Valitse lemmikillesi paras koiranruoka

Hill'sin tavoitteena on valmistaa laadukasta, tasapainotettua ravintoa, johon nirsoinkin koira ihastuu. Tutustu erityyppisiin Hill's-koiranruokiin ja opi lisää siitä, mikä vaihtoehto sopii parhaiten karvaiselle ystävällesi.

Parhaan koiranruoan valitseminen

Kun kyse on koirasi ravitsemustarpeista, on otettava huomioon monta eri seikkaa. Tässä on kolme vinkkiä, jotka kannattaa muistaa koiranruokaa valittaessa.

1

Koiran ikä

Ravinto on tärkeä osa koirasi elämää eri elämänvaiheissa. Onko koirasi juhlinut hiljattain tärkeitä merkkipäiviä, kuten ensimmäistä elinvuottaan tai 7-vuotissyntymäpäiviä? Jos näin on, voi olla aika vaihtaa ikään sopivaan koiranruokaan. Eri elämänvaiheisiin suunnitellut Hill's-koiranruoat vastaavat sekä pienen pennun, aikuisen että yli 7-vuotiaan koiran ravitsemustarpeisiin.

 pentu

Alle 1-vuotiaat tai tiineet ja imettävät lemmikit

Hill's-penturuoat sisältävät vähärasvaista proteiinia ja korkealaatuista kalaöljyä. Ne on tarkoitettu energianlähteeksi aktiiviseen elämänvaiheeseen ja tukemaan aivojen, silmien ja luuston tervettä kehitystä. 

Osta penturuokia

 aikuinen

Aikuiset koirat (1–7-vuotiaat)

Jotta aikuinen koira pysyy terveenä elämänsä parhaat vuodet, sen ruoan pitää sisältää oikea määrä laadukkaita valmistusaineita sekä antioksidantteja ja omega-6-rasvahappoja, jotka vastaavat lemmikin päivittäisiin tarpeisiin. 

Osta aikuisten koirien ruokia

 vanhempi

Ruokaa iäkkäille koirille (yli 7-vuotiaat)

Kun koirasi eläkevuodet alkavat, sen ravinnon täytyy vastata tiettyihin erityistarpeisiin liikkuvuuden ja aivojen toiminnan ylläpitämiseksi ja sisältää muun muassa kasviperäisiä ravinteita ja L-karnitiinia. 

Osta yli 7-vuotiaiden koirien ruokia

2

Ravitsemukselliset tarpeet

Oikeanlainen ravinto voi muuttaa koirasi elämän. Kattava valikoima luotettavia koiranruokiamme auttaa vastaamaan useisiin yleisiin terveystarpeisiin.

 Tiedesuunnitelman paketti

Ravintoa, jota jokainen koira tarvitsee

Onko koirallesi kertynyt muutama liikakilo? Ehkä ajattelet, että sen hengitys saisi olla raikkaampi, tai haluaisit ruokkia koiraasi ravinnolla, jossa on vain luonnollisia valmistusaineita. Oli kyse mistä tahansa, paras koiranruoka asettaa koirasi terveyden aina etusijalle.

Terveyden ja elinvoiman päivittäinen ylläpito on tärkeää kaikille koirille. Siksi Hill'siltä löytyy monia ruokia, jotka on suunniteltu hoitamaan terveyden tärkeitä osa-alueita.

 • Painonhallinta
 • Nivelet ja liikkuvuus
 • Terve iho ja turkki
 • Toimiva ruoansulatus
 • Hampaiden ja suun terveys
 • Energia ja henkinen hyvinvointi

Osta Science Plan™ -koiranruokia

Reseptilääkepakkaus

Ravintoa tiettyjen terveysongelmien hoitoon

Koiranomistajat haluavat aina parantaa lemmikkiensä yleistä terveydentilaa ja tyytyväisyyttä. Siksi eläinlääkäreistä, ravitsemusalan asiantuntijoista, ravintotieteilijöistä ja makueksperteistä koostuva tiimimme haluaa varmistaa, että Prescription Diet -koiranruoat tarjoavat kliinisesti tutkittua ravintoa moniin eri terveysongelmiin.

 • Ruoansulatuskanavan vaivat
 • Munuaisvaivat
 • Virtsatievaivat
 • Maksasairaudet
 • Allergiat ympäristötekijöille
 • Verensokerin hallinta

Tarkista säännöllisesti eläinlääkäriltä, että koirasi saa tarvitsemansa ravinnon.

 

Osta Hill's Prescription Diet - koiranruokia

3

Tarjoiluvaihtoehdot

Hill'sin vastustamattoman herkulliseen ateriavalikoimaan kuuluu koiran suuhun sopiviksi muotoiltuja nappuloita, säilöttyjä märkäruokia ja maukkaita muhennoksia. 

 kuivaruoka

Koirien kuivaruoat

Kaikki nappulat on suunniteltu koiran kokoon ja suun muotoon sopiviksi, mikä parantaa lemmikin syömisnautintoa. Eri maut ja koostumukset, kuten ”rapea ja sitkeä” tai ”pehmeä ja murea” on testattu Pet Nutrition Center -keskuksen koirilla, jotta lemmikkisi ruokahetki olisi mahdollisimman nautinnollinen.

 

Osta Hill’s-kuivaruokia koirille

kohtelee

Koirien makupalat


Joka koira ansaitsee palkinnon silloin tällöin – mikset siis antaisi koirallesi makupaloja, jotka ovat herkullisia JA ravitsevia?
Hill's-makupalat ovat maukkaita, terveellisiä ja palkitsevia välipaloja, jotka auttavat pysymään ihannepainossa ja ylläpitämään suun terveyttä ja energiatasoa.

 

Osta Hill’s-makupaloja koirille

 

Osta Hill’s™ koiranruokaa tuotemerkeittäin