Olemme yritys, joka arvostaa
kestävyyttä

Hill'sillä on pitkä historia tieteen hyödyntämisestä elämänlaadun parantamiseksi, olipa kyse sitten lemmikeistä, niistä huolehtivista ihmisistä tai yhteisestä planeetastamme. Yrityksemme kasvaessa myös sitoutumisemme kestävään kehitykseen ja myönteisen vaikutuksen aikaansaamiseen kaikessa toiminnassamme on kasvanut.

eläinten hyvinvoinnin kuvake

Intohimona eläinten hyvinvointi

Olemme auttaneet yli 12 miljoonaa koditonta lemmikkiä löytämään loppuelämän kodin

nollajätekuvake

Sitoutunut nollapäästötavoitteeseen

Kaikki 6 Hill'sin omistamaa tuotantolaitosta on sertifioitu TRUE®-ohjelman (Total Resource Use and Efficiency) mukaisesti nollapäästötasolle

ainesosien kuvake

Raaka-aineemme

Biologiaan perustuvassa ravinnossamme käytetään huolellisesti valittuja, korkealaatuisia raaka-aineita

kierrätyskuvake

Sijoittaminen kestävämpään tulevaisuuteen

70 % Hill'sin pakkauksista (painon mukaan) oli kierrätettävissä vuoteen 2019 mennessä maailmanlaajuisista

#guiding-philosophies (anchor only visible for authoring)

Hill'sillä on kolme ohjaavaa filosofiaa

Pyrkiessämme luomaan paremman maailman tuleville lemmikkisukupolville teemme päätöksiä kolmen eri periaatteen pohjalta:

#science-led-nutrition (anchor only visible for authoring)

1

TIETEESEEN PERUSTUVA RAVITSEMUS

Uskomme, että tiede on paras keino antaa lemmikillesi parasta mahdollista hoitoa. Tohtorin tutkinnon suorittaneet ravitsemusasiantuntijamme ja eläinlääkärimme etsivät uusia läpimurtoja, jotka voivat muuttaa koiran tai kissan elämää.

kuva pojasta, joka silittää koiraa

Hill'sin ravitsemusfilosofia

Trendejä tulee ja menee, mutta uskomme, että tieteen tulisi aina olla suunnannäyttäjä luotaessa ruokaa, joka auttaa lemmikkejä elämään onnellista ja tervettä elämää.

Lähestymistapamme

kuva kissasta ikkunan ääressä

Hill'sin lemmikkien ravitsemuksen tutkimuskeskus

Innovatiivinen lemmikin ruoka edellyttää ymmärrystä siitä, mistä lemmikit pitävät. Siksi yli 900 koiraa ja kissaa varmistaa, että lemmikit ympäri maailmaa voivat nauttia tuotteistamme.

Tietoa tutkimuskeskuksestamme

kuva tiedemiehestä, joka tutkii tuotteita mikroskoopilla

Korkeat laatustandardit

Hyväksymme raaka-aineita vain sellaisilta toimittajilta, joiden tuotantolaitokset täyttävät tiukat laatuvaatimuksemme. Tutkimme jokaisen raaka-aineen varmistaaksemme sen turvallisuuden sekä jokaisen ravintoainekoostumuksen, jotta lemmikkisi saa tarvitsemansa ravintoaineet.

Jokaiselle Hill's-tuotteelle tehdään lopputarkastus, joka auttaa varmistamaan lemmikkisi ruoan turvallisuuden. Kaikki valmiit tuotteet tarkastetaan fyysisesti ja testataan tärkeimpien ravintoaineiden osalta ennen niiden laittamista myyntiin, jotta voidaan varmistaa, että lemmikkisi saa tasalaatuista tuotetta ruokapussista toiseen.

Tietoa laadustamme

#pets-bring-people-together (anchor only visible for authoring)

2

LEMMIKIT TUOVAT IHMISET YHTEEN

Lemmikeillä on tapana muuttaa meitä yksilöinä ja yhteisönä. Meillä on töissä monenlaisia ihmisiä, jota yhdistää rakkaus lemmikkeihin.

Hill'sin Food, Shelter & Love -ohjelma

On uskomatonta, mitä hyvä ateria voi tehdä apua tarvitsevalle lemmikille. Hill'sin Food, Shelter, Love -ohjelma on lahjoittanut yli 25 miljoonan euron edestä ruokaa ja auttanut yli 12 miljoonaa löytöläintä löytämään loppuelämän kodin.

  • TAVOITTEEMME: 15 MILJOONAA ADOPTOITUA LEMMIKKIÄ

Katastrofiapu

Australiasta Yhdysvaltoihin Hill's Disaster Relief Network on tehnyt yhteistyötä löytöeläinkotien kanssa eri puolilla maailmaa tarjotakseen ravitsemuksellista tukea apua tarvitseville lemmikeille ja löytöeläinkodeille.

  • Olemme vastanneet yli 100 maailmanlaajuiseen luonnonkatastrofiin
  • Olemme lahjoittaneet yli 181 tonnia ruokaa.
vapaaehtoistyön kuvake

Vapaaehtoistyö

Hill'sin työntekijät tekivät vuonna 2019 maailmanlaajuisesti yli 4 600 tuntia vapaaehtoistyötä, mikä vastaa yli kahta työvuotta.

Kumppanuus niiden kanssa, jotka jakavat visiomme

Parasta työpanosta ei koskaan tehdä yksin, ja siksi teemme yhteistyötä organisaatioiden kanssa, joilla on samanlaiset kestävän kehityksen arvot.

ellen macarthur -säätiön jäsenlogo
un global compact -logo
todellinen logo
sedexin jäsenlogo
Kestävien pakkausten liittouman logo
lemmikkieläinten ruokainstituutin logo
europen-logo

#next-generation (anchor only visible for authoring)

3

AUTTAA PLANEETTAA TULEVIA SUKUPOLVIA VARTEN

Ymmärrämme, että päätöksillämme on maailmanlaajuinen vaikutus, ei vain tänään, vaan kaikkina tulevinakin päivinä. Liiketoimintatapamme kehittyvät jatkuvasti ja pidämme planeettamme ja sen luonnonvarat koko ajan mielessä.

kuva pellosta, jonka päällä on kestävän hankinnan kuvake

Kestävä hankinta

Tavoitteenamme on sisällyttää sosiaaliset, ympäristöön liittyvät ja eettiset käytännöt kaikkiin mahdollisiin vaiheisiin. Pyrimme jatkuvasti parantamaan tehokkuutta tavarantoimittajiltamme tuotantolaitoksillemme.

nuori poika ja koira katsovat kierrätettävää Hillin laatikkoa

Valmistus minimaalisilla ympäristövaikutuksilla

Pyrimme tuottamaan laadukasta lemmikinruokaa mahdollisimman energiatehokkaasti ja vettä säästäen sekä minimoimaan kaatopaikoille tai valtameriin päätyvän jätteen määrän.

Responsibly Made*

Tuotantolaitokset lisäävät energian ja vedenkäytön tehokkuutta sekä noudattavat eettisiä työtapoja.

Tietoa Hill'sin missiosta

*Vastuullisesti tehty -väitteemme koskee kaikkia Colgate-Palmoliven omistamia ja ylläpitämiä tuotantolaitoksia. Kestävän kehityksen mukaisesti tuotettuihin ja turvallisiin ainesosiin, vastuulliseen hankintaan, kestävän kehityksen mukaisiin pakkauksiin ja muuhun aiheeseen liittyvään voit tutustua kestävän kehityksen verkkosivuillamme. "LEED" ja siihen liittyvät logot ovat U.S. Green Building Councilin omistamia tavaramerkkejä, ja niitä käytetään luvan kanssa.