjolla on monia herkullisia makuvaihtoehtoja, joita koirasi tulee rakastamaan. 

   


 • Ruokintaopas

  Roukintaohjeet ihannepainon ylläpitämiseksi.

  HYÖDYLLISIÄ VINKKEJÄ

  • Säädä ruokintamäärää tarpeen mukaan lemmikin ihannepainon ylläpitämiseksi. Mikäli epäselvyyksiä ilmenee, ota yhteyttä eläinlääkäriin.
  • Syötätkö tätä ruokaa ensimmäistä kertaa? Sekoita uutta ruokaa lemmikkisi aikaisempaan ruokaan yhä suuremmassa suhteessa 7 päivän ajan.
  • Varmista aina, että raikasta vettä on saatavilla!
  • Lemmikkisi ravintotarpeet voivat muuttua lemmikkisi ikääntyessä. Kysy eläinlääkäriltäsi asiasta jokaisen käynnin yhteydessä.
  • Pidä pakkaukset lemmikkiesi ja lastesi ulottumattomissa tukehtumisvaaran välttämiseksi.

  Ruokintaopas

  Paino (kg) Kuivaruoka (g)
  2 55
  3 70
  4 90
  5 105
  7.5 145
  10 180

 • Valmistusaineet

  Korkealaatuista proteiinia ja huolella valittuja valmistusaineita.

  KOOSTUMUS: maissi, kana- (9 %) ja kalkkunajauho (siipikarja yhteensä 14 %), selluloosa, hernelesejauho, vehnä, kuivattu juurikasmassa, lihauute, eläinrasva, pellavansiemen, kasviöljy, kivennäisaineet, sianrusto (kondroitiinisulfaatin lähde), äyriäisenkuori-hydrolysaatti (glukosamiinin lähde).

 • Ravintosisältö

  3095 kcal/kg (310 kcal/100g)

  Ravintoaine Kuiva-aineessa1
  %
  Proteiini 18.2
  Rasva 10.9
  Hiilihydraatit 51.6
  Raaka kuitu 14.4
  Kalsium 0.78
  Kalium 0.78
  Natrium 0.23
  Magnesium 0.120
  Tauriini 0.11
  A-vitamiini 10345 IU/kg
  C-vitamiini 101 ppm
  D-vitamiini 849 IU/kg
  E-vitamiini 383 IU/kg
  Omega-3-rasvahapot 0.55
  Omega-6-rasvahapot 2.82
  Beetakaroteeni 2.73 ppm

  Viitteet

  1Ravintoarvojen vertailu tuotteiden välillä, joiden kosteuspitoisuus on vaihtelee.

Healthy Advantage®

Preventative nutrition with 5 essential health benefits for your healthy pet.

Find Out More