Tutustu huippuluokan ravitsemustieteeseen Hill’s™ Science Plan™ Youthful Vitality
- ruoan taustalla

Luotu auttamaan erityisesti yli 7-vuotiaita aikuisia lemmikkejä taistelemaan ikääntymisen merkkejä vastaan. 

Lemmikit ikääntyvät
paljon nopeammin 
kuin ihmiset

Koirat ja kissat ikääntyvät eri tavalla kuin ihmiset, ja niiden terveydessä voi esiintyä merkittäviä muutoksia jo paljon varhaisemmassa elämänvaiheessa. Jotkin lemmikit ovat "keski-ikäisiä" 7-vuotiaana (tai suurikokoisten koirarotujen tapauksessa 5-vuotiaana). Lemmikit saavuttavat eläkeiän yleensä 11-vuotiaana, ja monet niiden ikääntymiseen liittyvistä ongelmista ovat usein samoja kuin vanhoilla ihmisillä. 

Katso tämän liukusäätimen avulla, mikä on lemmikkisi todellinen ikä.

1 JAHR: Das Alter Ihres Tieres entspricht dem menschlichen Teenageralter

2-6#Age 2-6: For every calendar year, your pet ages about 4 human years - 2-6# 2-6Jahre: Mit jedem Kalenderjahr altert Ihr Tier um etwa 4 Menschenjahre

7-16#Ab 7 Jahren: Altersbedingte Veränderungen im Verhalten Ihres Tieres können auffälliger werden

Kissa on

ihmisillä

Koirasi on

ihmisillä

 

Ikääntyminen tapahtuu
sisältä ulospäin

Olemme Hill'sillä tutkineet yli vuosikymmenen ajan, kuinka ravinto vaikuttaa lemmikin solujen toimintaan. Olemme oppineet, että ikääntymisprosessi on monimutkainen ja hidastaa lemmikkejä niin henkisesti kuin fyysisestikin. 

Lemmikkien solujen toiminta muuttuu noin 7 vuoden iässä. 

 

Seuraavissa kaavioissa jokainen sarake (pystysuuntainen viiva) esittää eri lemmikkiä ja jokainen rivi (vaakasuuntainen viiva) esittää tiettyä solutoimintaa. Nämä kaaviot antavat yleiskatsauksen siitä, kuinka lemmikkien solujen toiminta muuttuu lemmikkien ikääntyessä.

2-6 vuotta

7-10 vuotta

11-14 vuotta

  • Decreased activity of genes
  • Increased activity of genes

2-6 vuotta

7-14 vuotta

Im Vergleich zu jüngeren Hunden und Katzen haben ältere Tiere andere Zellfunktionen. Zum Beispiel ist bei jüngeren Tieren die Fähigkeit, Muskelmasse aufzubauen, viel ausgeprägter als bei älteren Tieren. Entzündungsprozesse treten hingegen bei älteren Tieren häufiger als bei jüngeren Tieren auf, was sich auf die kognitive Gehirnleistung auswirken kann.

 

Tutkimuksemme ansiosta olemme havainneet nämä muutokset ja pystyneet kehittämään Youthful Vitality -ruoan.

Lemmikkisi ruoalla voiolla ratkaiseva merkitys

Bags of Hill's Science Diet Youthful Vitality cat & dog food, specially formulated for your senior pet.
Hill’s™ Science Plan™ Youthful Vitality on kehitetty huomioiden yli 7-vuotiaiden aikuisten lemmikkien muuttuva biologia. Tämä uraauurtava ravinto on valmistettu patentoidun reseptimme mukaisesti luonnollisista valmistusaineista, kuten hedelmistä, vihanneksista, rasvahapoista ja antioksidanteista, ja siihen on lisätty vitamiineja, kivennäisaineita ja aminohappoja, jotka toimivat yhdessä ikääntymisen merkkejä vastaan.

 

Tutustu hyötyihin:br>

 

Kissallesi   Koirallesi