PARANNETAAN ELÄMÄT YHDESSÄ

Elämä vain on paljon hauskempaa, kun koirasi on terve. Siksi teemme yhteistyötä eläinlääkärien kanssa tarjotaksemme parhaita ravintoon perustuvia ratkaisuja, jotka auttavat sinua ja lemmikkiäsi elämään taas normaalia, täyttä elämää yhdessä.

KUMPPANUUS, JOKA SAA AIKAAN MUUTOKSEN

Kumppanuutemme eläinlääkärien kanssa antaa meille loistavat mahdollisuudet löytää ratkaisu lemmikkien eri terveysongelmiin. Kysy eläinlääkäriltäsi, kuinka Prescription Diet -koiranruoat voivat auttaa koiraasi.

RAVINTOTUTKIMUS JA INNOVAATIO

Kun tieteellinen lähestymistapamme ravintoon yhdistetään yli 220 kansainvälisen eläinlääkärin ja tohtorin tutkinnon suorittaneen ravitsemusasiantuntijan ammattiosaamiseen, on selvää, että olemme enemmän kuin vain lemmikkieläinruoan valmistaja. Rakastamme eläimiä ja työskentelemme väsymättä saadaksemme aikaan muutoksen niiden elämässä.

VASTUSTAMATTOMAT MAUT

Maailman paraskaan ruoka ei saa aikaan eroa entiseen, jos koirasi ei syö sitä mielellään. Houkuttele sitä maukkailla valmistusaineille, herkullisilla tuoksuilla ja ainutlaatuisella muodolla ja koostumuksella: niitä koirat eivät yksinkertaisesti voi vastustaa.

SITOUMUKSEMME LAATUUN

Mielenrauha on mittaamattoman arvokas asia. Siksi kaikissa Prescription Diet™ -ruoissa käytetään vain kaikkein luotetuimmista lähteistä peräisin olevia parhaita valmistusaineita. Hill'sin laadunvalvontatiimi ja useat valtion viranomaiset tarkistavat tehtaat säännöllisesti. Lue lisää.

MISTÄ ERITYISRUOAT SAIVAT ALKUNSA?

Kaikki alkoi yhdestä Seeing Eye™ -opaskoirasta, sen parhaasta ystävästä ja eläinlääkäristä, jolla oli visio. Näin tohtori Mark Morris loi ensimmäisen erityisruoan yli 75 vuotta sitten. Olemme jatkaneet työtä erityisruokatuotteiden parantamiseksi joka päivä siitä lähtien. Tohtori Morrisin tavoin panostamme innovaatioon kehittämällä uraauurtavia tuotteita, joita ovat esimerkiksi Hill's™ Prescription Diet™ b/d™ja Hill's™Prescription Diet™ Metabolic.

Painonhallinta

96 % koirista pudotti painoa kahdessa kuukaudessa kotona.

 

Ruoansulatuskanavan terveys

Hyvin sulava ruoka parantaa ravinteiden imeytymistä.

koira omistajansa kanssa

Allergiat ja ruoka-aineyliherkkyydet

Hydrolysoidun proteiinin ja vain yhden hiilihydraatin lähde minimoi haitalliset ruoka-ainereaktiot.

Virtsateiden terveys

Kliinisesti tutkittu ravinto ylläpitää virtsan happamaa pH-arvoa ja ehkäisee struviittikiteiden muodostumista.

Munuaisten terveys

Kliinisesti tutkittu ravinto parantaa ja pidentää elämänlaatua.

Oman koiran hoito

ARTIKKELIT JA APUVÄLINEET

Lemmikki Info