PARANNETAAN ELÄMÄT YHDESSÄ

Elämä on suunnattomasti nautinnollisempaa, kun kissasi on terve. Siksi teemme yhteistyötä eläinlääkärien kanssa tarjotaksemme parhaita ravintoon perustuvia ratkaisuja, jotka auttavat sinua ja lemmikkiäsi elämään taas normaalia, täyttä elämää yhdessä

KUMPPANUUS, JOKA SAA AIKAAN MUUTOKSEN

Huolimatta siitä, mistä terveysongelmasta koirasi kärsii, kumppanuutemme eläinlääkärien kanssa antaa meille loistavat mahdollisuudet löytää ratkaisu eri ongelmiin. Kysy eläinlääkäriltäsi, kuinka Prescription Diet™ voi auttaa koiraasi.

RAVINTOTUTKIMUS JA INNOVAATIO

Kun tieteellinen lähestymistapamme ravintoon yhdistetään yli 220 kansainvälisen eläinlääkärin ja tohtorin tutkinnon suorittaneen ravitsemusasiantuntijan ammattiosaamiseen, on selvää, että olemme enemmän kuin vain lemmikkieläinruoan valmistaja. Rakastamme eläimiä ja työskentelemme väsymättä saadaksemme aikaan muutoksen niiden elämässä.

VASTUSTAMATTOMAT MAUT

Maailman paraskaan ruoka ei saa aikaan eroa entiseen, jos koirasi ei syö sitä mielellään. Houkuttele sitä maukkailla valmistusaineille, herkullisilla tuoksuilla ja ainutlaatuisella muodolla ja koostumuksella: niitä koirat eivät yksinkertaisesti voi vastustaa.

SITOUMUKSEMME LAATUUN

Mielenrauha on mittaamattoman arvokas asia. Siksi kaikissa Prescription Diet™ -ruoissa käytetään vain kaikkein luotetuimmista lähteistä peräisin olevia parhaita valmistusaineita. Hill'sin laadunvalvontatiimi ja useat valtion viranomaiset tarkistavat tehtaat säännöllisesti. Lue lisää.

MISTÄ ERITYISRUOAT SAIVAT ALKUNSA?

Kaikki alkoi yhdestä Seeing Eye™ -opaskoirasta, sen parhaasta ystävästä ja eläinlääkäristä, jolla oli visio. Näin tohtori Mark Morris loi ensimmäisen erityisruoan yli 75 vuotta sitten. Olemme jatkaneet työtä erityisruokatuotteiden parantamiseksi joka päivä siitä lähtien. Tohtori Morrisin tavoin panostamme innovaatioon kehittämällä uraauurtavia tuotteita, joita ovat esimerkiksi Hill's™ Prescription Diet™ b/d™ja Hill's™Prescription Diet™ Metabolic.

 

Prescription Diet

 

Saatavissa annospusseissa kissallesi

 

Kaikki muhennokset

 

Painonhallinta

81 % kissoista laihtui kahdessa kuukaudessa kotona.

Ruoansulatuskanavan terveys

Ihanteellisesti tasapainotettu ravintoainekoostumus takaa toimivan ruoansulatuksen.

Iho-/ruoka-aineyliherkkyydet

Rauhoittaa syyhyävää ja kutiavaa ihoa.

Virtsateiden terveys

Vähentää kalsiumoksalaatti-ja struviittikivien muodostumisriskiä.

Munuaisten terveys

Kliinisesti tutkittu ravinto parantaa ja pidentää elämänlaatua.

Oman kissan hoito

ARTIKKELIT JA APUVÄLINEET Lemmikinhoitokeskus