uusia alkuja
joka pakkauksessa.SE ON TIETEEN ANSIOTA.

Katso kaikki tuotteet koirille Kysy eläinlääkäriltä

Elämää muuttava kliininen ravinto mullistaviin olosuhteisiin

Onko koirallasi jokin erityinen sairaus tai onko sillä tiettyjä ravitsemuksellisia tarpeita? on eläinlääkärien suosittelema kliininen ravinto, joka auttaa kissoja elämään parasta elämäänsä.

hoitaa virtsateitä – pakkauskuva

VIRTSATEIDEN HOITO

Kun koirallasi on virtsaamisongelmia, se voi olla turhauttavaa teille molemmille. Keskustelu eläinlääkärin kanssa on hyvä ensimmäinen askel, samoin kuin oikean ravinnon antaminen. Hill's tarjoaa erilaisia virtsateitä hoitavia ruokia, kuten Prescription Diet c/d Multicare, jonka ravintoaineet auttavat hallitsemaan ja vähentämään yleisimmän vaivan, eli virtsakivien, riskiä.

Painonhallintaan – pakkauskuva

PAINONHALLINTA

Yli 55 prosenttia lemmikkieläimistä on ylipainoisia, ja jo muutama ylimääräinen kilo voi altistaa ne terveysongelmille. Hyvä uutinen on, että ravinto voi auttaa. Hill'sillä on vaihtoehtoja painonhallintaruokien osalta, kuten Prescription Diet Metabolic, joka auttaa koiria laihtumaan luonnollisesti aktivoimalla niiden aineenvaihduntaa ja pitämällä ne samalla kylläisinä ja tyytyväisinä.

hoitaa munuaisia – pakkauskuva

MUNUAISTEN HOITO

Munuaissairaudet vaativat elinikäistä hoitoa, mutta niitä voidaan hallita tehokkaasti oikealla ravinnolla. Prescription Dietin munuaisia hoitavat ruoat auttavat ylläpitämään koiran kehon nesteiden ja hivenaineiden tasapainoa. Se myös säilyttää niiden ruokahalun ja ylläpitää lihasmassaa.

edistää ruoansulatusta – pakkauskuva

RUOANSULATUSKANAVAN HOITO

Kun koirallasi on ruoansulatushäiriöitä, se on epämiellyttävää kaikille. Kysy eläinlääkäriltäsi, mikä Prescription Diet -ruoka voi auttaa parantamaan koirasi ruoansulatusta ja rauhoittamaan ruoansulatushäiriöitä.

hoitaa ihon herkkyyttä – pakkauskuva

IHONHOITO

Koiran kutinalle voi olla kaksi pääasiallista syytä – ympäristölliset laukaisimet tai ruoka-aineyliherkkyydet. Oikeanlainen ravinto voi auttaa kutinan hallinnassa ja parantaa ihon ja turkin kuntoa.

muut vaivat – pakkauskuva

MUUT SAIRAUDET

Prescription Diet tarjoaa tieteellisesti toimivaksi todistettua ravintoa koirille, joilla on yleisiä – ja vähemmän yleisiä – sairauksia, ja auttaa niitä elämään parasta mahdollista elämää.

#kysy-elainlaakarilta (anchor only visible for authoring)

eläinlääkäri tutkii koiraa

Kysy eläinlääkäriltäsi suositusta

Lemmikkieläinten ruoan valitsemisen ei tarvitse olla yksin tehtävä päätös. Keskustele eläinlääkärisi kanssa siitä, miten Prescription Diet voi auttaa koiraasi. Etkö tiedä mistä aloittaa? Lataa eläinlääkärin kysymysten tarkistuslista.

Lataa lista Etsi eläinlääkäri

Etsi tuote

Valitse sairauden kuvaus lukeaksesi lisää terapeuttisen koiranruoan hyödyistä.

Science Plan -tuote

tähti tähti tähti täh ti tähti tähti tähti 4.7 (203)

Käytän sitä - ja suosittelen sitä!

Koirani sai i/d-ruokaa vatsaongelman vuoksi, mutta aina kun yritin vaihtaa sen OTC-ruokaan, se sairastui uudelleen. Oli vain helpompaa pidättäytyä i/d-ruoassa pysyvästi. Kerron tämän kaikille asiakkaillemme, joiden lemmikit kärsivät kroonisista ruoansulatusvaivoista. i/d on erinomainen ruoka lyhyt- tai pitkäkestoiseen käyttöön.

- sue5368, Paramus, NJ, Yhdysvallat

Lue kaikki arvostelut

science plan koirille

Etsitkö päivittäistä ravintoa?

Pidä koirasi terveenä ja elämänsä kunnossa Hill’s Science Plan -ruoalla – se on erinomaisen makuista, biologiaan tukeutuvaa koiranruokaa koiran jokaiseen elämänvaiheeseen.

Tietoa Science Planista

lemmikkieläinten ravintokeskus (PNC)

Lemmikkikumppaniemme hyväksyntä

Yli 900 koiraa ja kissaa globaalissa Pet Nutrition Centre (PNC) -keskuksessamme auttaa kehittämään tieteen todistamaa ravintoa, joka muuttaa lemmikkisi elämän, aina raaka-aineiden analysoinnista laadunvalvontaan ja maisteluun.

PNC:stä

Vet Essentials Uusi

Monen hyödyn ravitsemus

Auta ennakoivasti tukemaan lemmikkisi terveyttä ammattilaistason monihyötyravinnolla. Koostettu erityisten ainesosien ja ainutlaatuisten Hill's-teknologioiden avulla, jotta jokainen Vet Essentials -ateria olisi ravitsemuksellisesti tehokas. Saatavana yksinomaan eläinlääkäriltäsi.
 

Tietoja Vet Essentials -palvelusta