takaiskut, tavatkaa
toipuminen.
TIETEEN AVULLA.

Kliiniset ruokavaliot auttavat eläinlääkäreitä tekemään lemmikkien toipumisesta mahdollista

Lemmikit, jotka kohtaavat terveysongelmia, tarvitsevat ravinnollista tukea enemmän kuin koskaan - siksi eläinlääkärit suosittelevat Hill’s Prescription Diet -ruokaa tarjotakseen lemmikeille erikoistunutta kliinistä hoitoa.

Tarjoamme kliinisesti tutkittua, terapeuttista ravintoa lemmikkieläinten hoitoon

virtsateiden terveys -kuvake
VIRTSATEIDEN HOITO
tukee munuaisten terveyttä -kuvake
MUNUAISTEN HOITO
tukee ihon ja turkin terveyttä -kuvake
IHONHOITO
painonhallintakuvake
PAINONHALLINTA
edistää ruoansulatusta -kuvake
RUOANSULATUSKANAVAN HOITO

Nämä ovat vain muutamia sairaustiloja, joihin eläinlääkäri voi suositella Prescription Diet -tuotteita. Tutustu alla oleviin koiran- ja kissanruokien kokonaisluetteloihin.

Tukee lemmikkien hyvinvointia

Prescription Diet -ruoat ovat kliinistä ravintoa erilaisiin terveysongelmiin, joten voit olla varma, että lemmikkisi saa erinomaista tieteeseen perustuvaa ravintoa.

Jos lemmikkisi kärsii jostain tietystä terveysongelmasta tai jos uskot sen tarvitsevan ravinollista tukea, varaa aika eläinlääkärille ja kysy, miten Prescription Diet -ruokavaliot voisivat auttaa.

Hillin logo

ELÄINLÄÄKÄREIDEN SUOSITTELEMA

Hill's on uraauurtavan ravitsemustieteen ja -tutkimuksen johtaja ja otettu saadessaan olla eläinlääkäreiden suosittelema brändi.

Tyytyväisyystakuu-logo

100 % TYYTYVÄISYYSTAKUU

Jos et jostain syystä ole tyytyväinen ruokaan, palauta jäljellä oleva ruoka ostopaikkaan ja saat täyden hyvityksen tai korvaavan tuotteen aiemman tilalle.

Etsi eläinlääkäri läheltäsi

Prescription Diet -ruokien käyttö edellyttää eläinlääkärin suositusta. Pyydä eläinlääkäriäsi arvioimaan ensin lemmikkisi terveydentila ja sen ravitsemustarpeet.