Laatu ja turvallisuus

Luota Hill'sin vaatimustasoon

Todistetusti sitoutunut noudattamaan laatu- ja turvallisuuskriteerejä.

Bowls of various grains, which are used in some Hill's pet food.

1Tuotekehitys

Hill'sin yli 220 eläinlääkäriä, ruokatieteilijää, teknikkoa ja tohtorin tutkinnon suorittanutta ravitsemusasiantuntijaa kehittää Hill'sin lemmikkieläinruokia vastatakseen lemmikkisi tarpeisiin.

PRODUCT DEVELOPMENT
PRODUCT DEVELOPMENT
Salmon, a high-quality ingredients used in Hill's pet food.

2Valmistusaineiden hankinta

Hyväksymme valmistusaineita vain toimittajilta, joiden tilat ja välineet täyttävät tiukimmat laatustandardit ja jotka ovat Hill'sin hyväksymiä.

Sen lisäksi, että tarkistamme jokaisen valmistusaineen sen turvallisuuden takaamiseksi, analysoimme jokaisen tuotteen valmistusaineprofiilin olennaisten ravinteiden osalta sen varmistamiseksi, että lemmikkisi saa ruoasta täsmälleen tarvitsemansa ravintoaineyhdistelmän.

A safety check is performed on recently produced pet food.

3Tuotteiden valmistus

Suoritamme vuosittaisia laatujärjestelmän auditointeja kaikissa valmistuslaitoksissamme taataksemme sen, että vastaamme tiukimpia vaatimuksia, jotka lemmikkisi ansaitsee.

Vaadimme yhdenmukaisuutta nykyisten Good Manufacturing Practices (cGMP) -käytäntöjen ja Hill'sin korkeiden laatustandardien kanssa, niin että lemmikkisi ruoka valmistetaan puhtaissa ja terveellisissä olosuhteissa.

 

4Valmis tuote

Suoritamme päivittäin jokaisen Hill's-lemmikkieläinruoan lopputurvallisuustarkistuksia lemmikkisi ruokien turvallisuuden takaamiseksi.

Lisäksi kaikkien valmiiden tuotteiden tärkeimmät ravintoaineet tarkistetaan ja testataan fyysisesti ennen markkinoille tuontia sen takaamisesi, että lemmikkisi saa tasalaatuista tuotetta joka pakkauksesta.