Ravintoa koskeva filosofiamme

Sitoutunut tuottamaan parempaa ravintoa

Hill's-ravinto pohjautuu laajaan kliiniseen tutkimusnäyttöön, joten Hill'sin lemmikkieläinruokatuotteet ovat erityisen korkealaatuisia ja vastaavat moniin erityistarpeisiin.

Some of the high quality ingredients used in Hill's pet foods.

Oikein tasapainotettua

Hill'sin lemmikkieläinruoat on valmistettu laadukkaista valmistusaineista. Tutkimuksemme kuitenkin todistaa, että lemmikkien hyvän terveyden kannalta avainasemassa on valmistusaineiden sisältämien elintärkeiden ravintoaineiden oikea tasapaino. Näyttöön perustuvan tutkimuksen pohjalta Hill's kehittää ruokia, joiden sisältämien ravinteiden tarkka tasapaino vastaa lemmikkien tarpeisiin niiden elämänvaiheen, koon tai erityistarpeiden mukaisesti.

Lue lisää

 

Tutkimus ja innovointi

 

Hill's työllistää yli 220 eläinlääkäriä, tohtorin tutkinnon suorittanutta ravitsemusasiantuntijaa ja ravintotieteilijää. He kaikki työskentelevät päivittäin eri puolilla maailmaa luoden uusia tuotteita ja parantaen olemassa olevia tuotteita, jotka auttavat lemmikkiäsi elämään pidemmän, terveemmän ja täydemmän elämän.

 

Lue lisää

Global Pet Nutrition Center

Pet Nutrition Center -tutkimuskeskus on 180 eekkerin kokoinen alue, jossa hoidamme noin 450 koiraa ja 450 kissaa, joiden ainoa tehtävä on nauttia elämästä ja syödä lemmikkieläinruokaa. 

Keskuksessa pyrimme varmistamaan, että jokaisessa tuotteessamme on oikeat ravintoainemäärät.

Lue lisää

A dog enjoys a bowl of Hill's dog food.

Lähetä meille idea!

Uskomme innovaatioihin ja tuotesarjamme jatkuvaan kehittämiseen — se muodostaa arvojemme ytimen. Ymmärrämme, että kuluttajana ja keksijänä sinulla on ainutlaatuinen näkökulma tuotteisiimme, joten ryhdy kumppaniksemme niin jatketaan innovoinnin perinnettä yhdessä!

Lue lisää