Alt Text

Hill's VET ESSENTIALS Hill's VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT No Grain Adult Medium -kuivaruoka koirille,

Tonnikalaa ja perunaa sisältävä Hill’s VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT No Grain Adult Medium -koiranruoka on monivaikutteinen viljaton täysravinto keskikokoisten rotujen 1–6-vuotiaille aikuisille koirille. Sisältää energiaa, proteiinia, vitamiineja ja kivennäisaineita tarkasti tasapainotetussa suhteessa.

Ainoastaan eläinlääkäreiltä saatava, tonnikalaa ja perunaa sisältävä koirien Hill’s VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT NO GRAIN Adult -kuivaruoka keskikokoisten rotujen koirille on monivaikutteinen tasapainoinen täysravinto, joka ei sisällä lainkaan viljaa ja joka on tarkoitettu 1–6-vuotiaille aikuisille koirille. Teho on tieteellisesti kohdistettu sydämen, munuaisten ja rakon terveyteen, ja valmistuksessa on käytetty laadukkaita ja maukkaita ainesosia, jotka ovat helliä koiran vatsalle ja tukevat ruoan helppoa sulamista ja koiran hyvinvointia. Ei keinotekoisia säilöntäaineita. Ei synteettisiä väriaineita. Ei keinotekoisia makuaineita. Lemmikin parhaaksi tänään ja pitkälle tulevaisuuteen.

Lue lisää

Tuotetiedot

 • Keskeiset hyödyt

  Näin se auttaa:

  MITEN SE AUTTAA:

  Sydämen terveys: Lisätty tauriini ja tasapainotetut kivennäisainepitoisuudet tukevat sydämen, munuaisten rakon terveyttä.

  Terve ruoansulatus: Laadukkaat, helposti sulavat ja vatsaa hellivät ainesosat tukevat tervettä ruoansulatusta.

  Hyvinvoiva iho ja turkki: Ravitsevat omega-6-rasvahapot ja E-vitamiini edistävät ihon ja turkin hyvinvointia erityisen pehmeiden halausten saamiseksi.

  Terve lihaksisto: Herkullisesta ja laadukkaasta tonnikalasta peräisin oleva proteiini tukee lihaksiston terveyttä ja varmistaa näin, että lemmikki pystyy leikkimään mahdollisimman pitkään.

  Vastustuskyky: Tehokkaiksi todistetut antioksidantit (C- ja E-vitamiini) auttavat tukemaan lemmikin immuunijärjestelmää.


  Alt Text

  100 % takuu. Olemme varmoja, että lemmikkisi pitää Hill's VetEssentials -ruoista. Olemme niin varmoja, että tarjoamme 100-prosenttisen takuun: jos et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin.*

  Suositellaan käytettäväksi:

  Keskikokoisten rotujen 1–6-vuotiaille aikuisille koirille. Valmistettu erityisesti ilman viljaa. Sopii myös koirille, jotka tarvitsevat vähemmän kaloreita (esim. vähemmän aktiiviset, kastroidut tai herkästi lihovat koirat).

  Ei suositella käytettäväksi:

  Alle 1 vuoden ikäisille koiranpennuille.

  Tiineille tai imettäville koirille. Tiineys- ja imetysaikana koirien ruoka tulee vaihtaa VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT Puppy -ruokaan (eri kuin

  VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT Puppy Large Breed -ruoka).


  Lisätietoja:

  Me Hill’sillä tutkimme lemmikkien biologiaa, jotta voimme ymmärtää, miten ravinto vaikuttaa lemmikkien terveyteen.

  Kaikki Hill’s VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT -ruoat on kehitetty ainutlaatuisesti niin, että ne auttavat ennaltaehkäisevästi edistämään lemmikin tervettä tulevaisuutta. Ruoat ovat saatavana ainoastaan eläinlääkäreiltä. Laadukas ravinto yhdessä riittävän liikunnan ja säännöllisten eläinlääkärikäyntien kanssa maksimoivat lemmikin mahdollisuudet terveeseen ja onnelliseen tulevaisuuteen.

  Valmistettu Euroopassa eri puolilta maailmaa hankituista luotettavista raaka-aineista.

  Ei keinotekoisia säilöntäaineita. Ei synteettisiä väriaineita. Ei keinotekoisia makuaineita.

  Lemmikkieläinruokamme valmistetaan vain kaikkein laadukkaimmista raaka-aineista. Kaikkien raaka-aineiden on täytettävä tiukat puhtauteen ja ravintosisältöön liittyvät vaatimuksemme.

  Sinäkin voit vaikuttaa positiivisesti löytöeläinkoteihin tuotujen lemmikkien elämään. Voimme ylpeinä kertoa, että olemme auttaneet jo 12 miljoonaa löytöeläinkoteihin tuotua lemmikkiä eri puolilla maailmaa löytämään loppuelämän kodin itselleen – ja työmme jatkuu edelleen. Lue lisää osoitteessa www.hillspet.co.uk/shelter-program.

  100 prosentin tyytyväisyystakuu Olemme varmoja, että lemmikkisi pitää Hill’s VET ESSENTIALS -ruoista. Olemme asiasta niin varmoja, että tarjoamme 100 prosentin rahat takaisin -takuun.*


  Muita mahdollisesti käytettäviä tuotteita

  Hill’s VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT -ruokia on saatavana useina eri kuivaruokina koirien erilaisiin ainutlaatuisiin tarpeisiin sekä säilykkeinä erityisen herkullisiin hetkiin.

 • Ruokintaopas

  Ruokintaohjeet ihannepainon ylläpitämiseksi.

  HYÖDYLLISIÄ VINKKEJÄ

  Sovita ruokamäärät lemmikin ihannepainon ylläpitämiseen sopiviksi. Jos olet epävarma sopivista määristä, kysy neuvoa eläinlääkäriltä.

  Annatko tätä ruokaa ensimmäistä kertaa? Sekoita uutta ruokaa vanhan ruoan sekaan lisäten uuden ruoan osuutta tasaisesti 7 päivän ajan.

  Pidä aina raikasta vettä saatavilla!

  Lemmikin ravitsemukselliset tarpeet saattavat iän myötä muuttua. Kysy asiasta eläinlääkäriltä jokaisen käynnin yhteydessä.

  Tukehtumisvaaran välttämiseksi pidä pakkaus poissa lemmikkien ja lasten ulottuvilta.

  Päivittäinen ruokintaopas

  Paino - kgs Määrä päivässä - ( grammaa- Päivittäinen ruokintaopas Määrä päivässä - ( grammaa- Kastroitu koira
  2.5 60 50
  5 100 90
  10 170 150
  20 285 250
  30 385 335
  40 480 420
  50 565 495
  60 650 565
  60+ 11 g / kg 9 g / kg

 • Valmistusaineet

  Korkealaatuista proteiinia ja huolella valittuja valmistusaineita.

  KOOSTUMUS: Perunatärkkelys, kana- ja kalkkunajauho, kuivattu peruna (14 %), kuivattu keltainen herne, kuivattu herne, eläinrasva, lihauute, tonnikalajauho (4 %), pellavansiemen, kasviöljy, kuivattu juurikasmassa, kivennäisaineet, kuivattu porkkana, kuivattu tomaattimurska, kuivattu sitrusmassa, pinaattijauhe.

  RAVINTOSISÄLTÖ: Proteiini 21,8 %, rasvapitoisuus 15,7 %, raakakuitu 2,8 %, hehkutusjäännös 5,1 %, omega-6-rasvahapot 2,6 %, kalsium 0,91 %, fosfori 0,69 %, natrium 0,27 %, kalium 0,75 %, magnesium 0,08 %; per kg: A-vitamiini 8 650 ky, D3-vitamiini 730 ky, E-vitamiini 730 mg, C-vitamiini 115 mg, beetakaroteeni 1,5 mg, tauriini 1 667 mg.

  LISÄAINEET PER KG: Ravitsemukselliset lisäaineet: 3b103 (rauta) 78,1 mg, 3b202 (jodi) 1,9 mg, 3b405 (kupari) 7,7 mg, 3b502 (mangaani) 8,1 mg, 3b603 (sinkki) 137 mg, 3b801 (seleeni) 0,2 mg; sisältää luonnollisia antioksidantteja.

Healthy Advantage®

Preventative nutrition with 5 essential health benefits for your healthy pet.

Find Out More