VetEssentials
täyttää koirasi kaikki ravitsemustarpeet 

 

See All Dog Products

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kehitetty vastaamaan koiran tärkeimpiin terveystarpeisiin jokaisessa elämänvaiheessa

Kliinisesti todistettu "hammasharjamainen" koostumus auttaa vähentämään plakkia ja hammaskiveä pitäen hampaat puhtaina ja hengityksen raikkaana.

Ainutlaatuinen valmistusaineiden yhdistelmä ja vähärasvainen koostumus auttavat leikattua koiraasi välttämään tyypillistä lihomista sterilointi- tai kastrointileikkauksen jälkeen.

Koiranpentu

Kun pennulla on koko maailma valloitettavanaan, se tarvitsee paljon energiaa ja proteiinia uusien solujen muodostamiseen sekä tasapainotetun määrän kivennäisaineita tervettä kasvua tukemaan.

Aikuinen

Aikuisen koiran tarpeet voidaan tiivistää yhteen sanaan: ”ylläpito”. Hyvän terveyden ylläpito aikuisvuosina saattaa olla haastava tehtävä. Oikein tasapainotetuilla kivennäisaineilla, sopivalla energiasisällöllä ja prebioottisilla kuiduilla koirien elimet ja lihakset kuitenkin pysyvät kunnossa koko aikuisiän ja terveys säilyy hyvänä pitkälle tulevaisuuteen.


Kastroitu/steriloitu koira

Kastroidut/steriloidut koirat tarvitsevat vähemmän kaloreja normaalipainon ylläpitoon, ja ne lihovat helpommin kuin leikkaamattomat koirat. 


Ikääntyvä aikuinen

Ikääntyvät koirat tarvitsevat juuri oikein tasapainotettua ravintoa pysyäkseen terveinä eläkevuosinaan.

Oman koiran hoito

ARTIKKELIT JA APUVÄLINEET

Lemmikki Info