TIETEESEEN PERUSTUVAA
RAVINTOA

Hill’s Brand Horizon

Johtava asemamme monilla tieteenaloilla auttaa meitä luomaan laadukasta ravintoa lemmikillesi

Uskomme tieteen mahdollistavan parhaat keinot tarjota lemmikillesi parasta huolenpitoa. Trendit vaihtelevat, mutta ravintoa koskeva filosofiamme nojaa tutkittuun tietoon ja ruokiin, jotka tarjoavat lemmikillesi etumatkaa kohti parasta elämää.

Lähtökohtana lemmikkisi tarpeet

Aidot innovaatiot eivät noudata kaavaa. Sen vuoksi Hill'sillä on palkkalistoillaan yli 220 eläinlääkäriä, ravitsemusasiantuntijaa ja ravintotieteilijää selvittämässä, mitä lemmikkisi tarvitsee elääkseen mahdollisimman pitkän ja onnellisen elämän. Tiedämme, ettei oivalluksiin ole suoraa polkua, joten kysymme ensin "mitä jos?" ja siirrymme sitten kliinisiin tutkimuksiin, joiden tuloksiin voi luottaa. Kun havaintoja ja oivalluksia syntyy, läpimurrot saavat alkunsa.

science-led ingredients icon

Tieteeseen perustuvat raaka-aineet

Pienimmätkin ravinnon yksityiskohdat luovat pohjan suurille terveysvaikutuksille. Toimiva ruoansulatus, vahvat luut ja kaunis turkki ovat kaikki seurausta tarkkaan valikoidusta ainesosien ja ravintoaineiden yhdistelmästä.

bowl of wet food with highlighted ingredients

Kuva ainesosista on puhtaasti viitteellinen. Eri tuotteissa on eri ainesosat.

Ainesosien valikointia ohjaa perusteellinen ymmärrys lemmikeistä ja niiden erityisistä ravintotarpeista. Valitsemme yhdistelmät, jotka paitsi maistuvat herkullisilta, myös tarjoavat parhaat ravitsemukselliset hyödyt kaiken ikäisille ja kokoisille lemmikeille kaikkiin tarpeisiin.

Kukin ruoka on suunniteltu täysin vastuttamattomaksi (kuten Pet Nutrition Centre-keskuksemme kissa- ja koiratiimi voi todistaa).

predictive biology icon

Mullistava tiede tuottaa mullistavaa ravintoa

Oli kyseessä sitten lemmikin auttaminen rasvanpoltossa sen varastoimisen sijaan tai nuorekkaamman olon tarjoaminen vanhemmille lemmikeille, johdonmukainen tieteellinen lähestymistapamme auttaa meitä luomaan aivan omanlaistaan lemmikkieläinravintoa.

Lemmikkien ravintotutkimuksen johtava asiantuntija

Tiede kertoo, että lemmikkisi biologialla on merkitystä terveydelle. Tähän liittyen olemme tutkineet muun muassa sitä, miten ravinto voi vaikuttaa lemmikkien geenien ilmentymiseen ja auttaa niitä elämään pidempään ja terveempinä.

Paino

Tutkimme ylipainoisia ja terveitä lemmikkejä perusteellisesti selvittääksemme, mitkä ainesosat edistävät tehokkaampaa rasvanpolttoa luonnollisesti. Yli 70 % lemmikeistä laihtui 10 viikon kuluessa, kun niille syötettiin painonpudotukseen kehitettyä ruokaamme.

photo of man sitting in grass with dog

Ikääntyminen

Vertailemalla nuorten ja vanhempien lemmikkien geenien ilmentymistä voimme ymmärtää paremmin, miten lemmikkien biologia muuttuu iän myötä. Tutkimustyö auttaa meitä kehittämään ikääntyvän koiran biologian huomioivaa ravintoa, joka auttaa koiraa pysymään virkeänä ja aktiivisena.

the pet microbiome icon

Ymmärrä lemmikkisi terveyttä sisältä päin

Prebioottiset kuidut ruokkivat suolistobakteereita ja saattavat vaikuttaa lemmikkisi yleiseen terveyteen ja hyvinvointiin. Hill’sin asiantuntijoiden vuosien mittaisissa tutkimuksissa on selvinnyt, että suolistomikrobiomi vaikuttaa ruoansulatuskanavan terveyden lisäksi myös lemmikin kokonaisterveyteen.

Hill’s korostaa terveen suolistomikrobiomin merkitystä ruoansulatuskanavan ongelmien hoidossa ja pyrkii edistämään suolen tervettä ja säännöllistä toimintaa sekä palauttamaan lemmikin ainutlaatuisen suolistomikrobiomin tasapainon.

ActivBiome+

Hill’s ActivBiome+ ‑teknologia on erityinen prebioottisten kuitujen sekoitus, joka ravitsee suolistomikrobiomia nopeasti ja tukee näin ruoansulatuskanavan terveyttä sekä lemmikin hyvinvointia.

photo of veterinarian and dog
science-led ingredients icon

Nauttii asiantuntijoiden luottamusta

Eläinlääkärisi on paras taho tarjoamaan lemmikkiisi liittyvää tietoa ja hoitoa. Heidän puolueeton palautteensa auttaa meitä ylläpitämään ja kehittämään lemmikkiruokiemme koostumuksia. Sen vuoksi lukemattomat eläinlääkärit suosittelevat Hill's-tuotteita ja syöttävät niitä omille lemmikeilleen.

photo of girl playing with cat

Etumatkaa tuleville sukupolville

Olemme toimineet lemmikkieläinruokien saralla vuodesta 1907 ja ymmärrämme kestävän pitkän aikavälin toiminnan merkityksen.

image of pet nutritian center worker petting cat

Herkulliseksi suunniteltua

Tieteeseen perustuva lähestymistapamme auttaa tekemään lemmikin ruokailuhetkistä tyydyttäviä ja vastustamattomia elämyksiä.

photo of scientist ensuring quality in a sterile environment

Tuote, johon voit luottaa

Lue, miten varmistamme, että lemmikkisi ruoka täyttää tiukimmat ravitsemus-, turvallisuus- ja makuvaatimukset.