Valitse lemmikillesi paras kissanruoka

Kissat voivat olla nirsoja syöjiä, joten Hill's tekee parhaansa valmistaakseen laadukasta, tasapainotettua ravintoa, jota kissat eivät voi vastustaa. Tutustu eri kissanruokiin, joita pörröiselle ystävällesi on tarjolla.

Parhaan kissanruoan valitseminen

Kun valitset lemmikillesi parasta ruokavaihtoehtoa, sinun täytyy pitää mielessäsi monta asiaa. Aloita näistä kolmesta avaintekijästä, joilla varmistat, että ruoka vastaa kissasi erityisiin ravitsemustarpeisiin.

1

Kissan ikä

Onko kissasi vasta pentu vai onko vuosia kertynyt jo enemmän? Kissojen ravitsemustarpeet muuttuvat eri ikävaiheissa. Eri elämänvaiheisiin mukautetut Hill’s-kissanruoat vastaavat sekä kissanpennun, aikuisen että ikääntyvän kissan erityistarpeisiin.

 kissanpentu

Alle 1-vuotiaat sekä tiineet tai imettävät kissat

Penturuoat vastaavat kasvavien ja kehittyvien kissanpentujen ravitsemuksellisiin tarpeisiin, minkä lisäksi ne sopivat korkean energiapitoisuuden vuoksi myös tiineille ja imettäville kissoille.

Osta penturuokia

 aikuinen

Aikuiset kissat (1–7-vuotiaat)

Aikuisten kissojen ruoat sisältävät oikean määrän ravinteita - ei liikaa eikä liian vähän - vastaten kissasi jokapäiväisiin ravitsemustarpeisiin.

Osta aikuisten kissojen ruokia

 vanhempi

Iäkkäät kissat (yli 7-vuotiaat)

Kissasi ikääntyessä laadukas ravinto auttaa ehkäisemään ikääntymisen vaikutuksia kuten tuki- ja liikuntaelinsairauksia.

Osta yli 7-vuotiaiden kissojen ruokia

2

Ravitsemukselliset tarpeet

Oikeanlainen ravinto voi saada aikaan ison muutoksen lemmikkisi hyvinvoinnissa. Hill’sillä on laaja valikoima laadukkaita ja luotettavia kissanruokia, jotka vastaavat erilaisiin tarpeisiin.

 tiedesuunnitelman paketti

Ravintoa kissasi erityistarpeisiin

Haiseeko kissasi hengitys? Onko kissallesi kertynyt ylipainoa? Oli huolenaiheesi mikä tahansa paras ratkaisu on oikeanlainen ravinto, joka parantaa kissasi hyvinvointia

Hill’siltä löytyy laaja valikoima kissanruokia vastaamaan kissasi yksilöllisiin tarpeisiin ja tukemaan kissasi terveyttä ja virkeyttä. Ruokamme ovat valmistettu luonnollisista ainesosista.

 • Painonhallinta
 • Karvapallojen ehkäisy
 • Sisäkissojen/ulkokissojen erityistarpeet
 • Useamman kissan taloudet
 • Hampaiden- ja suunterveys
 • Energisyys ja henkinen hyvinvointi

Osta Science Plan - ruokia

reseptiä sisältävä ruokavalio

Ravintoa kissasi terveysongelmien hoitoon

Vaikka kissallasi olisi terveysongelma, se ei tarkoita, ettei kissasi voisi elää pitkää ja onnellista elämää. Prescription Diet -kissanruoat ovat kliinisesti tutkittua ravintoa tukemaan terveysongelmasta kärsivän lemmikkisi hoitoa. Hill’sin kaikki ruoat ovat eläinlääkärien, ravitsemusasiantuntijoiden ja -tutkijoiden kehittämiä.

 • Ruoansulatuskanavan ongelmat
 • Munuaisvaivat
 • Virtsatievaivat
 • Stressistä johtuvat ongelmat
 • Kilpirauhasen sairaudet
 • Verensokerin hallinta

Varmista eläinlääkärikäynnin yhteydessä, että kissasi ravinto vastaa sen tarpeisiin.

Osta Prescription Diet - ruokia

3

Tarjoiluvaihtoehdot

Joskus kyse on yksinkertaisesti muodosta, jossa ruoka tarjotaan kissallesi. Siksi Hill'siltä löytyy useita vastustamattomia vaihtoehtoja, jotka hemmottelevat kissan makunystyröitä – tarkasti muotoilluista nappuloista herkullisiin muhennoksiin.

kuivaruoka

Kissojen kuivaruoat

Kaikki nappulat on suunniteltu kissan kokoon ja suun muotoon sopiviksi, mikä parantaa kissan syömisnautintoa. Tämän lisäksi varmistamme, että Pet Nutrition Centerin vaativat kissatuomarit ovat hyväksyneet ruokien koostumuksen ja makuvalikoiman.

 

Osta Hill’s- kuivaruokia kissoille

märkä ruoka

Kissojen märkäruoat

Kun avaat minkä tahansa Hill's-kissanruoka-annoksen, huomaat, että joka ruoassa on terveellisiä kasviksia, mureita suupaloja ja maukkaita kastikkeita, jotka saavat kissasi odottamaan ruoka-aikaa malttamattomana. Hemmottele lemmikkiäsi herkullisella muhennoksella tai jollakin jauhettua lihaa sisältävällä annoksella.

 

Osta Hill’s™ - märkäruokia kissoille

 

Osta Hill's-kissanruokia tuotemerkeittäin

 

Kissan hoito

Lisätietoa ja artikkeleita

Lemmikki Info