Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text

Lähennä viemällä hiiri kuvan päälle

Hill's VET ESSENTIALS Hill's VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT No Grain Adult Medium -kuivaruoka koirille,

 

 

SAATAVILLA OLEVAT KOOT
10kg

Tonnikalaa ja perunaa sisältävä Hill’s VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT No Grain Adult Medium -koiranruoka on monivaikutteinen viljaton täysravinto keskikokoisten rotujen 1–6-vuotiaille aikuisille koirille. Sisältää energiaa, proteiinia, vitamiineja ja kivennäisaineita tarkasti tasapainotetussa suhteessa.

Herkullista tonnikalaa ja perunaa sisältävä koirien Hill’s VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT NO GRAIN with Tuna & Potato -kuivaruoka (keskikokoisten rotujen 1–6-vuotiaille aikuisille koirille) on ainoastaan eläinlääkäreiltä saatava monivaikutteinen ravinto, joka ei sisällä lainkaan viljaa. Antaa koiralle tärkeitä kliinisesti todistettuja hyötyjä: laadukkaat ainesosat tukevat esimerkiksi tervettä ruoansulatusta ja välttämätön tauriini sydämen terveyttä. Herkullista ravintoa lemmikin parhaaksi tänään ja pitkälle tulevaisuuteen.

MAKU

with Tuna & Potato

RODUN KOKO

Keskikokoinen

ELÄMÄNVAIHE

Aikuinen

Hill's

#1 ELÄINLÄÄKÄRIEN
SUOSITTELEMA

Satisfaction guarantee

Laadun, johdonmukaisuuden ja maun vuoksi tai rahasi takaisin

Ainoastaan eläinlääkäreiltä saatava, tonnikalaa ja perunaa sisältävä koirien Hill’s VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT NO GRAIN Adult -kuivaruoka keskikokoisten rotujen koirille on monivaikutteinen tasapainoinen täysravinto, joka ei sisällä lainkaan viljaa ja joka on tarkoitettu 1–6-vuotiaille aikuisille koirille. Teho on tieteellisesti kohdistettu sydämen, munuaisten ja rakon terveyteen, ja valmistuksessa on käytetty laadukkaita ja maukkaita ainesosia, jotka ovat helliä koiran vatsalle ja tukevat ruoan helppoa sulamista ja koiran hyvinvointia. Ei keinotekoisia säilöntäaineita. Ei synteettisiä väriaineita. Ei keinotekoisia makuaineita. Lemmikin parhaaksi tänään ja pitkälle tulevaisuuteen.

Kuinka se auttaa:

MITEN SE AUTTAA:

Sydämen terveys: Lisätty tauriini ja tasapainotetut kivennäisainepitoisuudet tukevat sydämen, munuaisten rakon terveyttä.

Terve ruoansulatus: Laadukkaat, helposti sulavat ja vatsaa hellivät ainesosat tukevat tervettä ruoansulatusta.

Hyvinvoiva iho ja turkki: Ravitsevat omega-6-rasvahapot ja E-vitamiini edistävät ihon ja turkin hyvinvointia erityisen pehmeiden halausten saamiseksi.

Terve lihaksisto: Herkullisesta ja laadukkaasta tonnikalasta peräisin oleva proteiini tukee lihaksiston terveyttä ja varmistaa näin, että lemmikki pystyy leikkimään mahdollisimman pitkään.

Vastustuskyky: Tehokkaiksi todistetut antioksidantit (C- ja E-vitamiini) auttavat tukemaan lemmikin immuunijärjestelmää.

Lisätietoa:

Me Hill’sillä tutkimme lemmikkien biologiaa, jotta voimme ymmärtää, miten ravinto vaikuttaa lemmikkien terveyteen.

Kaikki Hill’s VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT -ruoat on kehitetty ainutlaatuisesti niin, että ne auttavat ennaltaehkäisevästi edistämään lemmikin tervettä tulevaisuutta. Ruoat ovat saatavana ainoastaan eläinlääkäreiltä. Laadukas ravinto yhdessä riittävän liikunnan ja säännöllisten eläinlääkärikäyntien kanssa maksimoivat lemmikin mahdollisuudet terveeseen ja onnelliseen tulevaisuuteen.

Valmistettu Euroopassa eri puolilta maailmaa hankituista luotettavista raaka-aineista.

Ei keinotekoisia säilöntäaineita. Ei synteettisiä väriaineita. Ei keinotekoisia makuaineita.

Lemmikkieläinruokamme valmistetaan vain kaikkein laadukkaimmista raaka-aineista. Kaikkien raaka-aineiden on täytettävä tiukat puhtauteen ja ravintosisältöön liittyvät vaatimuksemme.

Sinäkin voit vaikuttaa positiivisesti löytöeläinkoteihin tuotujen lemmikkien elämään. Voimme ylpeinä kertoa, että olemme auttaneet jo 12 miljoonaa löytöeläinkoteihin tuotua lemmikkiä eri puolilla maailmaa löytämään loppuelämän kodin itselleen – ja työmme jatkuu edelleen. Lue lisää osoitteessa www.hillspet.co.uk/shelter-program.

100 prosentin tyytyväisyystakuu Olemme varmoja, että lemmikkisi pitää Hill’s VET ESSENTIALS -ruoista. Olemme asiasta niin varmoja, että tarjoamme 100 prosentin rahat takaisin -takuun.*

Hill’s VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT -ruokia on saatavana useina eri kuivaruokina koirien erilaisiin ainutlaatuisiin tarpeisiin sekä säilykkeinä erityisen herkullisiin hetkiin.

Suositellaan käytettäväksi:

Keskikokoisten rotujen 1–6-vuotiaille aikuisille koirille. Valmistettu erityisesti ilman viljaa. Sopii myös koirille, jotka tarvitsevat vähemmän kaloreita (esim. vähemmän aktiiviset, kastroidut tai herkästi lihovat koirat).

Ei suositella käytettäväksi:

Alle 1 vuoden ikäisille koiranpennuille.

Tiineille tai imettäville koirille. Tiineys- ja imetysaikana koirien ruoka tulee vaihtaa VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT Puppy -ruokaan (eri kuin

VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT Puppy Large Breed -ruoka).

Formulated to help

reduce the risk of struvite & calcium oxalate crystals

Made in the USA
with global ingredients you can trust

Ylpeä auttamisesta
13 miljoonaa tarhan lemmikkiä
löytää ikuinen koti ja määrä

 

KOOSTUMUS: Perunatärkkelys, kana- ja kalkkunajauho, kuivattu peruna (14 %), kuivattu keltainen herne, kuivattu herne, eläinrasva, lihauute, tonnikalajauho (4 %), pellavansiemen, kasviöljy, kuivattu juurikasmassa, kivennäisaineet, kuivattu porkkana, kuivattu tomaattimurska, kuivattu sitrusmassa, pinaattijauhe.

 

RAVINTOSISÄLTÖ: Proteiini 21,8 %, rasvapitoisuus 15,7 %, raakakuitu 2,8 %, hehkutusjäännös 5,1 %, omega-6-rasvahapot 2,6 %, kalsium 0,91 %, fosfori 0,69 %, natrium 0,27 %, kalium 0,75 %, magnesium 0,08 %; per kg: A-vitamiini 8 650 ky, D3-vitamiini 730 ky, E-vitamiini 730 mg, C-vitamiini 115 mg, beetakaroteeni 1,5 mg, tauriini 1 667 mg.

 

LISÄAINEET PER KG: Ravitsemukselliset lisäaineet: 3b103 (rauta) 78,1 mg, 3b202 (jodi) 1,9 mg, 3b405 (kupari) 7,7 mg, 3b502 (mangaani) 8,1 mg, 3b603 (sinkki) 137 mg, 3b801 (seleeni) 0,2 mg; sisältää luonnollisia antioksidantteja.

Päivittäinen ruokintaopas

Paino - kgs Määrä päivässä - ( grammaa- Päivittäinen ruokintaopas Määrä päivässä - ( grammaa- Kastroitu koira
2.5 60 50
5 100 90
10 170 150
20 285 250
30 385 335
40 480 420
50 565 495
60 650 565
60+ 11 g / kg 9 g / kg

HYÖDYLLISIÄ VINKKEJÄ

Sovita ruokamäärät lemmikin ihannepainon ylläpitämiseen sopiviksi. Jos olet epävarma sopivista määristä, kysy neuvoa eläinlääkäriltä.

Annatko tätä ruokaa ensimmäistä kertaa? Sekoita uutta ruokaa vanhan ruoan sekaan lisäten uuden ruoan osuutta tasaisesti 7 päivän ajan.

Pidä aina raikasta vettä saatavilla!

Lemmikin ravitsemukselliset tarpeet saattavat iän myötä muuttua. Kysy asiasta eläinlääkäriltä jokaisen käynnin yhteydessä.

Tukehtumisvaaran välttämiseksi pidä pakkaus poissa lemmikkien ja lasten ulottuvilta.

VANHA RUOKA

UUSI RUOKA

Päivät 1-2

Päivät 3-4

Päivät 5-6

Päivä 7

Päivät 1-2

Päivät 3-4

Päivät 5-6

Päivä 7

Päivät 1-2

Päivät 3-4

Päivät 5-6

Päivä 7

3725 kcal/kg (373 kcal/100g)

Ravintoaine Ruoassa2
%
Kosteus 8 %
Proteiini 21.8 %
Rasva 15.7 %
Hiilihydraatit 46.5 %
Raaka kuitu 2.8 %
Hehkutusjäännös 5.1 %
Kalsium 0.91 %
Fosfori 0.69 %
Kalium 0.75 %
Natrium 0.27 %
Magnesium 0.079 %
A-vitamiini 8650 IU/kg
C-vitamiini 116 ppm
D-vitamiini 735 IU/kg
E-vitamiini 815 IU/kg
Omega-3-rasvahapot 0.62 %
Omega-6-rasvahapot 2.58 %
Beetakaroteeni 1.52 ppm
L-kartiniini 11.9 ppm

References

1Näytetyt analyyttiset arvot voivat poiketa hieman pakkauksessa ilmoitetuista arvoista. Molemmat arvot täyttävät tuotteen tekniset tiedot.

 

 

Healthy Advantage®

Preventative nutrition with 5 essential health benefits for your healthy pet.

Find Out More