Usein kysyttyjä kysymyksiä

Selaamalla alla olevaa luetteloa löydät paljon tietoja, joista Hill's™-tuotteiden käyttäjät ovat usein kiinnostuneet. Jos et löydä etsimääsi tietoa, ota meihin yhteyttä.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

 • Kysytyimmät kysymykset

  Kuinka paljon ruokaa minun pitää syöttää lemmikilleni?

  Lemmikkien ruoka-annosten koot vaihtelevat lemmikistä toiseen, aivan kuten ihmistenkin kohdalla. Useimpien Hill's®-lemmikkieläinruokien pakkauksessa on ruokintaopas, jonka avulla voit määrittää lemmikillesi sopivan annoskoon. Ruokintaopas on kuitenkin tarkoitettu ainoastaan suositukseksi. Lemmikkisi terveyden kannalta on olennaista, että sen fyysinen kunto tarkastetaan säännöllisesti ja että ruokamäärää muutetaan tarvittaessa. Löydät lemmikillesi antaman Hill's®-lemmikkieläinruoan ruokintaoppaan tuotehaun. avulla.

  Mikä on Prescription Diet™-, Science Plan™-, Ideal Balance™- ja VetEssentials™-lemmikkieläinruokien välinen ero?

  Prescription Diet™  lemmikkieläinruoat on tarkoitettu tietyn terveysongelman hoitamiseen. Prescription Diet™ -ruokia voi ostaa eläinlääkäriltä tai valtuutetusta verkkokaupasta. Jos lemmikkisi kärsii jostakin sairaudesta, keskustele eläinlääkärin kanssa saadaksesi tietää, sopiiko jokin Prescription Diet™ -ruoka sille. Prescription Diet on kliinisesti tutkittua ravintoa lemmikkisi elämänlaadun parantamiseen™.

  Science Plan™ lemmikkieläinruoat on valmistettu vastaamaan terveiden lemmikkien tarpeisiin eri elämänvaiheissa. Terveiden lemmikkien Science Plan -lemmikkieläinruoat muodostavat kattavan valikoiman tarkkaan tasapainotettuja tuotteita, joiden hyödyt on todistettu kliinisesti. Ne vahvistavat elämäntyyliltään kaikenlaisten lemmikkien elinvoimaisuutta ja hyvinvointia eri ikävaiheissa. Science Plan -ruoat sisältävät 100 % sitä, mitä lemmikit tarvitsevat, ja 0 % tarpeettomia aineksia. Science Plan -ruoat on valmistettu parhaista luonnollisista raaka-aineista, joita lemmikkisi rakastaa, eikä niissä ole keinotekoisia väri-, maku- tai säilöntäaineita. Tämä takaa lemmikillesi onnellisen ja terveen elämän.

  Ideal Balance™ valikoima tarjoaa luonnollista lemmikkieläinruokaa eri elämänvaiheessa oleville terveille lemmikeille. Ideal Balance EI sisällä maissia, vehnää tai soijaa EIKÄ keinotekoisia väri-, maku- tai säilöntäaineita. Sen lisäksi, että Ideal Balance on valmistettu laadukkaista, luonnollisista valmistusaineista, se täyttää Hill'sin tarkat ravintoainevaatimukset yli 50 ravinteen määrän osalta. Tämän ansiosta lemmikit saavat täydellisesti tasapainotettua ravintoa, joka ylläpitää optimaalista terveyttä.

  VetEssentials™ lemmikkieläinruoat tarjoavat ennaltaehkäisevää ravintoa jokaiseen elämänvaiheeseen. Jokainen VetEssentials™-ruoka tarjoaa viisi eri terveyshyötyä, jotka vastaavat lemmikkien tarpeisiin kussakin elämänvaiheessa. Säännöllisen liikunnan ja eläinlääkärin tarkastusten ohella VetEssentials™ auttaa maksimoimaan lemmikkisi mahdollisuuden nauttia terveestä tulevaisuudesta. VetEssentials™-ruokia voi ostaa ainoastaan eläinlääkäreiltä.

  Emme valmista Science Plan-, Ideal Balance- tai VetEssentials-tuotteita, joilla voisi korvata Prescription Diet -tuotteet.

  Kuinka kauan Hill'sTM-lemmikkieläinruoat säilyvät? Kuinka säilytän ruoan?

  Tutustu ruokiemme säilyvyysaikoihin ja säilytysvinkkeihin pitääksesi ne tuoreina.

  Mistä voin ostaa Hill's™-lemmikkieläinruokia?

  Prescription Diet™ lemmikkieläinruokia saa useimmilta eläinlääkäriasemilta ja eläinsairaaloista. Jos etsit eläinlääkäriä asuinalueeltasi, voimme auttaa. Prescription Diet™ -ruokaa on saatavillamyös eläinlääkäriasemien verkkokaupoista ja valtuutetuilta verkossa toimivilta jälleenmyyjiltä.

  ja Ideal Balance™ -lemmikkieläinruokia on saatavilla useimmilta eläinlääkäriasemilta ja eläinsairaaloista, lemmikkieläinkaupoista, rehu- ja eläinruokakaupoista ja joistakin trimmaamoista. Voimme auttaa sinua löytämään lähiseudullasi toimivan eläinlääkärin tai jälleenmyyjän. Science Plan™- ja Ideal Balance™ -ruokia voi ostaa myös verkosta valtuutetuilta jälleenmyyjiltä.

  VetEssentials™-lemmikkieläinruokia voi ostaa ainoastaan eläinlääkäriltä.

  Voinko ostaa Hill's™-lemmikkieläinruokia verkosta?

  Science Plan™ ja Ideal Balance™ -lemmikkieläinruokia voi ostaa verkosta valtuutetuilta jälleenmyyjiltä.

  Prescription Diet™ -lemmikkieläinruokia voi ostaa eläinlääkäriltä sekä verkosta valtuutetuilta jälleenmyyjiltä.

  Mistä saan lisätietoja lemmikkini Hill's™-ruoasta, kuten tietoa sen vaikutustavasta, valmistusaineista ja mausta?

  Kaikki Science Diet™-, Ideal Balance™-, Prescription Diet™- tai VetEssentails™-lemmikkieläinruokia koskevat tiedot löytyvät verkkosivujemme Tuotteet-osiosta.

  Kuinka paljon kaloreita Hill's™-lemmikkieläinruoat sisältävät?

  Kalorimäärä vaihtelee tuotteesta toiseen, koska kukin tuote on kehitetty tiettyä elämänvaihetta ja elämäntyyliä varten. Jokaisen ruoan kalorisisältö löytyy verkkosivujemme Tuotteet-osiosta.

  Onko lemmikkini ruokaa saatavilla kuivaruokana, säilykkeenä ja makupaloina?

  Kaikki lemmikkisi ruoan saatavilla olevat vaihtoehdot löytyvät verkkosivujemme Tuotteet-osiosta.

  Onko Hill's™-lemmikkieläinruoilla takuu?

  Kaikki Hill's-ruoat on merkitty takuumerkinnällämme. Jos et jostain syystä ole tyytyväinen Prescription Diet™-, Science Diet™-, Ideal Balance™- tai VetEssentials™-lemmikkieläinruokiin, palauta käyttämättä jäänyt tuote ostopaikkaan ja saat rahasi takaisin tai toisen tuotteen tilalle.

 • Ruokinta ja palkitseminen Hill’s-tuotteilla

  Lemmikkini on nirso ruoan suhteen. Kuinka voin saada ruoan maistumaan paremmin lemmikilleni? Voinko syöttää lemmikilleni ihmisten ruokaa tai ruoantähteitä?

  Makutestit osoittavat, että lemmikit pitävät enemmän Hill's®-lemmikkieläinruoista moniin muihin johtaviin merkkeihin verrattuna. Ymmärrämme kuitenkin, että jotkin lemmikit ovat nirsoja ruokansa suhteen. Auttaaksemme sinua tässä tilanteessa ehdotamme kokeilemaan yhtä tai useampaa seuraavista vinkeistä, jotta ruoka maittaisi paremmin lemmikillesi.

  • Jos olet aloittamassa uuden lemmikkieläinruoan antamisen, tarkista koirien or kissojen. 7 päivän siirtymisaikataulu. Lemmikit tottuvat uuteen ruokavalioon helpommin, jos ne siirtyvät tämänhetkisestä ruoasta uuteen ruokaan vähitellen
  • Mittaa sopiva päiväannos ruokaa, ja laita se lemmikin ruokakuppiin. Jos annat lemmikillesi enemmän kuin yhden aterian päivässä, jaa kokonaisannos aterioiden määrää vastaaviin osiin.
  • Kun ruokit koiraa, anna sen syödä noin 10–20 minuuttia ja siirrä jäljellä oleva ruoka sitten pois. Älä ruoki koiraa uudestaan ennen seuraavaa ruoka-aikaa. Muista, että ruoka maistuu paljon paremmalta, kun meillä on hyvä ruokahalu!
  • Jos ruokit lemmikkiäsi kuivaruoalla, kokeile syöttää sitä kädestä: pidä ruokanappuloita kädessäsi ja anna ne lemmikillesi pieninä annoksina. Jatka tätä muutaman aterian ajan.
  • Lisää muutama ruokalusikallinen lämmintä (ei kuumaa) vettä yhteen kuivaruoka-annokseen. Anna nappuloiden pehmetä seoksessa muutama minuutti, ja tarjoile seos sitten lemmikillesi. Kostuta sopiva määrä ruokaa yhtä ateriaa varten, niin että ruokaa ei mene hukkaan. Älä jätä kostutettua ruokaa tarjolle yli neljäksi tunniksi.
  • Voit valmistaa kuivaruoalle kastikkeen sekoittamalla keskenään muutaman ruokalusikallisen lämmintä (ei kuumaa) vettä ja saman määrän säilykeruokaa. Levitä kastike kuivaruoan päälle ja tarjoile se. Valmista kerralla vain yhden annoksen verran kastiketta niin, että ruokaa ei mene hukkaan.
  • Voit valmistaa kuivaruoalle kastikkeen sekoittamalla keskenään muutaman ruokalusikallisen lämmintä (ei kuumaa) vettä ja saman määrän säilykeruokaa. Levitä kastike kuivaruoan päälle ja tarjoile se. Valmista kerralla vain yhden annoksen verran kastiketta niin, että ruokaa ei mene hukkaan.

   

  Emme suosittele syöttämään lemmikeille ihmisten ruokaa tai ruoantähteitä. Eläinlääkärit uskovat, että ihmisten ruoan tai ruoantähteiden antaminen lemmikeille voi johtaa ravintoaineiden puutteeseen tai liikamäärään, joka ajan mittaan saattaa johtaa terveysongelmiin (kuten lemmikin liikalihavuuteen). Jos lemmikille syötetään ihmisten ruokaa tai ruoantähteitä, siitä saattaa myös tulla nirsompi.

  Kuinka vaihdan/siirryn toiseen kissan- tai koiranruokaan?

  Lemmikit ovat tavoilleen uskollisia, ja ne saattavat tarvita apua vaihtaessaan uuteen ruokaan. Ellei eläinlääkäri toisin suosittele, siirry uuteen ruokaa vähitellen seitsemän päivän kuluessa. Sekoita lemmikin tuttuun ruokaan uutta ruokaa lisäten sen määrää vähitellen, kunnes annat vain uutta ruokaa.

  Useimmat lemmikit hyväksyvät uuden ruoan, mutta jotkut saattavat olla vastahakoisia luopumaan tutusta ruoasta. Jos lemmikkisi ei vaihda uuteen ruokaan helpolla, voit kokeilla jotain seuraavista ehdotuksista:

  • Lämmitä ruokaa tai lisää siihen lämmintä vettä, mikä parantaa ruoan tuoksua ja makua.
  • Älä jätä ruokaa saataville koko päiväksi. Aseta lemmikin ateria tarjolle joka kolmas tai neljäs tunti noin 15–20 minuutiksi kerrallaan.
  • Kun siirryt lemmikin ruoasta toiseen, voit parantaa sekä kuivaruoan että säilykeruoan makua lisäämällä siihen hieman vähäsuolaista kanalientä tai veteen säilötyn tonnikalasäilykkeen nestettä. (Älä sovella tätä vinkkiä Prescription Diet® z/d®- tai d/d®-ruokiin.)

  Katso siirtymää koskevia vinkkejä ja video koirien or kissojen

  Voinko antaa koiralleni jonkin herkkupalan, vaikka se söisi Prescription Diet® -lemmikkieläinruokaa?

  Prescription Diet Canine Treats ovat vähäkalorisia koirien makupaloja, joiden kivennäisainepitoisuutta on rajoitettu. Ne sopivat koirille, jotka syövät Prescription Diet -ruokia. Korkeintaan 10 prosenttia koirasi päivittäisestä energiansaannista saa tulla Prescription Diet Canine Treats -makupaloista. Näin koira saa edelleen sopivan määrän eri ravintoaineita sen terveysongelman hoitamiseksi. Kysy eläinlääkäriltäsi, voitko antaa Prescription Diet Canine Treats -makupaloja, jos koirasi syö jotakin seuraavista Prescription Diet -tuotteista:

   

  • Prescription Diet b/d Canine
  • Prescription Diet c/d Canine
  • Prescription Diet g/d Canine
  • Prescription Diet h/d Canine
  • Prescription Diet j/d Canine
  • Prescription Diet k/d Canine
  • Prescription Diet r/d Canine
  • Prescription Diet w/d Canine
  • Prescription Diet Metabolic Canine
  • Prescription Diet j/d Canine
  • Prescription Diet r/d Canine
  • Prescription Diet d/d Canine dogs
  • Prescription Diet i/d Canine
  • Prescription Diet z/d Canine

   

  Prescription Diet™ Hypo-Treats™ -makupalat on tarkoitettu kissoille, jotka kärsivät ruoka-aine- ja ihoyliherkkyyksistä. Hypo-Treats-makupaloja saa eläinlääkäriasemilta ja valtuutetuista verkkokaupoista. Hypo-Treats-makupalat sopivat kissoille, jotka syövät seuraavia ruokia:

  • Prescription Diet  Metabolic Feline
  • Prescription Diet  m/d  Feline
  • Prescription Diet  r/d  Feline
  • Prescription Diet  w/d  Feline

   

  Kissoille, jotka syövät Prescription Diet -tuotetta

  Kotitekoisten makupalojen reseptistä valmistuva annos: noin 24 makupalaa

  Kissoille

  Koirille

 • Lemmikin hoitoon liittyvät kysymykset

  Mistä voin oppia lisää lemmikkini sairaudesta?

  Kun lemmikilläsi on todettu sairaus, on luonnollista, että haluat tietää lisää sairaudesta ja sen hoidoista. Lue lisää kissojen ja koirien sairauksista.

  Mistä tiedän, onko lemmikkini ylipainoinen?

  Yli 50 % lemmikeistä on ylipainoisia, joten on tärkeää, että olet selvillä lemmikkisi painosta. Voit päätellä useiden merkkien perusteella, onko lemmikistäsi tulossa ylipainoinen. Varoitusmerkkejä ovat seuraavat:

  • Et tunne enää lemmikin kylkiluita.
  • Selvää vatsalinjaa ei ole.
  • Hännän tyvessä ja lantiolla tuntuu rasvakerrostuma.
  • Eläin vaappuu kävellessään.
  • Sillä on liikkumisvaikeuksia .
  • Lemmikki on hengästynyt.
  • Se on huonotuulinen .

   

  On tärkeää, että olet tietoinen lemmikkisi painosta, koska normaali kasvu ja paino voivat auttaa ehkäisemään monia ylipainoon yhdistettyjä sairauksia ja häiriöitä sekä kasvuun liittyvän luustosairauden. Jos havaitset varoitusmerkkejä, kysy eläinlääkäriltä, millä muutoksilla voit auttaa lemmikkiäsi pysymään terveenä ja hyväkuntoisena.

 • Tietoa meistä - Hill’s Pet Nutrition

  Millä tavalla Hill's on sitoutunut edistämään eläinten hyvinvointia?

  Me kaikki Hill'sillä olemme sitoutuneet parantamaan eläinten hyvinvointia, oli kyseessä sitten sinun lemmikkisi tai meidän omistamamme eläin. Lue lisää Hill'sin sitoumuksesta eläinten hyvinvointiin.

  Onko Hill'sin avoimet työpaikat mainittu sivustollanne?

  Käy sivustomme Työpaikat-osiossa saadaksesi lisätietoja Hill'sin avoimista työpaikoista.

 • Tietoa verkkosivustostamme

  Kuinka rekisteröidyn?

  Rekisteröidy tässä.

  Unohdin käyttäjätunnukseni. Voitteko lähettää sen minulle?

  Ota meihin yhteyttä ja ilmoita koko nimesi ja sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme sinulle käyttäjätunnuksesi.

  Unohdin salasanani. Voinko saada uuden?

  Anna meille sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme sinulle uuden salasanan.

  Tilini on lukittu turvallisuussyistä. Kuinka voin poistaa tilini lukituksen?

  Kirjautumisvirheiden takia tilisi on lukittu turvallisuussyistä. Aktivoimme tilisi uudestaan ja vaihdamme salasanasi, kun otat meihin yhteyttä käyttäjätunnuksellasi.

  Olen lukenut kaikki usein kysytyt kysymykset, mutta minulla on edelleen kysyttävää Hill'siltä. Kuinka voin ottaa yhteyttä?

  Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin saat vastauksen kysymykseesi.

  Miksi Hill's käyttää evästeitä sivustollaan?

  Hill's käyttää sivustollaan rajoitetusti evästeitä. Niitä käytetään parhaan mahdollisen sivuston käyttökokemuksen takaamiseksi.

  Käytämme verkkosivustollamme evästeitä sivuston käytettävyyden parantamiseksi. Osa evästeistä muistaa sinut, jotta voimme tarjota sinulle yksilöidympää sisältöä palatessasi sivustolle. Toiset evästeistä seuraavat sivujen kävijämäärää, jotta voimme parantaa sivuston yleistä käyttäjäystävällisyyttä. Jotkut evästeet ovat sivuston toiminnalle välttämättömiä. Jos hyväksyt evästeiden käytön, valitse OK jatkaaksesi selaamista. Jos olet epävarma, lue käyttöehtomme täältä. Voit myös muuttaa henkilökohtaisia asetuksiasi siten, että voit itse valvoa, mitä evästeitä laitteellesi tallennetaan.