Yrityksemme

Päämäärämme

"Auttaa vahvistamaan ja pidentämään ihmisten ja heidän lemmikkiensä välistä erityistä suhdetta."

Näkemys

Pyrkimyksemme on toimia ensiluokkaisten lemmikkieläinruokien markkinajohtajana ympäri maailmaa. Tukeudumme tässä tunnustettuun asemaamme lemmikkien ravitsemusperusteisen hoidon maailmanlaajuisena asiantuntijana.
Toisin sanoen uskomme samaan kuin perustajamme, tohtori Mark Morris Sr.: lemmikkien ravinto on elintärkeää lemmikkien pitkän ja terveen elämän kannalta. Haluamme maailman tietävän, että Hill'sin lemmikkieläinruoat ovat parasta ruokaa, jota lemmikinomistaja voi ostaa.

Filosofia

Uskomme, että kaikkia eläimiä tulisi rakastaa ja hoitaa läpi niiden elämän – oli kyseessä sitten sinun lemmikkisi tai joku muu seuraeläin. Tämän takia olemme ylpeitä siitä, että voimme vaikuttaa lemmikkisi elämään lemmikkieläinruokiemme ansiosta. Lupaamme siis sitoutua huolehtimaan eläinten hyvinvoinnista kaikkialla.

Dr. Mark Morris Sr.

Historiamme

Buddy, Hill'sin lemmikkieläinruokien inspiraation lähde.

Hill's-ruokien valmistuksen aloitti erinomainen eläinlääkäri, tohtori Mark Morris. Hän uskoi, että eläinten terveydenhuoltoon tulee suhtautua yhtä vakavasti kuin omaamme.
Tohtori Morris havaitsi yhteyden heikon ravitsemuksen ja lemmikkien sairauksien välillä. Siksi hän kehitti lemmikkieläinruoan, joka oli parempi kuin mikään muu markkinoilla oleva tuote.
Käänteentekevä kokemus tohtori Morrisille oli tapaaminen Morris Frank -nimisen sokean miehen ja tämän rakkaan Buddy-opaskoiran kanssa. Buddy kärsi munuaisvaivoista, joten Frank pyysi apua tohtorilta. Tohtori Morris tiesi, että monet siihen aikaan markkinoilla olevat lemmikkieläinruoat sisälsivät runsaasti fosforia ja proteiinia, jotka paransivat makua mutta saattoivat vahingoittaa lemmikkien munuaisia. Tämän vuoksi hän alkoi kehittää eläinravintoa, joka sisälsi vähän suolaa mutta oli silti hyvänmakuinen ja ravinteikas.

Kyseisestä ruoasta kehittyi Hill's Prescription Diet k/d™, joka oli ensimmäinen markkinoille tuotu Hill'sin lemmikkieläinruoka. Se auttoi Morrisia ja Buddya nauttimaan vielä monista onnellisista vuosista yhdessä. Tämän vuoksi ajattelemme, että Buddy oli kaikkien aikojen ensimmäinen Hill's-lemmikki.

Lue lisää

Dr. Mark Morris Sr. with dog in the lab

Perinteikästä hoitoa

Tohtori Mark Morris Sr.

Syntyi vuonna 1901. Tohtori Morris oli kliinisesti tutkitun ravinnon edelläkävijä. Hän uskoi, että ravinnolla voitaisiin parantaa tietyistä sairauksista kärsivien lemmikkien elämää.

Tohtori Mark Morris Jr.

Vanhemman Mark Morrisin poika jatkoi isänsä perintöä lemmikkieläinravinnon alalla, ja häntä pidetään pieneläinten hyvinvointia edistävän ravinnon isänä.

A veterinarian holds a gray cat.

Sitoumuksemme eläinten hyvinvointiin

Kaikki Hill’s Pet Nutrition tutkimuksiin osallistuvat lemmikit elävät rakastavassa, turvallisessa ja puhtaassa ympäristössä, joka tarjoaa niille virikkeitä ja mahdollisuuksia leikkimiseen.

Käytämme ainoastaan ei-invasiivisia ja hellävaraisia tutkimusmenetelmiä, joita tarvitaan lemmikkien ravinnon kehittämiseen, jotta koirat ja kissat ympäri maailmaa voisivat elää pidempään ja terveempinä.

Lue lisää

Sitoumuksemme kestävyyteen

 

Hill's on sitoutunut kestävyyteen monin erin tavoin. Tämä sitoumus kattaa lemmikkien lisäksi myös ihmiset, toiminnan ja planeetan.

Lue lisää