Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text

Lähennä viemällä hiiri kuvan päälle

Hill's VET ESSENTIALS Hill's VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT + CALM Adult Small & Mini -kuivaruoka koirille,

 

 

SAATAVILLA OLEVAT KOOT
2kg, 7kg

Kanaa sisältävä Hill’s VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT + CALM Adult Small & Mini -koiranruoka on monivaikutteinen täysravinto pienten ja kääpiörotujen 1–6-vuotiaille koirille. Se on kehitetty erityisesti avuksi edistämään emotionaalista tasapainoa. Sisältää energiaa, proteiinia, vitamiineja ja kivennäisaineita tarkasti tasapainotetussa suhteessa.

Kanaa sisältävä koirien Hill’s VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT + CALM with Chicken -kuivaruoka (pienien ja kääpiörotujen (alle 10 kg) 1–6-vuotiaille aikuisille koirille) on ainoastaan eläinlääkäreiltä saatava monivaikutteinen ravinto. Sisältää hydrolysoitua maitokaseiinia, kliinisesti toimivaksi todistettua ainesosaa, joka auttaa tukemaan emotionaalista tasapainoa ja rauhoittamaan stressaavissa tilanteissa. Herkullista ravintoa lemmikin parhaaksi tänään ja pitkälle tulevaisuuteen.

NEED
/PREFERENCE

Pienet ja kääpiörodut (alle 10 kg), emotionaalinen tasapaino

MAKU

with Chicken

RODUN KOKO

Pienikokoinen

ELÄMÄNVAIHE

Aikuinen

Hill's

#1 ELÄINLÄÄKÄRIEN
SUOSITTELEMA

Satisfaction guarantee

Laadun, johdonmukaisuuden ja maun vuoksi tai rahasi takaisin

Kanaa sisältävä Hill’s VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT + CALM Adult Small & Mini -koiranruoka on monivaikutteinen täysravinto pienien ja kääpiörotujen (alle 10 kg) 1–6-vuotiaille koirille. Se sisältää erityistä hydrolysoitua maitokaseiinia, jonka on kliinisesti todistettu tukevan emotionaalista tasapainoa ja rauhoittavan stressaavissa tilanteissa, kuten erotilanteissa, kaupungin melussa tai kun kotiin tulee vieraita. Sisältää energiaa, proteiinia, vitamiineja ja kivennäisaineita tarkasti tasapainotetussa suhteessa.

Kuinka se auttaa:

MITEN SE AUTTAA:

Emotionaalinen tasapaino: Tukee lemmikin emotionaalista tasapainoa hydrolysoidun maitokaseiinin ansiosta, jonka on kliinisesti todistettu auttavan stressaavissa tilanteissa.

Vastustuskyky: Tehokkaiksi todistetut antioksidantit (C- ja E-vitamiini) tukevat lemmikin immuunijärjestelmää.

Terve ruoansulatus: Tarkkaan tasapainotetut ja helposti sulavat, erityisesti pienien rotujen koirille räätälöidyt ainesosat edistävät tervettä ruoansulatusta.

Elintärkeät elimet: Säädellyt kivennäisainepitoisuudet vahvistavat munuaisia ja rakkoa, ja lisätty tauriini edistää erityisesti sydämen terveyttä.

Hyvinvoiva iho ja turkki: Ravitsevat omega-6-rasvahapot edistävät ihon ja turkin hyvinvointia erityisen pehmeiden halausten saamiseksi.

Lisätietoa:

Me Hill’sillä tutkimme lemmikkien biologiaa, jotta voimme ymmärtää, miten ravinto vaikuttaa lemmikkien terveyteen.

Kaikki Hill’s VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT -ruoat on kehitetty ainutlaatuisesti niin, että ne auttavat ennaltaehkäisevästi edistämään lemmikin tervettä tulevaisuutta. Ruoat ovat saatavana ainoastaan eläinlääkäreiltä. Laadukas ravinto yhdessä riittävän liikunnan ja säännöllisten eläinlääkärikäyntien kanssa maksimoivat lemmikin mahdollisuudet terveeseen ja onnelliseen tulevaisuuteen.

Valmistettu Euroopassa eri puolilta maailmaa hankituista luotettavista raaka-aineista.

Ei keinotekoisia säilöntäaineita. Ei synteettisiä väriaineita. Ei keinotekoisia makuaineita.

Lemmikkieläinruokamme valmistetaan vain kaikkein laadukkaimmista raaka-aineista. Kaikkien raaka-aineiden on täytettävä tiukat puhtauteen ja ravintosisältöön liittyvät vaatimuksemme.

Sinäkin voit vaikuttaa positiivisesti löytöeläinkoteihin tuotujen lemmikkien elämään. Voimme ylpeinä kertoa, että olemme auttaneet jo 12 miljoonaa löytöeläinkoteihin tuotua lemmikkiä eri puolilla maailmaa löytämään loppuelämän kodin itselleen – ja työmme jatkuu edelleen. Lue lisää osoitteessa www.hillspet.co.uk/shelter-program.

100 prosentin tyytyväisyystakuu Olemme varmoja, että lemmikkisi pitää Hill’s VET ESSENTIALS -ruoista. Olemme asiasta niin varmoja, että tarjoamme 100 prosentin rahat takaisin -takuun.*

Hill’s VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT -ruokia on saatavana useina eri kuivaruokina koirien erilaisiin ainutlaatuisiin tarpeisiin sekä säilykkeinä erityisen herkullisiin hetkiin.

Suositellaan käytettäväksi:

Pieniä ja kääpiörotuja oleville, täysikasvuisina enintään 10 kg painaville, 1–6-vuotialle aikuisille koirille tukemaan emotionaalista tasapainoa. Sopii myös pieniä ja kääpiörotuja oleville koirille, jotka tarvitsevat vähemmän kaloreita (esim. vähemmän aktiiviset, kastroidut tai herkästi lihovat koirat).

Ei suositella käytettäväksi:

Alle 1 vuoden ikäisille koiranpennuille.

Tiineille tai imettäville koirille. Tiineys- ja imetysaikana koirien ruoka tulee vaihtaa VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT Puppy -ruokaan.

Formulated to help

reduce the risk of struvite & calcium oxalate crystals

Made in the USA
with global ingredients you can trust

Ylpeä auttamisesta
13 miljoonaa tarhan lemmikkiä
löytää ikuinen koti ja määrä

 

KOOSTUMUS: Kana- ja kalkkunajauho (kanaa 13 %, siipikarjaa yhteensä 21 %), maissi, vehnä, rikottu riisi, eläinrasva, lihauute, kuivattu juurikasmassa, kasviöljy, kivennäisaineet, pellavansiemen, kuivattu tomaattimurska, kuivattu sitrusmassa, pinaattijauhe, maitoproteiinihydrolysaatti.

 

RAVINTOSISÄLTÖ: Proteiini 22,9 %, rasvapitoisuus 13,7 %, raakakuitu 1,7 %, hehkutusjäännös 5,1 %, omega-6-rasvahapot 3,3 %, kalsium 0,83 %, fosfori 0,68 %, natrium 0,30 %, kalium 0,72 %, magnesium 0,08 %; per kg: A-vitamiini 10 027 ky, D3-vitamiini 735 ky, E-vitamiini 690 mg, C-vitamiini 105 mg, beetakaroteeni 0,5 mg, hydrolysoitu kaseiini 1 047 mg, tauriini 982 mg.

 

LISÄAINEET PER KG: Ravitsemukselliset lisäaineet: 3b103 (rauta) 68,3 mg, 3b202 (jodi) 1,7 mg, 3b405 (kupari) 6,7 mg, 3b502 (mangaani) 7,1 mg, 3b603 (sinkki) 120 mg, 3b801 (seleeni) 0,2 mg; sisältää luonnollisia antioksidantteja.

Päivittäinen ruokintaopas

Paino - kgs Amount per Day - (grams) - Päivittäinen ruokintaopas Määrä päivässä - (grams) - Kastroitu koira
1 30 25
2 50 45
5 100 90
7 130 115
10 170 150

HYÖDYLLISIÄ VINKKEJÄ

Sovita ruokamäärät lemmikin ihannepainon ylläpitämiseen sopiviksi. Jos olet epävarma sopivista määristä, kysy neuvoa eläinlääkäriltä.

Annatko tätä ruokaa ensimmäistä kertaa? Sekoita uutta ruokaa vanhan ruoan sekaan lisäten uuden ruoan osuutta tasaisesti 7 päivän ajan.

Pidä aina raikasta vettä saatavilla!

Lemmikin ravitsemukselliset tarpeet saattavat iän myötä muuttua. Kysy asiasta eläinlääkäriltä jokaisen käynnin yhteydessä.

Tukehtumisvaaran välttämiseksi pidä pakkaus poissa lemmikkien ja lasten ulottuvilta.


VANHA RUOKA

UUSI RUOKA

Päivät 1-2

Päivät 3-4

Päivät 5-6

Päivä 7

Päivät 1-2

Päivät 3-4

Päivät 5-6

Päivä 7

Päivät 1-2

Päivät 3-4

Päivät 5-6

Päivä 7

3668 kcal/kg (367 kcal/100g)

Ravintoaine Ruoassa2
%
Kosteus 8 %
Proteiini 22.9 %
Rasva 13.7 %
Hiilihydraatit 48.6 %
Raaka kuitu 1.7 %
Hehkutusjäännös 5.1 %
Kalsium 0.83 %
Fosfori 0.68 %
Kalium 0.72 %
Natrium 0.3 %
Magnesium 0.085 %
A-vitamiini 10027 IU/kg
C-vitamiini 110 ppm
D-vitamiini 735 IU/kg
E-vitamiini 704 IU/kg
Omega-3-rasvahapot 0.51 %
Omega-6-rasvahapot 3.29 %
Beetakaroteeni 0.57 ppm
L-kartiniini 16.2 ppm

References

1Näytetyt analyyttiset arvot voivat poiketa hieman pakkauksessa ilmoitetuista arvoista. Molemmat arvot täyttävät tuotteen tekniset tiedot.

 

 

Healthy Advantage®

Preventative nutrition with 5 essential health benefits for your healthy pet.

Find Out More