Valitse paras kissanpentujen ruoka pennullesi

Kissanpennut ovat täynnä energiaa, minkä vuoksi paras penturuoka sisältää oikeassa suhteessa kaloreja ja proteiineja ja maistuu myös hyvältä. Jotta kissanpentusi pysyisi mahdollisimman tyytyväisenä ja terveenä, sinun on kiinnitettävä huomiota seuraaviin asioihin.

Paras kissanpentujen ruoka perustuu tieteeseen

Kissanpennullesi parhaiten sopivaa ruokaa valitessasi sinun on hyvä pitää mielessä muutama asia. Pohdi ensin näitä kolmea seikkaa varmistaaksesi, että kissanpentusi saa terveellisen alun elämään.

Kissanpennuilla on omat ravitsemukselliset tarpeensa

Osa penturuokien ravintoaineista on samoja kuin aikuisten ruoassa, mutta niissä on myös eroja, joilla tuetaan kissanpentujen aivojen ja lihasten kehittymistä.

Huomaa, että kissanpennuille tarkoitetussa ruoassa on enemmän proteiineja ja kivennäisaineita sekä kaloreja, koska kissanpennut ovat tavallisesti aktiivisempia kuin vanhemmat kissat.

Terveellinen ruokintarytmi

Kun ruokit kissanpentuasi säännöllisesti, se ei syö liikaa ja sinun on helpompi kontrolloida sen ruokailua. Käytä tätä kissanpentujen ruokintalaskuria* oikean ruokamäärän laskemiseen, ja keskustele aina ensin eläinlääkärin kanssa.

Kissan paino Ikä alle 4 kuukautta Ikä 4-6 kuukautta Ikä 7-12 kuukautta sekä tiineysaikana
1 lb (0,5 kg) 1/4 mittakupillista (30 g)
2 lb (0,9 kg) 3/8 mittakupillista (40 g) 3/8 mittakupillista (40 g)
3 lb (1,4 kg) 5/8 mittakupillista (70 g) 1/2 mittakupillista (55 g)
4 lb (1,8 kg) 3/4 mittakupillista (85 g) 5/8 mittakupillista (70 g)
5 lb (2,3 kg) 7/8 mittakupillista (100 g) 2/3 mittakupillista (75 g) 5/8 mittakupillista (70 g)
10 lb (4,5 kg) 1 1/4 mittakupillista (140 g) 1 mittakupillista (115 g)
15 lb (6,8 kg) 1 1/4 mittakupillista (140 g)

*Perustuu Science Plan™ -kissanruokasuosituksiin

Tarjoiluvaihtoehdot

Kun tarjoat kissanpennulle koostumukseltaan erilaisia aterioita, pentusi ei voi vastustaa ruokaa. Siksi Hill's-valikoimasta löytyy kissanpennuille sekä märkä- että kuivaruokia. Maukkaita vaihtoehtoja on tarjolla esimerkiksi rapeina nappuloina ja mehukkaina muhennoksina.

Kuivaruoat kissanpennuille

Nappulat on suunniteltu kissanpentujen pieneen suuhun sopiviksi, jotta pentusi pystyy nauttimaan jokaisesta ateriasta. Hill's tarjoaa myös valikoiman makuja, jotka Pet Nutrition Center -keskuksen vaativat kissat ovat hyväksyneet käytännössä.

Märkäruoat kissanpennuille

Kun avaat minkä tahansa kissanpennuille tarkoitetun Hill’s™-säilykkeen, huomaat, että kaikki ruoat sisältävät paljon mehukkaita vihanneksia, mureita lihapaloja ja maukasta kastiketta. Hemmottele kissanpentuasi koostumukseltaan hienoksi jauhetuilla herkkuruoilla ja tee pennun ateriasta juhlaa.

Jokaiseen suupalaan mahtuu paljon

Jokaisen suupalan eteen on nähty paljon aikaa ja vaivaa, ja ruokien valmistuksessa on hyödynnetty tutkimustuloksia. Tämä takaa, että pentusi ravinto auttaa sitä elämään pitkän ja onnellisen elämän. Alla on esitelty muutamia tuotemerkkejä, jotka on kehitetty kissanpentusi terveyttä ajatellen.

Osta Hill’s™-penturuokia tuotemerkeittäin

Science Plan™ -ruoat kissanpennuille

Science Plan™ -ruoat on kehitetty yli 70 vuoden aikana kerätyn tutkimusaineiston avulla, jotta ruoat vastaisivat pennun biologisiin tarpeisiin. Ehkä juuri siksi Hill's on eläinlääkärien eniten suosittelema penturuoka Yhdysvalloissa.

Osta Science Plan™ -ruokia

Ideal Balance™ -ruoat kissanpennuille

Käytämme luonnollisia raaka-aineita sekä vitamiineja, kivennäisaineita ja aminohappoja, ja valmistamme niistä ruokia, jotka eivät sisällä maissia, vehnää tai soijaa. Sen ansiosta ruokien ravintokoostumus tukee täydellisesti kissanpentusi terveyttä.

Osta Ideal Balance™ -ruokia

VetEssentials™ -ruoat kissanpennuille

Vain eläinlääkäreiden kautta saatavat Hill's™ VetEssentials™ -penturuoat on valmistettu siten, että ne tarjoavat viisi kissanpentusi terveydelle keskeistä hyötyä.

Osta VetEssentials™ -ruokia

Pidä huolta kissanpennustasi

Artikkelit ja apuvälineet

Lemmikki Info

Huolehdi kissanpennustasi kokonaisvaltaisesti

Luo Hill’s™ Minun lemmikkini -tili, niin saat ainutlaatuisia tarjouksia ja koulutusvinkkejä kissanpennullesi.

Rekisteröidy nyt