uusia alkuja
joka pakkauksessa.SE ON TIETEEN ANSIOTA.

Katso kaikki kissatuotteet Kysy eläinlääkäriltäsi

Elämää muuttava kliininen ravinto mullistaviin olosuhteisiin

Onko kissallasi jokin erityinen sairaus tai onko sillä tiettyjä ravitsemuksellisia tarpeita? on eläinlääkärien suosittelema kliininen ravinto, joka auttaa kissoja elämään parasta elämäänsä.

hoitaa virtsateitä – pakkauskuva

VIRTSATEIDEN HOITO

Kun kissallasi on virtsaamisongelmia, se voi olla turhauttavaa teille molemmille. Keskustelu eläinlääkärin kanssa on hyvä ensimmäinen askel, samoin kuin oikean ruoan antaminen. Hill's tarjoaa erilaisia virtsateitä hoitavia ruokia, kuten Prescription Diet c/d Multicare, joka auttaa vähentämään yleisiä virtsatieongelmia ja hajottaa virtsakivet jopa vain seitsemässä vuorokaudessa (keskimäärin 27 vuorokaudessa).

Painonhallintaan – pakkauskuva

PAINONHALLINTA

Yli 55 prosenttia lemmikkieläimistä on ylipainoisia, ja jo muutama ylimääräinen kilo voi altistaa ne terveysongelmille. Hyvä uutinen on, että ravinto voi auttaa. Hill'sillä on vaihtoehtoja painonhallintaruokien osalta, kuten Prescription Diet Metabolic, joka auttaa kissoja laihtumaan luonnollisesti aktivoimalla niiden aineenvaihduntaa ja pitämällä ne samalla kylläisinä ja tyytyväisinä.

hoitaa munuaisia – pakkauskuva

MUNUAISTEN HOITO

Hill's tarjoaa useita munuaisten hoitoon tarkoitettuja ruokia, mukaan lukien Prescription Diet k/d, joka auttaa suojaamaan elintärkeää munuaisten toimintaa ja tukee kissan luonnollista kykyä rakentaa ja ylläpitää lihasmassaa. Kliinisesti todistettuna ravintona se parantaa elämänlaatua ja pidentää suhdetta kissasi kanssa.

edistää ruoansulatusta – pakkauskuva

RUOANSULATUSKANAVAN HOITO

Kun kissallasi on ruoansulatushäiriöitä, se on epämiellyttävää kaikille. Kysy eläinlääkäriltäsi, mitä Prescription Diet -ruokavaliota hän suosittelee ruoansulatuskanavan hoitoon.

hoitaa ihon herkkyyttä – pakkauskuva

IHONHOITO

Ruokailu on hetki, jolloin voit olla yhteydessä kissaasi, mutta kissoille, joilla on ruoka-aineyliherkkyys, ruoat saattavat aiheuttaa iho- tai ruoansulatusongelmia. Kysy eläinlääkäriltäsi, mikä Prescription Diet -ruoka sopii kissallesi.

muut vaivat – pakkauskuva

MUUT SAIRAUDET

Prescription Diet tarjoaa tieteellisesti toimivaksi todistettua ravintoa kissoille, joilla on yleisiä – ja vähemmän yleisiä – sairauksia, ja auttaa niitä elämään parasta mahdollista elämää.

#kysy-elainlaakarilta (anchor only visible for authoring)

eläinlääkäri tutkii kissaa

Kysy eläinlääkäriltäsi suositusta

Lemmikkieläinten ruoan valitsemisen ei tarvitse olla yksin tehtävä päätös. Keskustele eläinlääkärisi kanssa siitä, miten Prescription Diet voi auttaa kissaasi. Etkö tiedä mistä aloittaa? Lataa eläinlääkärin kysymysten tarkistuslista.

Lataa lista Etsi eläinlääkäri

ETSI TUOTE

Valitse sairauden kuvaus lukeaksesi lisää terapeuttisen kissanruoan hyödyistä.

Tuote Reseptilääke Ruokavalio

tähti tähti tähti täh ti tähti tähti tähti 4.6 (160)

Hyvää ruokaa vanhoille kissanpennuille

Eläinlääkärini suositteli ja määräsi tätä ruokaa kahdelle vanhemmalle, 14-vuotiaalle kissallemme. Pakko sanoa, että ne pitivät siitä, ja se kertoo jo paljon nirsojen vanhojen kissojen tapauksessa! Minusta tuntuu paremmalta syöttää niille ruokaa, joka on niille hyväksi.

- poomy, bradenton, fl

Lue kaikki arvostelut

kuva kissoista leikkimässä lemmikkieläinten ravintokeskuksen työntekijän kanssa

Etsitkö päivittäistä ravintoa?

Pidä terve kissasi terveenä Hill's Science Plan -ruoalla – se on erinomaisen makuista, tieteen toimivaksi todistamaa ravintoa jokaiseen elämänvaiheeseen.

Tietoa Science Planista

lemmikkieläinten ravintokeskus (PNC)

Lemmikkikumppaniemme hyväksyntä

Yli 900 koiraa ja kissaa globaalissa Pet Nutrition Centre (PNC) -keskuksessamme auttaa kehittämään tieteen todistamaa ravintoa, joka muuttaa lemmikkisi elämän, aina raaka-aineiden analysoinnista laadunvalvontaan ja maisteluun.

PNC:stä

Vet Essentials

Monen hyödyn ravitsemus

Auta ennakoivasti tukemaan lemmikkisi terveyttä ammattilaistason monihyötyravinnolla. Koostettu erityisten ainesosien ja ainutlaatuisten Hill's-teknologioiden avulla, jotta jokainen Vet Essentials -ateria olisi ravitsemuksellisesti tehokas. Saatavana yksinomaan eläinlääkäriltäsi.

Tietoja Vet Essentials -palvelusta