Valitse lemmikillesi paras kissanruoka

Kissat voivat olla nirsoja syöjiä, joten Hill's tekee parhaansa valmistaakseen laadukasta, tasapainotettua ravintoa, jota kissat eivät voi vastustaa. Tutustu eri kissanruokiin, joita pörröiselle ystävällesi on tarjolla.

Parhaan kissanruoan valitseminen

Kun valitset lemmikillesi parasta ruokavaihtoehtoa, sinun täytyy pitää mielessäsi monta asiaa. Aloita näistä kolmesta avaintekijästä, joilla varmistat, että ruoka vastaa kissasi erityisiin ravitsemustarpeisiin.

1

Kissan ikä

Juhliko kissasi juuri ensimmäistä syntymäpäiväänsä? Vai onko vuosia kertynyt jo yli seitsemän? Kissat tarvitsevat vanhetessaan iäkkäille lemmikeille sopivaa ravintoa. Eri elämänvaiheisiin mukautetut Hill's-ravinnot vastaavat sekä kissanpennun, aikuisen että ikääntyvän kissan erityistarpeisiin.

 kissanpentu

Alle 1-vuotiaat tai tiineet ja imettävät lemmikit

Aktiiviseen elämänvaiheeseen erityisesti suunniteltu penturuoka sopii lemmikeille, jotka tarvitsevat loputtomana energianlähteenä toimivaa ja tervettä kehittymistä tukevaa ravintoa.

Osta penturuokia

 aikuinen

Aikuiset kissat (1–7-vuotiaat)

Aikuisten kissojen ruokien pitää sisältää oikea määrä ravinteita – ei liikaa eikä liian vähän – jotka vastaavat lemmikin jokapäiväisiin ravitsemustarpeisiin.

Osta aikuisten kissojen ruokia

 vanhempi

Iäkkäät kissat (yli 7-vuotiaat)

Kissa tarvitsee ikääntyessään erityistä tukea, joka vähentää munuais- ja liikuntaelinvaivojen ja muiden ikään liittyvien ongelmien vaaraa.

Osta yli 7-vuotiaiden kissojen ruokia

2

Ravitsemukselliset tarpeet

Oikeanlaisen ravinnon antaminen lemmikillesi voi muuttaa tapaanne viettää aikaa yhdessä. Hill's tarjoaa laajan valikoiman luotettavia kissanruokia, jotka kattavat lähes kaikki mahdolliset terveystarpeet.

 tiedesuunnitelman paketti

Ravintoa, jota jokainen kissa tarvitsee

Haiseeko kissasi hengitys erityisen pahalta? Ehkä olet huomannut, että kissallesi on kertynyt muutama kilo ylipainoa. Oli kyse mistä huolenaiheesta tahansa, paras ravintoratkaisu on ruoka, joka saa kissasi tuntemaan olonsa hyväksi.

Hill'siltä löytyy kissanruokia, joka vastaavat sekä sinun että kissasi tarpeisiin vaikka tukemalla päivittäistä terveyttä ja elinvoimaa tai antamalla mahdollisuuden syödä vain luonnollisia valmistusaineita.

 • Painonhallinta
 • Karvapallojen eliminointi
 • Sisäkissojen/ulkokissojen erityistarpeet
 • Kodit, joissa on enemmän kuin yksi kissa
 • Hampaiden ja suun terveys
 • Energia ja henkinen hyvinvointi

Osta Science Plan - ruokia

reseptiä sisältävä ruokavalio

Ravintoa tiettyjen terveysongelmien hoitoon

Vaikka kissalla olisikin tietty terveysongelma, se ei tarkoita, ettei se voisi elää pitkän ja onnellisen elämän. Prescription Diet -kissanruoat ovat kliinisesti tutkittua ravintoa, joka on eläinlääkäreistä, ravitsemusalan asiantuntijoista, ravintotieteilijöistä ja makueksperteistä koostuvan tiimimme työn tulos.

 • Ruoansulatuskanavan vaivat
 • Munuaisvaivat
 • Virtsatievaivat
 • Stressistä johtuvat ongelmat
 • Kilpirauhasen terveys
 • Verensokerin hallinta

Tarkista säännöllisesti eläinlääkäriltä, että kissasi saa tarvitsemansa ravinnon.

Osta Prescription Diet - ruokia

3

Tarjoiluvaihtoehdot

Joskus kyse on yksinkertaisesti muodosta, jossa ruoka tarjotaan kissallesi. Siksi Hill'siltä löytyy useita vastustamattomia vaihtoehtoja, jotka hemmottelevat kissan makunystyröitä – tarkasti muotoilluista nappuloista herkullisiin muhennoksiin.

kuivaruoka

Kissojen kuivaruoat

Kaikki nappulat on suunniteltu kissan kokoon ja suun muotoon sopiviksi, mikä parantaa kissan syömisnautintoa. Tämän lisäksi varmistamme, että Pet Nutrition Centerin vaativat kissatuomarit ovat hyväksyneet ruokien koostumuksen ja makuvalikoiman.

 

Osta Hill’s- kuivaruokia kissoille

märkä ruoka

Kissojen märkäruoat

Kun avaat minkä tahansa Hill's-kissanruoka-annoksen, huomaat, että joka ruoassa on terveellisiä kasviksia, mureita suupaloja ja maukkaita kastikkeita, jotka saavat kissasi odottamaan ruoka-aikaa malttamattomana. Hemmottele lemmikkiäsi herkullisella muhennoksella tai jollakin jauhettua lihaa sisältävällä annoksella.

 

Osta Hill’s™ - märkäruokia kissoille

 

Osta Hill's-kissanruokia tuotemerkeittäin