Alt Text

Hill's VET ESSENTIALS Hill's VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT + CALM Adult Small & Mini -kuivaruoka koirille,

Kanaa sisältävä Hill’s VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT + CALM Adult Small & Mini -koiranruoka on monivaikutteinen täysravinto pienten ja kääpiörotujen 1–6-vuotiaille koirille. Se on kehitetty erityisesti avuksi edistämään emotionaalista tasapainoa. Sisältää energiaa, proteiinia, vitamiineja ja kivennäisaineita tarkasti tasapainotetussa suhteessa.

Kanaa sisältävä Hill’s VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT + CALM Adult Small & Mini -koiranruoka on monivaikutteinen täysravinto pienien ja kääpiörotujen (alle 10 kg) 1–6-vuotiaille koirille. Se sisältää erityistä hydrolysoitua maitokaseiinia, jonka on kliinisesti todistettu tukevan emotionaalista tasapainoa ja rauhoittavan stressaavissa tilanteissa, kuten erotilanteissa, kaupungin melussa tai kun kotiin tulee vieraita. Sisältää energiaa, proteiinia, vitamiineja ja kivennäisaineita tarkasti tasapainotetussa suhteessa.

Lue lisää

Tuotetiedot

 • Keskeiset hyödyt

  Näin se auttaa:

  MITEN SE AUTTAA:

  Emotionaalinen tasapaino: Tukee lemmikin emotionaalista tasapainoa hydrolysoidun maitokaseiinin ansiosta, jonka on kliinisesti todistettu auttavan stressaavissa tilanteissa.

  Vastustuskyky: Tehokkaiksi todistetut antioksidantit (C- ja E-vitamiini) tukevat lemmikin immuunijärjestelmää.

  Terve ruoansulatus: Tarkkaan tasapainotetut ja helposti sulavat, erityisesti pienien rotujen koirille räätälöidyt ainesosat edistävät tervettä ruoansulatusta.

  Elintärkeät elimet: Säädellyt kivennäisainepitoisuudet vahvistavat munuaisia ja rakkoa, ja lisätty tauriini edistää erityisesti sydämen terveyttä.

  Hyvinvoiva iho ja turkki: Ravitsevat omega-6-rasvahapot edistävät ihon ja turkin hyvinvointia erityisen pehmeiden halausten saamiseksi.


  Alt Text

  100 % takuu. Olemme varmoja, että lemmikkisi pitää Hill's VetEssentials -ruoista. Olemme niin varmoja, että tarjoamme 100-prosenttisen takuun: jos et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin.*

  Suositellaan käytettäväksi:

  Pieniä ja kääpiörotuja oleville, täysikasvuisina enintään 10 kg painaville, 1–6-vuotialle aikuisille koirille tukemaan emotionaalista tasapainoa. Sopii myös pieniä ja kääpiörotuja oleville koirille, jotka tarvitsevat vähemmän kaloreita (esim. vähemmän aktiiviset, kastroidut tai herkästi lihovat koirat).

  Ei suositella käytettäväksi:

  Alle 1 vuoden ikäisille koiranpennuille.

  Tiineille tai imettäville koirille. Tiineys- ja imetysaikana koirien ruoka tulee vaihtaa VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT Puppy -ruokaan.


  Lisätietoja:

  Me Hill’sillä tutkimme lemmikkien biologiaa, jotta voimme ymmärtää, miten ravinto vaikuttaa lemmikkien terveyteen.

  Kaikki Hill’s VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT -ruoat on kehitetty ainutlaatuisesti niin, että ne auttavat ennaltaehkäisevästi edistämään lemmikin tervettä tulevaisuutta. Ruoat ovat saatavana ainoastaan eläinlääkäreiltä. Laadukas ravinto yhdessä riittävän liikunnan ja säännöllisten eläinlääkärikäyntien kanssa maksimoivat lemmikin mahdollisuudet terveeseen ja onnelliseen tulevaisuuteen.

  Valmistettu Euroopassa eri puolilta maailmaa hankituista luotettavista raaka-aineista.

  Ei keinotekoisia säilöntäaineita. Ei synteettisiä väriaineita. Ei keinotekoisia makuaineita.

  Lemmikkieläinruokamme valmistetaan vain kaikkein laadukkaimmista raaka-aineista. Kaikkien raaka-aineiden on täytettävä tiukat puhtauteen ja ravintosisältöön liittyvät vaatimuksemme.

  Sinäkin voit vaikuttaa positiivisesti löytöeläinkoteihin tuotujen lemmikkien elämään. Voimme ylpeinä kertoa, että olemme auttaneet jo 12 miljoonaa löytöeläinkoteihin tuotua lemmikkiä eri puolilla maailmaa löytämään loppuelämän kodin itselleen – ja työmme jatkuu edelleen. Lue lisää osoitteessa www.hillspet.co.uk/shelter-program.

  100 prosentin tyytyväisyystakuu Olemme varmoja, että lemmikkisi pitää Hill’s VET ESSENTIALS -ruoista. Olemme asiasta niin varmoja, että tarjoamme 100 prosentin rahat takaisin -takuun.*


  Muita mahdollisesti käytettäviä tuotteita

  Hill’s VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT -ruokia on saatavana useina eri kuivaruokina koirien erilaisiin ainutlaatuisiin tarpeisiin sekä säilykkeinä erityisen herkullisiin hetkiin.

 • Ruokintaopas

  Ruokintaohjeet ihannepainon ylläpitämiseksi.

  HYÖDYLLISIÄ VINKKEJÄ

  Sovita ruokamäärät lemmikin ihannepainon ylläpitämiseen sopiviksi. Jos olet epävarma sopivista määristä, kysy neuvoa eläinlääkäriltä.

  Annatko tätä ruokaa ensimmäistä kertaa? Sekoita uutta ruokaa vanhan ruoan sekaan lisäten uuden ruoan osuutta tasaisesti 7 päivän ajan.

  Pidä aina raikasta vettä saatavilla!

  Lemmikin ravitsemukselliset tarpeet saattavat iän myötä muuttua. Kysy asiasta eläinlääkäriltä jokaisen käynnin yhteydessä.

  Tukehtumisvaaran välttämiseksi pidä pakkaus poissa lemmikkien ja lasten ulottuvilta.

  Päivittäinen ruokintaopas

  Paino - kgs Amount per Day - (grams) - Päivittäinen ruokintaopas Määrä päivässä - (grams) - Kastroitu koira
  1 30 25
  2 50 45
  5 100 90
  7 130 115
  10 170 150

 • Valmistusaineet

  Korkealaatuista proteiinia ja huolella valittuja valmistusaineita.

  KOOSTUMUS: Kana- ja kalkkunajauho (kanaa 13 %, siipikarjaa yhteensä 21 %), maissi, vehnä, rikottu riisi, eläinrasva, lihauute, kuivattu juurikasmassa, kasviöljy, kivennäisaineet, pellavansiemen, kuivattu tomaattimurska, kuivattu sitrusmassa, pinaattijauhe, maitoproteiinihydrolysaatti.

  RAVINTOSISÄLTÖ: Proteiini 22,9 %, rasvapitoisuus 13,7 %, raakakuitu 1,7 %, hehkutusjäännös 5,1 %, omega-6-rasvahapot 3,3 %, kalsium 0,83 %, fosfori 0,68 %, natrium 0,30 %, kalium 0,72 %, magnesium 0,08 %; per kg: A-vitamiini 10 027 ky, D3-vitamiini 735 ky, E-vitamiini 690 mg, C-vitamiini 105 mg, beetakaroteeni 0,5 mg, hydrolysoitu kaseiini 1 047 mg, tauriini 982 mg.

  LISÄAINEET PER KG: Ravitsemukselliset lisäaineet: 3b103 (rauta) 68,3 mg, 3b202 (jodi) 1,7 mg, 3b405 (kupari) 6,7 mg, 3b502 (mangaani) 7,1 mg, 3b603 (sinkki) 120 mg, 3b801 (seleeni) 0,2 mg; sisältää luonnollisia antioksidantteja.

Healthy Advantage®

Preventative nutrition with 5 essential health benefits for your healthy pet.

Find Out More