Alt Text

Hill's Prescription Diet Hill's PRESCRIPTION DIET ON-CARE with Chicken -kissanruoka

Hill's PRESCRIPTION DIET ON-CARE with Chicken -kissanruoka on täysravinto aikuisille kissoille ravitsemustilan palauttamiseen, sairaudesta toipumiseen. Tämän ruoan energiapitoisuus on korkea, siinä on runsaasti välttämättömiä ravintoaineita ja erittäin helposti sulavia raaka-aineita.

Kun kissalla diagnosoidaan vakava sairaus, on tärkeää varmistaa, että heidän ravitsemustarpeensa täyttyvät. Prescription Diet ON-Care on suunniteltu ylläpitämään voimaa ja energiaa sekä rohkaisemaan syömään heti ensimmäisestä ruokakupillisesta alkaen.


Keskustele eläinlääkärisi kanssa onko tämä ruoka paras vaihtoehto kissallesi.


Hill´s ravitsemusasiantuntijat ja eläinlääkärit kehittivät Hill's Prescription Diet ON-Care -ravinnon erityisesti auttaakseen ravitsemaan ja tukemaan kissoja, jotka taistelevat vakavia sairauksia vastaan. Tämä herkullinen kuivaruoka on valmistettu kanasta, maukkaista rasvoista ja hyvin sulavasta proteiinista, jotta koirasi nauttisi upeasta ruokailukokemuksesta.


Prescription Diet ON-Care:n sisältämät hyvin sulavat ravintoaineet on lemmikkien suolistosta helposti imeytyviä ja koostumus sisältää myös ActivBiome+, patentoitua prebioottisten kuitujen sekoitusta, joka tukee tervettä ruuansulatuskanavan mikrobiomia ja edistää todistetusti tasaista ulosteen laatua.

The highly digestible nutrients in Prescription Diet ON-Care are easy for pets to absorb and the formula also contains ActivBiome+, a proprietary blend of prebiotic fibers to support a healthy GI microbiome and proven to promote consistent stool quality.

Lue lisää

Tuotetiedot

 • Keskeiset hyödyt

  Näin se toimii:

  • Vastustamaton maku jokaisessa kulhollisessa lisää ruokahalua
  • Helposti sulava proteiini auttaa ylläpitämään voimaa ja energiaa
  • Valmistettu ActivBiome+ koostumuksella, joka ravitsee kissasi suoliston mikrobiomia

  Näin se auttaa:

  • Suunniteltu kannustamaan syömään ensimmäisestä ruokakupillisesta alkaen
  • Optimaalinen, runsaasti kaloreita sisältävä ravinto auttaa tukemaan koirasi päivittäistä toimintaa
  • Suunniteltu tukemaan terveen ulosteen laatua
  • S+OXSHIELD: Koostumus on suunniteltu edistämään virtsateiden terveyttä, joka vähentää struviitti- ja kalsiumoksalaattikiteiden kehittymisen riskiä

  Alt Text

  100 % takuu. Olemme varmoja, että lemmikkisi pitää Hill's Prescription Diet -ruoista. Olemme niin varmoja, että tarjoamme 100-prosenttisen takuun: jos et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin.*

  Lisätietoja:

  Hill's Prescription Diet ON-Care with Chicken-kissanruoka, on terapeuttista ruokaa, joka tarjoaa kissasi tarvitseman ravitsemustuen. Pyydä eläinlääkäriltäsi lisätietoja siitä, kuinka reseptiruokavaliot voivat auttaa parantamaan kissasi elämänlaatua.


  Parhaan tuloksen saavuttamiseksi on kriittistä syöttää tätä tuotetta ilman taukoja ja pitkäaikaisesti.

  Kuiva- ja säilykevalmisteet voidaan sekoittaa tai ruokkia niillä samanaikaisesti.


 • Ruokintaopas

  Ruokintaohjeet ihannepainon ylläpitämiseksi.

  Pyydä eläinlääkäriltäsi tarkat, lemmikillesi räätälöidyt ruokintaohjeet. Nämä ohjeet ovat viitteellisiä. Tarkin tapa ruokamäärän arviointiin on punnitseminen grammoina. Jos käytät Hillin mittakuppia, katso lisätietoja osoitteesta cup.hillspet.com.

  Parhaiden tulosten saavuttamiseksi:

  – Siirry uuteen ruokavalioon pikku hiljaa vähintään 7 päivän siirtymäajan kuluessa.

  – Tarjoa lemmikille ainoastaan sille suositeltua Prescription Diet -ruokaa.

  – Raikasta vettä tulee olla koko ajan saatavilla.

  – Pyydä eläinlääkäriäsi seuraamaan lemmikkisi vointia.

  – Tukehtumisvaaran välttämiseksi pidä pakkaus poissa lemmikkien ja lasten ulottuvilta.

  Päivittäinen ruokintaopas

  Paino - kgs Määrä päivässä - grammaa
  2 35
  3 45
  4 55
  5 65
  6 75
  7+ 12 / kg

  Päivittäinen ruokintaopas

  Paino - kgs Määrä päivässä - 82 g Säilyke Määrä päivässä - grammaa
  2 1 + 15 g
  3 1 + 25 g
  4 1 + 40 g
  5 1 + 50 g
  6 1 + 60 g
  7+ 1 + 10 g / kg

 • Valmistusaineet

  Korkealaatuista proteiinia ja huolella valittuja valmistusaineita.

  KOOSTUMUS: Viljat, liha- ja eläinperäiset tuotteet (kana 16%), öljyt ja rasvat, kasviproteiinitiivisteet, kasviperäiset tuotteet, kivennäisaineet, hedelmät, siemenet. Helposti sulavat raaka-aineet: Kana- ja kalkkunajauho, maissi, maissigluteenijauho, eläinrasva, vehnä, lihauute, kalaöljy, kasviöljy. ActivBiome+ -prebioottisekoitus (4 %): Jauhettu pekaanipähkinän kuori, kuivattu juurikasleike, pellavansiemen, kuivattu sitrusleike, kuivattu karpalo.

  RAVINTOAINEET: Proteiini 33,8%, Rasvapitoisuus 22,7%, Raakakuitu 2,1%, Hehkutusjäännös 5,7%, Omega-3-rasvahapot 0,9%, Kalsium 0,84%, Fosfori 0,71%, Natrium 0,32%, Kalium 0,90%, Magnesium 0,08%; per kg: A-vitamiini 7.887IU, D3-vitamiini 691IU, E-vitamiini 560mg, C-vitamiini 115mg, Beetakaroteeni 1,5mg.

  LISÄAINEET PER KG: Ravitsemukselliset lisäaineet: 3b103 (Rauta) 66,6mg, 3b202 (Jodi) 1,6mg, 3b405 (Kupari) 6,6mg, 3b502 (Mangaani) 6,9mg, 3b603 (Sinkki) 117mg, 3b801 (Seleeni) 0,2mg, sisältää luonnollisia antioksidantteja. Muuntokelpoinen energia: 4.172 kcal/kg.

Prescription Diet®

Groundbreaking nutrition that can save the lives of sick pets and comfort the people who care for them.

Find Out More